icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

nati04
19. júl 2012

@monculka aj ja to tak vnimam ze uz sa to tazko da vydrzat. ale ked je hladnejsie tak sa to da ale toto teplo ma ubija;(

monculka
19. júl 2012

@nati04 no my sme v novom byte a to tam mame ovela chladnejsie ako tam kde sme boli 🙂 slnko nam svieti do kuchyne do 11 do obeda a potom cely den nic 🙂 a v noci mame dost chladno 🙂 ale mne to vyhovuje 😀

nati04
19. júl 2012

@monculka mi sme na doma mam tu klimu ale akurat sme sedeli na terase a poviem ti ze hruza;( nohy napuchnute;(

monculka
19. júl 2012

@nati04 no my v novom byte nepotrebujeme klimu mame tu dost chladno 🙂

gabkostanka
19. júl 2012

@nati04 tiez ma to trapi, treba si ich vykladat ako casto sa ti da, skus kruzit chodidlami a tiez hybat nimi hore a dolu, pit vela vody, na noc si davam pod nohy aj vankus, aby boli aspon o cosi vyssie, ale aj tak mi uz velmi neodpuchnu 😝

Ahojte, ja som taka unavena poobede, ze si s malym na chvilu zdriemnem a este mame k tomu ranne budicky, dnes uz o 5 mlady vstal 😝

monculka
19. júl 2012

@nati04 nohy som nemala opuchnute 2tyzdne 🙂

nati04
19. júl 2012

@gabkostanka joj ja ani nemam cas si vykladat :( stale nieco riesime ;(

monculka
19. júl 2012

ze 25 dni mam do porodu??? 😲 😲 😲 😲 bojiiiiim 🤐

tamara2307
19. júl 2012

detská izba konečne poskladaná, neviem sa na ňu vynadívať 😲

katka1981nb
19. júl 2012

ahojte, do rána som mala planý poplach. Začali ma bolieť kríže a bolesti do podbruška. Už som sa tešila že malý sa pýta na svet, ale po hodine bolesti prešli a od vtedy nič ☹ . Len mierna bolesť na vnútornej strane stehien a menšie tlaky keď chodím. Ešteže mi dnes donesú kočík. 🙂

bonninka
19. júl 2012

@tamara2307 nádhera, přesně stejný baldachýn nad postýlku jsem chtěla v modré barvě, ale přes manžela ty srdíčka neprošly 🙂 tak máme podobný, jen já ještě pořád čekám na ložní prádlo a mantinel, co mi mají poslat z e-shopu pro oba kluky jsem objednala už v modré (co budu kupovat nějaký univerzál,...)no a furt nic, skoro už si myslím, že to nestihne dojít a dám tam všechno co měl náš malej na postýlce (naštěstí mám vše 2x, tak budou sladění)

miskachrumka
19. júl 2012

bože požehlila som polovicu a mám dost ...nechce sa mi stát pri tom stojane 😒 😒
ešte aj teplo mi je 😒 ktorá dobrá duša príde požehliť 😀

miskachrumka
19. júl 2012

A ešte horšie je že to ani nemám kde dat tie vecičky komoda ešte neprišla 😠

gabkostanka
19. júl 2012

@nati04 to som nemala ani ja pri prvom, ale teraz si ho uz viem nejako zahadne pri malom aj najst, dokonca si aj pospim 😀 ...tak ale u mna to je aj tym, ze som uz takyto cas lezala v nemocnici a teraz som sa tomu chcela vyhnut

@tamara2307 peknucke to bude mat malinky 🙂

@miskachrumka jaaj so mnou nepocitaj 😀 mna caka kopa v sobotu, este zajtra idem doprat posledne kusy 😝

monika1091
19. júl 2012

@miskachrumka och zehlenie nechcem ani vidiet...... ja som to site mala pred dvomi dnami a to len veci pre malu tolko ich je ze az...... a zajtra ma to caka opat... ais vyhlasim brigadu :-P .....

miskachrumka
19. júl 2012

Tak polovica poobede a teraz som skončila druhú polku ...huráááá ..zajtra zas 😒
no čo už ...ale aspon nieje teplo 🙂

miskachrumka
19. júl 2012

Tak dobrú noc prajem 🙂

miskachrumka
19. júl 2012

Jaj kočky nechcem nikoho uraziť!!!!!! je to len moj chabý nazor ale tieto baldachyni mi pripadajú čudne .:(.....neviem si ppmoct 😒 pišem čo citim ...mne pripomínaju zle veci ...neviem prečo ..ja mám rada niečo ovela veselšie 🙂
ale izba pekná 🙂 a postielka vyzerá byt veliká 🙂

gabkostanka
20. júl 2012

Dobre rano 🙂
vcera som mala celkom slusnych len poslickov, uz to vidim, ze pri mojom stasti ma planovana sekcia asi neobide 😕

Babule este pridavam 1 link na capacky, pri synovi sa mi osvedcili a teraz maju akciu
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.341532...

kvietok173
20. júl 2012

@miskachrumka pekná je tá izbička, ale na môj vkus až príliš moderná a detičky myslím majú radi farby a hlavne tie najmenšie, ktoré ešte dobre nevidia sa najprv otáčajú za ostrejšími farbami.Ten baldachýn je peknučký, ale tiež to nie je môj štýl.A to bude babuľko samo v izbičke??? Ja ho budem mať napratané v našej mini spálni 🙂 🙂 🙂 , mám tam stretávku cca 30cm medzi postieľkou a posteľou 🙂 🙂 🙂, ktoré budem preskakovať, ale ináč to neviem urobiť a nechce sa mi radikálne prerábať, ktovie či malý bude chcieť byť v postieľke. Môj prvý synček tam bol sporadicky, skoro vôbec, dcérka zase chcela iba svoju postieľku 🙂 🙂 🙂

bonninka
20. júl 2012

@gabkostanka nám se capačky teda moc neosvědčily, malej je hned rozedral a druhé už jsem teda nekupovala, ono na učení se chodit se má dávat dětem na nožičku ideálně jen protiskluzová ponožka, aby se mu netvarovaly šlachy podle boty. Teda každej doktor řekne jinak, ale nám se to tak nakonec osvědčilo 🙂

kvietok173
20. júl 2012

@bonninka a nie radšej ortopedické sandálky???Aspoň nám ich ortopéd hneď od začiatku odporúčal.Tiež sme capáčiky neužívali, ale protišmykové ponožtičky.

miskachrumka
20. júl 2012

@kvietok173 presne ako my ...tiež bude snami máme zelenu izbu ..všetko tam svieti ...milujem živé farby a aj detičky to potrebujú ...máme zelenu izbu a malému som objednala oranžovo -biely set do postielky 🙂
malý ma obliečky mq queena ja nemám rada v byte bielu ....je to také fadne ...ale každý sme iný každému ako vyhovuje 🙂

miskachrumka
20. júl 2012

@kvietok173 ja som krpcovy kupovala čapačky a teraz máme problém s klembou ...nemá na jednej nožičke poriadne vyvinutú chodíme každý rok na ortopediu ale ponaučila som sa 🙂

miskachrumka
20. júl 2012

Ináč už nepozorujem len ja ale aj iný že mi kleslo bruško ..nie velmi ale kleslo...........už ma vobec netrápi záha aj ked ma pálila ovela menej ako pri prvom synátorovy .............a aj sa mi lepšie sedí 🙂

bonninka
20. júl 2012

@kvietok173 ne, protože i v tom sandálku má tu nohu určitým způsobem fixovanou a pak mu ty vazy a šlachy rostou podle boty a ne fyziologicky, tak zase řekli mě, no my máme krásnou klenbu, takže na tom možná něco bude. Ale osobně se mi zdá i divný, že by malej chodil po bytě s plovoucí podlahou v sandálkách 🙂 tak ale jak říkám, každej doktor má snad jinej názor,...

smolinka024
20. júl 2012

@uzabytobolo To mam aj ja. Pekne sa nam asi roztahuju lonove kosti a pripravuje sa tak telo na porod 😢 Vzdy ma to najviac boli navecer, ked si lahnem do postele a mam sa potom dvihat na WC, to umieram....Ale prezijem 😉))

uzabytobolo
20. júl 2012

@smolinka024 díkes za info, snád to s porodom prejde, som sa pýtala mamy, aj ona to mala

smolinka024
20. júl 2012

@uzabytobolo To budu potom boliet asi ine veci 😉)) Mna inak tie bolesti trosku "upokojuju", v tom zmysle, ze tajne dufam, ze budem tym padom viacej roztiahnuta (dufam 😉 a nebudu ma tak velmo nastrihavat 😉)) Takze sa takto upokojujem 😉)))

kvietok173
20. júl 2012

@bonninka Ja som stále dávala ortopedické a aj tak nemajú dobrú klenbu ☹ , tak asi to nie je ok, ale aj synovčej 2 ročný má problém s klenbou a teraz mu iný dr. predpísal ortopedické. A je z dvojčiat a to druhé je ok.