icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

smolinka024
26. júl 2012

@bonninka Tak dakujem. ved ja nechcem stresovat, len ked citam tie vase komenty obcas, tak som prekvapena, ze ten moj doktor mi akosi nic nevravi...😉 Ale mozno to je naozaj dobre... Teraz sa uz ale s tym nebudem stresovat 😉

cicimon
26. júl 2012

@miskachrumka podobne

vcielkamaja
26. júl 2012

@smolinka024 sme 😀 😀 to je nahodicka....poradnu mam zajtra a ako tak citam, nemam od neho nic moc ocakavat. ako nic nove pod slnkom, len tiez som sa ho chcela spytat na vahu babatka. ale asi uz aj poznam odpoved,... 😒 tiez som na PN bola od 9tt, teraz ved uz materska. a nabuduce ides tiez este k nemu ci uz do nemocky? kedz mas dalsiu kontrolu? buduci tyzden? mne tiez nic moc doteraz nepovedal, len co som si precitala v zaznamoch

miskachrumka
26. júl 2012

@cicimon tak sme na tom podobne ...bolo to iné ked sme ich ešte nemali že ?
ležali a spali kolko chceli 😀

smolinka024
26. júl 2012

@vcielkamaja mna stale objednava na stredu, takze 1.8 idem opat 😉)) To uz bude mozno aj na tej novej adrese. Ja som myslela, ze uz pojdem do nemocnice na dalsie kontroly, ale povedal, ze budem do konca chodit k nemu - iba ak by som prenasala, tak pojdem do nemocnice. Takze aj k tebe je taky?! Ja som inak velmo tiez chcela vediet nejaku presnu vahu nasho krpca, ale on dava len tie statisticke odhady...takze nic:(

vcielkamaja
26. júl 2012

@smolinka024 mna objednava vzdy na piatok. a popravde, po tomto, co som si od teba precitala a ako si dopadla ty, vobec nemam chut ist zajtra k nemu. a to som este velice chcela, aby bol moj manzel pri sone a chcela som sa mu vystazovat, ze mam opuchnute nohy a bolia ma ruky... 😒

smolinka024
26. júl 2012

@vcielkamaja ze opucham a boli ma hlava som mu povedala aj ja - a on, ze "Nic viac?" Tak som "prihodila", ze neviem, ci nemam nieco s mechurom (tym myslim mozny zapal), lebo ma to tam teraz nejako pobolieva :( a to mi dal len vymenny listok nech sa niekam objednam. Ja som inak akurat teraz manzela pri sebe nemala, tak sono trvalo asi tak 2-3 min. Inokedy sa to trosku natiahne na 5 min. 😉 A neboj...Hlavne nech teda povie ze je vsetko v poriadku...😉)))

mt1986
26. júl 2012

@keshka - no mne prišli aj papiere a namiesto 199 € sumy za odber standart je len zľava 199 € z nejakej 700 € či koľko € -vej sumy...

vcielkamaja
26. júl 2012

@smolinka024 no ved prave premyslam, ci vobec mam tahat manzela na sono, ked to bude iba taka rychlovka...tak dufam, ze bude vsetko v poriadku. takze az do konca budeme chodit k nemu?

smolinka024
26. júl 2012

@vcielkamaja Ano 😉))

miskachrumka
26. júl 2012

@smolinka024 o ten zápal mechura sa bojím aj ja ....ale dr hovoril že malý je už velmi nízko ....tak ma ževraj tlačí

kattey
26. júl 2012

baby chcela by som sa spýtať aké máte skúsenosti so zazmluvnením lekára, termín mám 5 augusta takže už zachvílku a lekár mi povedal, že by sme mohli podpísať zmluvu na najbližšej poradni kam idem v utorok na kontrolu. Len neviem keby to na mňa prišlo skôr, dá sa zmluva podpísať aj dodatočne? Ja ho určite chcem mať pri pôrode!!!

bonninka
26. júl 2012

Babulky, musíme s těma doktorama být taky trošku soudné. Ono jsme teď v takovém stavu, že se těšíme na prcky, hormony pracujou na plné obrátky a jsme před porodem celé rozbolavělé a všechno z toho je v podstatě normální. Jenomže ten doktor nás přece nemá litovat a ani nám nemůže napsat ibuprofen od bolesti i tak bysme si ho nevzali, tak v jeho případě nemůže dělat nic jiného, než dodržet standardní postup a vyšetřit co je potřeba v daném týdnu a poslat vás domů. Zase není dobré se hodně sledovat a už vůbec ne se litovat. Jsme silné ženy, k porodu to patří a určitě vydržíme 😉

monika1091
26. júl 2012

@miskachrumka preco rezat maly nieje otoceny dole hlavickou?...... alebo to bolo tvoje rozhodnutie?

mimi126
26. júl 2012

No my po dnesnej poradni sme zistili, ze mame veeelmi slabe prietoky. Dali mi kvapky a tabletky a v pondelok sa uvidi co dalej. Tak sa zda, ze mi asi vyvolaju porod pre istotu a na dalsi tyzden nas uz bude viac. Hm....len nech je vsetko v poriadku. Dost ma vylakali. Vraj jul a august maju taky plny, same porody.Aj dnes ked sme tam hodinu cakali asi 10 pacientiek a nevedeli co sa deje, ze sa nic nedeje - tak na sale mali 3 porody. Wau

miskachrumka
26. júl 2012

@monika1091 lebo neožem rodiť prirodzene mám uzku panvu a dieťa by som neporodila ...preto!

miskachrumka
26. júl 2012

@mimi126 ja si pamatám že ked som čakala Dávidka to bolo niečo neskutočné .....rok 200 bol totalny baby -boom teraz je to ešte celkom fajn ..no vtedy . 😕 😕

miskachrumka
26. júl 2012

Maminy máte už zobratú aj kultiváciu ? mne ju bral dnes ..za kolko je vysledok ?
vobec netušííím 😒

suncana
26. júl 2012

@miskachrumka myslis na streptokoka? ja som si mala zavolat o tyzden o vysledky.

miskachrumka
26. júl 2012

@suncana ano ano ...tak si počkám dakujem 🙂

kvietok173
27. júl 2012

@miskachrumka cca za 5dní, do týždňa určite, mne sestrička hovorí volať cca za 5-6dní

mimi126
27. júl 2012

Dobre ranko mamicky 🙂 prajem vam pekny den bez starosti

miskachrumka
27. júl 2012

@kvietok173 no ja idem zas v utorok do poradni teraz chodím každý tyžden .......tak tam mi hádam už povedia ..
a dobré rano prajem tiež 😉
dnes sa cítim chvalabohu zatial super 🙂
uvidíme ako to bude pokračovať 🙂

smolinka024
27. júl 2012

@miskachrumka ved aj ja premyslam, ci to nebude malym ... ale aplikujem brusinky, tak hadam zaberu... chcela som ist na urologiu, ale po telefonate mi povedali, ze bud nech sa objednam za 7eur na hodinu, alebo nech si od 6tej pridem cakat, lebo tam byva vela ludi...a to som si myslela, ze tehulky maju prednost ! 😢

smolinka024
27. júl 2012

@mimi126 Drzim palce, nech to dopadne dobre...

smolinka024
27. júl 2012

@miskachrumka aj mne brali v stredu a dnes este vysledky neboli..tak si pockam aj ja 😉

smolinka024
27. júl 2012

Som na seba hrda, ze v 37tt som este zvladla cestu busom do mesta, o 9.50 odber krvi (5 skumaviek) iba na 2 vpichy a ani mi nebolo zle...a cestu domov 😉)) Som sa bala ze v tomto pocasi aj niekde odkvacnem 😉)) ale drzala som sa 😉)) hihi

nicearty
27. júl 2012

@kalifa28 nechapem tvoju reakciu na to, co napisala dulkagabulka ohladom nastrihov a toho, co sa deje v nasich porodniciach..pises, ze kazda mamicka vie, co ju caka..a to vobec nie je pravda, cakam prve babatko a neviem co ma caka, mozem tu citat od rana do vecera diskusie prispevky, ale to, co ma caka, to neviem...ale viem, ze chcem porod prezit v radosti a prirodzenosti, rozmyslat o prvom stretnuti s babatkom a uz sa na to neviem dockat..je smutne, ze tu hovoris o traume z porodu..ja som dost tazko prezivala cele tehotenstvo, ale ziadnu traumu necitim, ani nemam ziadnu traumu z porodu a lutujem teda zeny, ktore maju (je ine, ked si zena prezije tazky porod, ale si myslim, ze vo vela pripadoch by tazkym vobec nemusel byt, pokial by sa daval vacsi doraz na prirodzenu cestu porodu)...a urcite by som nechcela co najskor zabudnut na porod, na den, kedy prisiel na svet nas poklad, den, kedy sa prvy krat prisal a pozrel namna..to co pise dulkagabulka, nie su bu bu temy, ale dnesna realita v zdravotnictve-porodnictve u nas, ale zeny maju moznost to zmenit, len sa musi chciet, ale to je na kazdej z nas..

nicearty
27. júl 2012

@petrusska6 si to pekne napisala, ze si svoj porod chces pamatat ako reakciu na @kalifa28 prispevok...a tiez ako ty sa pripravujem na ten den, kedy pride na svet nas malicky, a tiez vela citam a hladam informacie..a uplne zdielam tvoj nazor, ze pokial niekto nema zaujem o tuto osvetu, nech teda nereaguje a preziva traumy 😉

kalifa28
27. júl 2012

@nicearty ????????? a čo? však sa kludne na porodnom stole ohrad, že nechceš žiadny nástrih a nemínaj energiu tu a na mna.