icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

monculka
1. aug 2012

joooj neskutocne mam chut na sladke 😝 😝 😝 😝

monculka
1. aug 2012

baby ta kde ste? 😎 akurat som si vsimla ze mi nohy opuchly 😅

martinam77
1. aug 2012

@smolinka024 presne moj harmonogram 😀 Az na to,ze drahy stava do prace 5,30h... 😉

miskachrumka
1. aug 2012

@kvietok173 dakujem už vonku robil zlotu ...ak v noci nebude mať horučku tak ostáva u tety pokím ja pojdem do poradne ....a ak náhodou bude mať čo dúfam že nie !!!!!!!!!!! tak pojde somnou ráno skor a pojdem ešte sním pediatričke

miskachrumka
1. aug 2012

@lucia3006 aj mna spodok ....a kríže v noci ....:/
ja idem zajtra do poradni to mi začína v piatok 37tt tak ešte tyžden vydržím a potom sa sním dohodnem že by mi mohol povedať den sekcie

miskachrumka
1. aug 2012

@smolinka024 fúha to je dosť 🙂
tak ked mal 2800g minulý tyždne tak za dva tyždne do porodu budeme mať cez 3kg 🙂
dakujem za info.... 😉

miskachrumka
1. aug 2012

No dnes mi bolo povedané že do tyždna porodím ...že mám viditelne padnuté bruško ...tak že bymali pravdu ?
ale ešte máme čas do toho 12teho 🙂

diamand
1. aug 2012

@mishuu tak ta tvoja je uz riadne velka, ja som mala poradnu vcera a nasa ma 3050g - a to som si myslela ze je uz riadna, dufam ze nam uz moc nepriberu

barbarkapo
1. aug 2012

Ahoj dievčatá, zdá sa mi, že máme všetky rovnaký nočný rytmus, tiež v noci vstávam okolo 1 a potom okolo 4 potom už neviem zaspať ak tak až okolo 6 tak na hodinku. Stále čakám na rozhodnutie zo sociálky o materskej a na výplatu majú čas až do 25.ho nasledujúceho mesiaca tj. za júl v auguste. Mňa ohromne bolia ruky, taká reumatická bolesť v dlaniach, v každej kostke na prstoch kus sú aj opuchnuté ale nie veľmi.
@miskachrumka dieťatko by malo posledný mesiac pribrat každy týždeň 1/4 kg, ale to je len orientačné, my sme mali 2,5kg v 37tt tak verím, že sme dačo pribrali nech máme cez 3 kg.

jespera
1. aug 2012

ja som pri prvej sekcii nohavicky neriesila vobec - chodila som iba s vlozkou a ziadna nehoda nebola...ale je pravda ze ja som velmi nekrvacala....to boli skor take jemne vytoky....

barbarkapo
1. aug 2012

ja som tiež kúpila tie popôrodné z tesca, dúfam, že poslúžia dobre

vietnamka
1. aug 2012

ahojte.. tak ja som bola dnes na poradni. bola som presvedcena, ze mi lekar povie, ze uz uz rodim - MalyJano ma uz tlaci na mechur aj na krize, zakazdym, ked vstanem, mam pocit, ze ide vypadnut.
ale figu! vraj "to je este vysoko". mojim detom sa tusim obom nechce na svet ☹. V pondelok mam ist do nemocnice, to bude presne moj termin, tak hadam mi ten porod uz vyvolaju, alebo co..

miskachrumka
1. aug 2012

@barbarkapo ja som bola pred tyždnom to som mala koniec 35tt ....a malý mal 50cm a presne 2795g
len to je tiež orientačné ........uvidíme ...

miskachrumka
1. aug 2012

@vietnamka 🙂 tak uvidíš držím palce ..ja napíšem zajtra čo som sa nové v poradni dozvedela 🙂

kvietok173
1. aug 2012

@miskachrumka mne padlo tiež brucho zhruba pred týždňom a dnes mi nejako podvečer začalo tvrdnúť. Zajtra idem na kontrolu do nemocnice, tak som zvedavá čo mi povedia.

vcielkamaja
2. aug 2012

dobré ránko 😉 zasa hore od pol piatej ... 😖 doobeda mám poradňu, už teraz som si namerala tlak 137/95 😒

mishuu
2. aug 2012

@diamand no veru riadne kočky máme, aj ja budem radšej keď už veľmi nebude priberať 😉 veď ich musíme zo seba dostať aj von 😉 😝 😀 ale tie miery sú nie na 100% možno sú menšie. Ale to uvidíme až naživo 😉
@vcielkamaja ahoj, držím palce! Aj ja mám problémy so spaním, ako tak čítam tak už tu asi všetky. Tiež sa budím najprv okolo 1 na cikanie a potom okolo 4 a potom už neviem zaspať a celý deň som ako mechom buchnutá 😒 ale napríklad dnes sa mi spalo super, vstala som len teraz a raz v noci na wc keď prišiel muž z roboty, ale našťastie som zaspala... 🙂

mishuu
2. aug 2012

@barbarkapo tie z tesca mám aj ja, ale mám aj tie z lekárne, Hartman, tie sú vraj lepšie, aspoň čo mi kamarátky čo rodili ohodnotili. Tie z tesca vraj nejak nafigu sajú...mám oboje tak potom uvidím 😉

monika1091
2. aug 2012

holky uz chcem rodit... vsetko ma tlaci..... kazda podprsenka... vsetky gatky.... neviem si najst svoje miesto.......asi sa zblaznim......som nevyspata a nervozna.... :((

lucik194
2. aug 2012

gratulujem vsetkym mamickam, dufam ze vsetko bude prebiehat ako ma....
no u nas noveho.... zatial stale vyzerame na 15.8, posledna poradna bola v pondelok a teda zatial to na porod nevyzera....

lucia3006
2. aug 2012

@miskachrumka u mňa to vyzerá na prirodzený pôrod... tak to nechám na prírodu, kedy sa maličký vypýta, ale dúfam, že nebude otáľať s príchodom na svet 🙂

vcielkamaja
2. aug 2012

tak a máme po poradni...že ak neporodím do týždňa, tak o týždeň vo štvrtok dalšia poradňa 😀 krčok sa mi skrátil na 1 cm...za týžden sa mi skrátil o 1 cm, takže pomaly sa nám to rozbieha...výsledky z odberov sú ok, streptokoka nemám, len som na hranici chudokrvnosti, tak mi dokino predpísal železo. od rána ma pobolieva v podbrušku, už včera večer to začalo a dnes ráno to pokračuje.
keby to tak chcelo do týždňa prísť. od radosti budem skákať meter dvadsať...tak sa necháme prekvapiť...

@mishuu v noci na WC idem aj ja tak zhruba 2 krat, ale vždy zaspím, len ked idem na WC nadránom, tak to už nezaspím. a potom sa len prehadzujem v posteli, manžela zobudím, ani ten sa chudák pri mne nevyspí... tak potom zleziem dole do kuchyne a rabujem chladničku... 😖 🙄 cez deň si poležím, niekedy aj zaspím, ale to som potom úplne mimo, neviem sa prebrať...

monculka
2. aug 2012

dobre ranko zienky 🙂 tak zasa mame kraaaasne slnecne pocasie... 😎 a horuco jak v saune,,,ale uz to mame aj len za par dni ta vydrzime 😉

smolinka024
2. aug 2012

@vcielkamaja Vysledky dopadli vsetky dobre...som rada...Inak bol na mna strasne mily teraz...este mi povedal, ze vyzeram, ako keby som mala porodit uz vcera (ale s takym usmevom na tvari). Sono bola rychlovka - len pozrel tep srdiecka, povedal ze je vsetko ok. A ja som sa ho potom spytala este, ci maly nie je prilis velky, lebo kazdy mi tvrdi, ze podla toho ako vyzeram, by mohol mat uz aj 4kg :( No a on zmeral hlavicku, ze 90mm, a podla toho usudil, ze by mal mat tych 3000g teraz... Ale inak akoze v poho...aaaa....este sa uz otvaram - skoro uz na 1cm som otvorena...jaaaaj

vcielkamaja
2. aug 2012

@monculka veru, vydržíme...musíme, nič iné nám neostáva...kamoška rodila v tých pekelných horúčavách začiatkom júla a vyčerpali ju nielen bolesti, ale aj teplo. že na pôrodnej sále bolo minimálne 45 stupnov, že to bolo niečo strašné. preto sa desím väčších teplôt...

@smolinka024 aj na mňa bol dnes velmi milý. mňa sa pýtajú známi, či nečakám dvojičky...

smolinka024
2. aug 2012

@mishuu A to ste si kupovali velke ci male vlozky? Lebo ja som zobrala male z lekarne a sestra ma teraz vyhresila, ze som mala vziat velke...

smolinka024
2. aug 2012

Baby a neviete ako je to s ockovanim babatiek v porodnici ? je ockovanie proti tetanu povinne, ci nie? date deturence ockovat? ja som si ohladom tohto este nic nezistovala...:(

cicimon
2. aug 2012

@smolinka024 dobre su tie ruzove z tesca a su aj dost dlhe

vcielkamaja
2. aug 2012

ja som si kúpila 3 balíky velkých vložiek...pre istotu...mám aj malé vložky 2 balenia, ale tie nechávam doma

cicimon
2. aug 2012

@smolinka024 a v porodke sa uz neockuje, dakedy sa ockovalo proti TBC.... tetanus sa ockuje az neskor a toto si myslim ze je celkom potrebne