Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@vcielkamaja Aj s tym som sa stretla uz...😉) A ty mas povodne termin kedy teda? Inak mne povedal, ze este taky tyzden by som mohla vydrzat... (kvoli pluckam)... Tak sa posnazim...ale maly dole dost tlaci...
@cicimon Dakujem...
@smolinka024 pôvodne mám termín 21.8., mali by sme sa stretnúť podla dátumov v pôrodnici 😀
uz len 15 dniiiii 🙂
@cicimon Dakujem....
@vcielkamaja To ano 😉))
@vcielkamaja no tak dufajme ze nebudeme mat take horucavy 🙂 ako ja som skor letny typ a aj teraz pocas tehu to znasam dobre...obcas mi spuchnu nohy aj ruky...ale to som mala asi len 5x...len fakt si neviem predstavit ze sa budem potit od bolesti a k tomu vonka bude viac ako 30stupnov...
@vcielkamaja A teraz som si vsimla ze ty si z Komjatic...Aj ked sa to do tohoto fora nehodi, ale nepoznas Ivana Spacira alebo Ildi Matusikovu? Tychto 2 ludi odtial dobre poznam ;-¨)
@smolinka024 joj moja, nepoznám ich. presťahovala som sa tam iba minulý september...
@vcielkamaja To neva, to len tak 😉))
ked klesne brusko je to velmi vidiet?
Ahojte tak v poradni som nič nové nezistila lepšie povedané ani som sa tam nedostala poriadne mám len záznam a tlak odmeraný a to som tam bola od deviatej do jednej :/
maju tam zhon tri sekcie a jedna komplikovaná :( že odchádzaju ozvy babatka :((((
až ma to vystrašilo ......boli všetci traja dr.na operačke a kedže moj syn plakal zamnou u starkej nemohla som si dovoliť tam vysedávať ako prvorodičky ....a musela som ist domov a po pri odchode som stretla svojho primára z operačky že čí mám poradnu už a interné ..a ja že nie pán doktor musím sa ponáhlať a nemožem čakať tak namna nahukal ....že mám ostat a podobne ....no ja som slubila že prídem pondelok ,alebo utorok ....na pooperačnej izbe maju dve a plnú porodnicu ani by nemali kde dať keby niečo 😒
@monculka ty sama to musíš vedieť najlepšie .....!
@miskachrumka ved ako hej ale dneska som sa dopocula ze mi strasne kleslo a ja som si to nejak nevsimla...tak preto sa pytam ci je to velmi viditelne...ja hp mam podla mna este dost vysoko...
@monculka tak ja už neviem -........
asi ma j...e z toho tepla...dufam ze bude fajna burka po tych horucavach... 🙂
Idem hodiť obed som ešte nič nejedla okrem jedného keksu ktorý ma dobil energiou 🙂
a potom lahnuť na hodinku a oddychovať 🙂...zajtra nám dojde tatík a ináč zrušili sme ten kočik a v sobotu ideme do bb zobrať druhý 🙂 sa tešííím 🙂
pekný den 🙂
@smolinka024 mne neponúkali žiadnu veľkosť, takže neviem či sú aj väčšie ale určite sú dlhšie ako klasické menštruačné vložky. Aj tie z tesca sú veľké, dlhé.
@vcielkamaja no to som na tom tak isto aj ja, tiež sa prehadzujem keď neviem zaspať, muž sa už smeje, že nám vŕzga odo mňa už celá posteľ 😀 ale ja chladničku radšej obchádzam, aj keď som nadránom niekedy už strašne hladná, vypijem pol litra vody a snažím sa zaspať, lebo už som pribrala 20kg 😅 takže stačilo!!! 😉 potom sa normálne naraňajkujeme, potom obed a večera, ale všimla som si, že večer mi už nejak nechutí jesť, asi preto som skoro ráno taká vyhladovaná 😀 a medzi jedlami tlačím strašne veľa ovocia, teraz frčím na ovocí ako nikdy! Nektarinky, broskyne, melóny, jablká, na kilá 😉
@mishuu na nektarinkách a broskyniach frčím aj ja 😀 predtým zasa na marhulách. aj melon bys om si dala, ale straaaaaaaašnu kyselinu z neho mam.
@vcielkamaja fakt z melónu? No teda 😒 ja našťastie nemám problém so záhou, čo sa aj čudujem lebo bežne som mávala! Ale tak malinká bude asi plešúnik 😉 😀 a tvoja zase vlasatá 🙂
@mishuu to je blbosť že ked páli záha že bude dieťa vlasaté a zas naopak ......je to len povera našich super starých mám 😀
tak to ešte neviete, čo všetko mi narozprávala moja svokra s jej 81 ročnou mamou 😀
@vcielkamaja no daj, nech sa poucime 🙂
@smolinka024 v porodnici sa ockovalo proti tbc, ale je to zrusene
a ešte ked som im povedala, že to je blbosť, tak ja som bola tá sprostá. tak napr. 1 ženská v dedine má preto červenú tvár, lebo jej mama sa v tehotenstve pozerala do ohňa. alebo moj manžel má preto znamienko na bruchu, lebo svokra sa v tehotenstve popálila s kulmou na vlasy na brucho. a ja jej na to, ale ved dieťa je chránené plodovou vodou atd. a určite ste si tú kulmu nedržali na tele 10 minut...a preto som bola ja tá blbá...a manžel aj švagriná sa na tom smiali...ale ja som tá blbá, lebo som sa ozvala...
@gelifil zrušené od kedy ?????????? 😕 😕
@vcielkamaja ale kašli na to...vieš ako nikdy si so všetkmi nesekneš ........🙂
vždy budu aj tí druhý !
každý máme iný nazor ....ale dobre prirovania som sa nasmiala :D
@miskachrumka to sú samostatné kapitoly, radšej pomlčím 🤐
@miskachrumka od 1:1. 2012

@smolinka024 http://detskechoroby.rodinka.sk/viac-o-ockovani...