Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@monika1091 akoby bolo o nieco nizsie...necitim nic len tak sa mi zda
@monika1091 38+3 podľa PM.
sestra mi hovorila, že je na to nejaká mastička, tak skúsim sa spýtať v lekárni.
@mishuu neboj určite má hlávku daleko od pupočnej š.
ja stále rozmýšlam nad menom ..nič iné v hlave nemám .....chcela som ešte hladať mená ale už nie nechám si tie dve možnosti a ked sa budu pýtat alebo ked malého uvidím rozhodnem sa 🙂
@monculka aha....... ja uz chcem to mam za sebou...a spokojne odfukovatn.....:D
@miskachrumka ja tiež mám problém s menom. ám pocit, že dievčenských je na mraky a chlapčenské akosi nie 🙂
holky sprahnime sa nejako a vycarujme zimu...... a sneh... bo sa s zoho tepla osalim
@monika1091 tak čarujme 😀
ja som sa rozhodla pre dve mená ...Adamkoa Dominik ....uvidím čo vyberem ...ale viac sa k Dávidkovi hodí Dominik
@klemente ja som kupovala v lekárni mastičku Pupáčik...pre každý prípad...skús sa na to spýtať...a gratulujem k babätku 😵
monitor dychu nemáme, lehátko sme kupovali. to vyhráva aj vibruje, tak snád sa v ňom bude malinkej Lenuške páčiť 😵 a ako tu píšete, tiež je podla mňa viac dievčenských mien ako chlapčenských. pre dievčatká sa podla mňa lepšie vyberajú mená. Ak by sme mali chlapca, manžel mu chcel dať meno Adrián.
@monika1091 teplo ubíja aj mňa. chodím po dome iba v plavkách. rozmýšlam, že sa vykotím do bazéna...a o meter stúpne voda 😀 máme taký väčší nafukovací, voda je dnes celkom fajn. proste len sa osviežiť a vyjsť.
čári mári fuk ...abraka dabra 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@miskachrumka moja známa má Adamka a Dávidka
@vcielkamaja to som rozmyslala aj ja ..... 😝
krásne dobré ránko všetkým 😎 další horúci deň pred nami...už teraz sa potím 😖 včera navečer ma tak silno pichlo v podbrušku, že som až do kolien išla...no nebolo mi všetko jedno. zvreskla som a potom som si spomenula na ten článok o dýchaní, že "nestonať, ale dýchať" ...no ešte sa to musím naučiť 🙂 😀
pekný pohodový, možno aj rodiaci, víkend vám prajem 😀 😉
dobre ranko 🙂
na rozbehnutie porodu este pomaha aj horuca sprcha na krize 😎
dnes dojdu svokrovci kuknut maleho, esteze ich moja mama pozvala k nej na obed, lebo mam nejaky zacveknuty nerv ci co na chrbte, bolest od krizov az po klucnu kost, tak akurat, ze dokazem kojit a prebalovat, nieto ste pripravovat pre navstevu 😅
dobre ranko 🙂 taaak sa mi nic nechce v tom teple 🙂 sla by som sa niekam vykupat...inac v noci som dostala taky krc do nohy ze som myslela ze odpadnem od bolesti...proste zle..co mate na plane cez vikend? 🙂
@monculka ja už mám po plánoch, všetko splnené 😀 chcela som trocha pospratať dom, akurát sa aj dopralo. neskor príde sesternica, nachvílu sa schladím v bazéne. a inak veget...som u mojich rodičov, strážim im dom, dnes sa vracajú z dovolenky. mňa včera večer strašne začali ruky bolieť, a to som si myslela, že už je to ok, lebo už ma 2 dni neboleli...
@vcielkamaja ooooch ta ti zavidim ten bazen 🙂 ja musim dat prat musim navarit a taaak sa mi nechce ale musim sa donutit...a potom nic...nudit sa...sama budem bo moj drahy ide po mamu bo tiez sa vracia z dovolenky...ty kokos...nic nerobim a potim sa jak kon...vsetko je na mne mokre...aj nozky mam od vcera trochen opuchnute...musim poklopat ze nepuchnem nejak extremne... 🙂
@monculka nohy mam spuchnuté teraz stále, chodim iba v šlapkách, normálne topánky ani neobujem, ani botasky už nedám na nohy, ani žabky. spomínala som to aj doktorovi, ale ten nič, iba zaznačil do tehu knižky, že mám opuchy...kúpila som si v lekárni Lioton gel, nič moc, ale tu podla mňa pomože iba jedna vec...porôd 🙂
@vcielkamaja tak tak...porod pomoze 🙂 uz nech tpo mame za sebou... 😉 zelam si aby pocas mojho porodu prsalo a bola burka 🙂 aby nebolo teplo 🙂 mne nastastie nohy nepuchly cele tehu len obcas ked uz fakt ze boli horucavy...ale ani to nie velmi...nooo uz som dala prat maso sa mi rozmrazuje...este musim zehlit ale to ma ani nehne v takomto teple 😎
@monculka ...keď pršalo mrholilo, žabiatko sa narodilo... 😀 to mi teraz napadlo, ako čítam, že chceš búrku a dážď.
@vcielkamaja teraz jak som krajala cibulu skoro oci mi vytiekly...tak mi slzily 😅 😅 😅
@monculka jaaaaaaaaaaaj, tak to ja pravidelne revem 😀 😀 inak stalo sa ti, či zbadala si nejakú zmenu, že ti počas tehotenstva niektoré potraviny doslova smrdia? predtým som nemala problém s rybami, ale teraz mi extrémne páchnu 😒 a ešte tekvica...svokra, ked varí tekvicovú polievku, tak vtedy ma až mdloby chytajú...
@vcielkamaja no ja nemam problem z jedlom...akurat pikantne som predtym jedla stale...neskutocne som milovala pikantne jedla a teraz...no zjem ale nechuti mi tak...vies ja teraz vlastne len na sladke myslim 🙂 rano vstanem a dam si keksik...kazdy den minimalne 4 zjem 😀 predtym mi stacil jeden keksik na tyzden 🙂 alebo pred tehu som nemusela mineralky a teraz len na tom zijem...fajne vychladeny rajec perlivy 😉
@monculka tak sladké musím mať aj ja každý deň, doma si schovávam v komode cukríky a keksíky pred manželom 😀 😝 lebo často mi vyčíta, že jem vela sladkého a nakoniec mi to zje on, čo ma vie neskutočne nahnevať. a neni nič horšie, ako nahnevať tehotnú ženu a zobrať jej to, na čo má najväčšiu chuť 😀 😀 ...väčšinou frčím iba na čistej vode alebo minerálkach. musím si dávať pozor, čo vypijem, lebo ma potom neskutočne páli záha...ale priznám sa, že niekedy mám chvílky, ked by som si najradšej dala čapovanú kofolu 😀 😀 ale ako sa hovorí "kuriatku sa o zrne sníva"...takže môžem iba snívať 😝 😀 😀
@vcielkamaja mne chuti vsetko rovnako ako doteraz akurat tiež tie ryby- nemožem ich ani cítiť brrrr, a strašne mi chutí cola, ale tu mám ako na prídel trošku a dosť 😒 , tiež pijem bud čistú vodu alebo dojčenskú....a s tou záhou tieto posledné týždne to je neskutočné.....donedávna som ani nevedela čo to je .....
@luci137 ešte len ráno vstanem z postele, už ma páli záha. pri posteli mám Fatru...aj ked sa ževraj nemôže v tehotenstve, ale celkom to pomáha. a to som už vyskúšala všetko možné...
@vcielkamaja no ta zaha aj mna trapi...a to minule v noci som uz plakala...nemala som ani anacid co berem na zahu...ale uz nastastie mam a hned mi to pomoze 🙂 neznasam ked lezim a normalne nejaka stava mi ide hore hdrlom a neskutocne to pali neraz som uz aj vracala koly tomu... 😝 ale vravim...dam si anacid a je vsetko ok 🙂 joooj uz sa mi vari obed 😀 😀 😀 😀 som sikovna 🙂
@vcielkamaja no ja už kvoli tomu aj zle spím doslova ma nadrapuje ked ležím,no otras...počula som že pomahaju aj dve lyžičky cukru ale to som este neskušala,mam take pastilky z lekarne a tie ako tak trosku pomozu ale asi musime už len vydržať....aj tieto teplá nie sú bohviečo...každé leto prší a teraz budú tropy ked nemusia.... 😉 aj by som to už rada mala za sebou 🙂

@monculka ako si to zbadala......alebo to nejako citis?