icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

gabkostanka
3. aug 2012

@kvietok173 dakujem 😵 mam po malom este flase, pri 1. synovi som mala mlieko az po prichode z porodnice aj to sa pomaly rozbiehalo a kojili sme do 10 mes., teraz prislo mlieko uz skor, ale musim este trosku prikrmovat, uz ked vidim, ze malemu nestaci, tak narobim nutrilon...cumlik uz funguje, aj pri prvom bol, ale neskor...

inak odporucam sa hlavne nestresovat kvoli kojeniu 😉

gabkostanka
3. aug 2012

Este sa pochvalim, ze som opat na svojej startovacej vahe, ale este musim zhodit najmenej 15 kg, uf 😝 tie mi zostali po 1. tehotenstve 😖

monika1091
3. aug 2012

no tak holky prectavte si.... bola som na poradni......a doktor mi povedal ze sa este neotvaram....... si ymslim ze kazda co ma porodit v auguste porodi skor nez ja.... o zacinam s toho vsetkeho saliet.......:-P

kvietok173
3. aug 2012

@monika1091 Ja som ležala v nemocnici a urobili mi serkláž a teraz chodím každý týždeň na kontrolu a tiež to skoro nebude.Mne totiž krčok drží steh a kvalitne 🙂 tak najprv starchy z predčasného pôrodu a teraz možno dokútim do konca 🙂

kvietok173
3. aug 2012

@gabkostanka som kľudná, ono sa to furt rozbehne to kojenie, len treba prikladať, ale fľaše už nemám, mala som 7 ročnú pauzu a už som myslela, že 3 mať nebudem. Teraz sa vyťešujem, len som od základu všetko nanovo začala chystať 🙂 🙂 🙂

monika1091
3. aug 2012

@kvietok173 ja uz nevladzem chodim ako tank.... a fucim ako slonica....... uz chcem to mat za sebou

kvietok173
3. aug 2012

@monika1091 ja sa snažím robiť čo môžem, lebo v predošlom tehu som dosť ležala a po pôrode som dostala od toľkej behačky takú svalovku až hrôza 🙂 .Idem na záhradu pooberať slivky, ale len zo zeme, ako dočiahnem a urobiť lekvár 🙂 🙂 🙂 , nech som aspoň trocha osožná.Asi to nie je rentabilné, keď v Tescu stoja áé centov, ale aspoň domáce 🙂 🙂 🙂 .

monika1091
3. aug 2012

@kvietok173 ja to iste mam na zahrade... ale tie moje slivky su velke a zlte riglity ci ako sa to vola... ale niektore su napichane od vciel.... a su cervive tak nadavam nato ze az...a dzem?... to sa ti este chce robit v tej teplote?

kvietok173
3. aug 2012

Ženičky máte monitory dychu? Ak áno, tak plienkové, alebo podložky? Máte na deň lehátka? Vibračné???

kvietok173
3. aug 2012

@monika1091 nie nechce 🙂 🙂 🙂 , asi až na večer budem variť, ale len chvíľku, ja ovocie rozmixujem ručným mixérom a potm len krátko povarím, aby som neodplašila všetky vitamíny.Takže môj nie je taký ako kúpny čierny, ale svetlejší. No keď sa budem veľmi šanovať tak porodím v 42 tt. a to teda nechcem.

monika1091
3. aug 2012

@kvietok173 a ty sa uz zacinas otvarat?..... lebo mne sa nejako nechce.......teda mojmu telu>.......

diamand
3. aug 2012

@kvietok173 ja si myslim, ze je to zbytocne, nadarmo to mamicky len plasi ked to zabudnu nahodou vypnut, nase mamy sa bez neho zaobisli, tak sa zaobideme aj my. Lehatko mam, to som vyuzila pri vsetkych krpcoch, sice je vybracne ale nezapinam to mojim krpcom sa to ani jednemu nepacilo.

klemente
3. aug 2012

ahojte baby, tak ja som už porodila🙂 Máme júlovčiatko. V júlovej téme mi však zatiaľ neodpovedajú, tak sa spýtam tu:

včera som na čielku svojho 10 dňového bábätka pristihla komára. Dnes pozerám, že má (asi na tom mieste) červenú bodku. Mám to niečím potrieť? Liehom alebo olivovým olejom, alebo čo s tým robiť? Hnusný komárisko 😖

diamand
3. aug 2012

@klemente gratulujem

monculka
3. aug 2012

ja uz chcem byt po tooooooooom...... 🙄 🙄 🙄

monika1091
3. aug 2012

@klemente kt tyzden si rodila... a asi liehom by som potrela

ela2710
3. aug 2012

@monculka my nejdeme davat avivaz, tak cca do pol roka budem prat urcite len v detskom prachu - v lovele 🙂

monculka
3. aug 2012

@ela2710 dakujem 🙂 uz perem veci 🙂 bez avivaze...len som sa spytala a vidim ze vacsina pere bez 🙂

ela2710
3. aug 2012

@kvietok173 ja som tiez nekupovala monitor, dost plasi maminky ako citam na fore, tak su tam same falosne poplachy, asi by som bola len v zbytocnom strese

ela2710
3. aug 2012

@monculka ja som prala pred dvomi dnami a teda kym som tu kopu pozehlila, dalo mi to zabrat 🙂

a ja sa tiez vobec neotvaram 😒 pri malom som bola uz v 35.tt na 1 cm a teraz nic, ja by som to uz chcela mat za sebou najma kvoli tomu, ze babo kazdym tyzdnom viac pribera, a prvy porod bol kvoli velkosti maleho komplikovany 😒

kvietok173
3. aug 2012

@monika1091 nie, ja som zošitá odspodu a chodím na kontroly a všetko je kľudné, vôbec sa to nerozťahuje

kvietok173
3. aug 2012

@diamand ja mám tiež lehátko, ale len také obyčajné, preto sa pýtam či je lepšie vibračné

kvietok173
3. aug 2012

@klemente ja by som určite potrela liehom

monika1091
3. aug 2012

@kvietok173 aha.....a bolelo ked zosivali?

kvietok173
3. aug 2012

@monika1091 nie to som bola v narkóze v 28tt, len som potom nemohla 2 dni z postele, tak som fungovala na mise, hrôza a infúzky, ale potom sa všetko ukľudnilo a mám 2 cm hrdlo, mäkké, presiakle, ale drží ho steh, asi o týždeň by mi ho mali uvoľniť, tak a potom uvidím, či sa to hneď rozbehne alebo opäť budem čakať. Ale čítala som, že najlepšie je milkovanie s manželíkom a malo by sa to rozbehnúť 🙂 🙂 🙂

monika1091
3. aug 2012

@kvietok173 ano o tom tutu-mutu som citala...ze to pomaha... ale ja s abojim aby som nahodou malej neublizila.....

kvietok173
3. aug 2012

@monika1091 ja som môjmu povedala, že keď mi pustia steh tak ak sa to nerozbehne že skúsime, tak asi tiež nebudem mať úspech, lebo sa bojí a ja asi tiež 🙂 🙂 🙂

monculka
3. aug 2012

@ela2710 ved to ze rozmyslam ze zavolam mamu nech pride pozehlit 🙂 aj tak nic nerobi cele dni 🙂

monika1091
3. aug 2012

@kvietok173 no ved toto... kebyze sa dalo nejakym inym sposobom

monculka
3. aug 2012

asi mi kleslo brusko 😒