Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
kolko máte zbalených tašiek? ja 3...1 velká cestovná, dalšia menšia príručná, kde mám všetko pri sebe.a v tretej mám župan a plienky. ale župan asi ani nebude potrebný v týchto teplách...
@vcielkamaja iba jednu taku cestovnú klasická velkost nic mega..na trištvrtku mam aj tak plienky,vložky a osusky..... neberiem toho vela ved keby niečo tak mi donesie z domu, akurat neviem či rardšej zobrat aj odsavačku keby niečo...
@vcielkamaja no ja mam taky stredny kufor na kolieskach 🙂 ani balit sa mi nechce v takom teple ne to este rodit 😅
@vcielkamaja 3 tasky? ja mam jednu strednu - co v nich mas?🙂
vo velkej cestovnej taške mi dosť priestoru zaberajú vložky...odsavačku ani nemám kúpenú. tú som len ukazovala manželovi v detskom obchode, že keby bolo treba, tak mi ju pojde kúpiť.
@monculka fuuha, to máš dosť daleko do porodnice... 😕
@vcielkamaja no ved to...ale snad to stihneme...rodila by som aj u nas v roznave ale tu nepodavaju ani epidural...proste zapadakov 🙄
Babule, tak v pondělí večer jsme rodili a tak jsem to teď podruhé líp zvládala, že nás pustili už včera večer domů - o den dřív než standardně 🙂 samozřejmě mě ještě pořád všechno bolí a dlouho bude, každý pohyb je ještě dost náročný, ale doma už je nám fajn .-) jen nevím jestli zvládnu toho svého 4-kilového valibuka s těmi svými lentilkovými prsy ukojiit, zatím musíme dokrmovat, ale doufám, že už jsem doma, pořádně mě vykrmujou, tak se to snad pořádně rozběhne 🙂
@bonninka blahoželám, prajem tebe a tvojmu synčekovi vela vela zdravíčka, a rýchle zotavenie 😉
@monculka a v ktorom meste sa chystaš rodiť? ani u nás v NR tuším nerobia epidurál...
@vcielkamaja idem do Sace
@bonninka no vidis to... zmakla si to... je nadherny...a drzte sa.....
@monculka rodis uz?
@vcielkamaja ja budem mať dve tašky ....jednu pre seba a druhú pre krpca 🙂
@bonninka jéj aký ste chutný 🙂
závidím ti že už máte po ......vela zdravíčka prajem 🙂
@bonninka je to ešte velmi namáhavé po sekcii velmi dobre to viem :(
ja som sa mesiac trápila či vstávanie z postele a lahanie a podobne ...všetko bolo tažké ...ale tiež verím a dúfam že toto bude lepšie !!!!!!
@bonninka ste úplne krásnučky 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
...ja mam konecne zbalenu kabelu 🙂 stacila mi jedna normalna cestovna taska, ak budeme nieco potrebovat, tatik nam donesie 🙂
Inak, uz len cakame kedy to pride🙂
V pondelok ideme do poradne tak nam p.doktor povie ako sme na tom 😎
Ked uz vravite o tych taskach - ja som sa v pohode zmestila do jednej cestovnej a to tam mam uplne vsetko pre mna aj pre malu, pri prvom tehu som mala dve ci tri tasky, uz ani neviem, ale strasne mi to tam zavadzalo a vecne som nieco hladala
@monika1091 este nieeeeeee
@monculka ale ak by si chcela, tak ja ti tie hromy, blesky a búrku pošlem hned teraz, lebo na to som sa zobudila...a môžeš ísť rodiť 😀 a žabiatko môže prísť 😀
@bonninka srdecne gratulujem 🙂 krasneho chlapceka mas 😉 neboj kojenie sa ti rozbehne, po sekcii to trva trosku dlhsie a mne radili pit vela tekutin aspon 3 l denne 😎
Ak mne je dusno ze sa potim ako to praše tak potom moja mala v brušku ma tam výrivku-perličkovu kupeť ....... :-P
@monika1091 ja tomu vravím, že malinká má v brušku saunu. A ešte na zajtra čo u nás hlásia...36 stupnov...odparím sa, neprežijem to...

myslím, že už my všetky by sme to mali najradšej za sebou. vo štvrtok mi dal doktorko takú "nádej", chrobáka do hlavy, že už sa to blíži. že ak do týždňa neporodím, tak buduci štvrtok dalšia poradňa alebo až po šestonedelí...len keby sme vedeli presne, kedy sa naši drobci vypýtajú na svet...