Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@mt1986 tak ja mam bolesti v podbrusku uz nejaky ten mesiac aj nieco.... len teda ja dufam ze to bola ta zatka mozno sa mylim...
@cicimon ja tiež nie 🙂
@monika1091 s týmto by ti vedeli poradiť baby, čo už rodili. ale ak to pozoruješ týždeň-dva na gaťkách, tak to asi nebude hlienová zátka...podla mňa...možno je to len moja mylná predstava, ale neodteká hlienová zátka jednorazovo? proste odtečie a viac jej niet? že neodteká týždeň ani dva? ....
ale ak sa mýlim, opravte ma...rada sa poučím 🙂 😉
@vcielkamaja to praveze neviem....... asi pojdem sa spytat holiek co uz rodili tak ako ty vravis.......
@monika1091 - no neviem Ti to takto povedať..., aj ja som si myslela, ale potom som to prestala riešiť ... Myslela som si, že už to na mňa príde a nič ☹ len tí poslíčkovia ma trápia, bo ma vymordujú ako len vedia 😖 minulú nedeľu som si myslela, že ťahám do nemocnice, bo zrazu prišli na mňa také pichačky boľačky v oblasti podbruška, že som nevedela stáť na nohách, ke´d som ich začala merať v akých sú intervaloch ( 2-5 min ), tak som sa začala aj chystať, ale čo chodím na prípravu na cvičenie, tak nám sestrička povedala, že ak neprejdu za nejaké 2 hodky tak mám isť len vtedy a po nejakej hodke sa mi to odialilo na 10 min, 30 min a zrazu nič... a toto mávam tak každý druhý - tretí deň. Už som z toho na prášky ☹
@mt1986 no ja mavam tiez bolesti v podbrusku aj niekedy krce ale nie silne ale bolesti akoby boli kazdym dnom silnejsie a silnejsie.....
@monika1091 - presne ako píšeš, stále sa to graduje. Zrazu to príde, potrápi ťa to a potom nič...
@vcielkamaja @monika1091
Mne odišla hlienová zátka, to by ste si boli všimli, to bolo jednorázovo - taký hustý ružovo-hnedý hlienový chuchvalec... pol hodinu na to mi odtiekla plodová voda a to je tiež riadna sila, mokrá som bola až po členky... keď sa to stane treba okamžite ísť do nemocnice, hrozí infekcia a podobne... u mňa to nakoniec skončilo sekciou.. 😒
@carodejnica ahoj som pocula ze ked odtecie plodova voda ze to ani do sprchy nemozes ist a to potom mokra mam ist do porodnice?
@monika1091 do sprchy mozes ist, nemozes sa kupat.
@monika1091 nešla som pod sprchu, išla som taká mokrá (ráno som sa sprchovala) a navyše to stále tieklo... 😖 len som s prezliekla a dala vložku, ale keďže tá voda vytekala priebežne stále, kým som prišla autom do pôrodnice, tak som bola mokrá zase po kolená a aj sedačka podo mnou...
Ahojte kočky neviem čo napísať skor ...od rána sme rozbehaný ....kočik kupeny zajtra hodím fotky 🙂
postielka pripravená teiž pofotím 🙂
pre malého už mám uplne všetko .....ja som si kupila župan a šlapky ...zajtra ešte dve košele na kojenie a nejaké drobnosti a v nedelu ideme asi na sekciu ....zajtra máme zas poradnu kedže ako som písala vo štvrtok sa to pokazilo tak mi nakázali príst bude pondelok alebo utorok .tak zajtra rychlo do poradni ráno potom ešte povybavovať čo treba a večery ide zas drahý do práce a príde v piatok večer ....zajtra pofotím a nestihla som ani nič prečítat ....čo ste písali idem lahnuť mám nohy ako nikdy a idem sa modliť aby mi odpuchli do rána ...lebo keby toto videl dr tak odpadne ! 😒
pevne verím, že dnes je posledný tropický den, ktorý budem musiet vydržat 2v1 😎 😎 😎
tak ženy, keď dnešok prežijem, prežijem všetko. a ako píše @kalifa28 , pevne verím, že toto bude posledný tropický deň...stále pozerám na odpočítavanie vo fotoblogu. ostáva 15 dní, podla mňa je to večnosť.
@vcielkamaja ja od dnes presne za 10 😀 😀 😀
@kalifa28 pojdeme na striedačku, rezervuj mi tam postel 😀 😀 😀 😀
@vcielkamaja o.k 🙂 a možno, ked sa poponahlaš, tak sa stretneme 🙂 idem ja teraz s drobcom do bazéna k bratovi, lebo doma by som tento den uuuurčite neprežila a musím sa aj tej mojej dceruške venovat, aj ked nevládzem, ale už ju len odkladám kade tade po babkách, potom mám výčitky, aj ked naozaj nevládzem vymýšlat skoro trojročnej slečne aktívny program. Ešte tento týžden prežijem, od pondelka má mama dovolenku, ja sa už pomaly budem pripravovat do porodky a oddychovat 🙂 a od zajtra má byt vonku uuuužasne (aspon pre nás tehulky) tak normálne mám sklony mat dnes dobrú náladičku 😎 😎 😎 😎 😎 😎
Je pol 9-ej a už sa potím ako taký kôň... nenormalita 😠 . Keby som mohla tak sa zvlečiem aj z kože... 😒 Dneska ideme vyčistiť naušničky pre malinku, ked pojdeme do pôrodnice, aby jej prepichli hneď ušká. Od dnes odpočítavame len jednociferné čísielka - máme to za 9 dní 😀 , ale mám nejakého tušáka, že sa to asi predlži, bo sa s nami nič nedeje 😖 všetko po starom . Ozaj babeny keď Vám praskla plodová voda, to vám odtiekla len tak bez nejakých upozornení? neviem akoby som sa tvárila, keby mi odtiekla niekde v meste 😕 😅 ...
@mt1986 Pol hodinu predtým ako mi odtiekla voda, mi odišla hlienová zátka, ale inak len tak - bez upozornení... 😕 ale ja som špecifický prípad, ja som nemala ani kontrakcie, potom mi 2x vyvolávali, neotvárala som sa a skončilo to akútnou sekciou.. ale hlavne, že sme zdravé.. 😵
@carodejnica - noooo tak to bude zaujímavé ak by ma to chytilo niekde pri nákupe pečiva 😀, ale nejdem zbytočne maľovať čerta na stenu 😉 Eeeej tak ťa riadne potrápili ☹ , ale chvalabohu, že ste v poriadku a hlavne zdravučké 🙂
@mt1986 aj ja chcem dať malinkej prepichnuť ušká ešte v pôrodnici. mne je dnes doslova blbo, ledva dýcham, niekedy až mdloby idú na mňa. môj otec vraví, že v nedleu už bude dedo. reku áno??? to by si musel dohovoriť svojej vnučke 😀 😀 kamoške praskla plodová voda vo výťahu ...bola s jej kamoškou niekde v kaviarni 4 dni pred termínom (mala to hnedoproti svojmu baraku), a ked išla domov, zničoho nič jej vo výťahu praskla plodovka...tak aj výťah hned "umyla"...osobne sa už do mesta neodvážim ísť. jednak nevládzem, jednak sa už bojím.
@vcielkamaja - vládzem nevládzem jednoducho musím, bo za mňa nikto nič nevybaví ☹ , dnes ešte musím otravovať cvičiteľku, nech nám napíše odporúčanie o absolvovaní kurzu, aby polovička mohla isť ku pôrodu... a ešte so svokrou do záhrady pre jablčka... bude sa robiť detská výživa 😀. No nič budem chodiť s poriadnou vložkou do mesta, inak to nevidím a kdyby neco druhú mať pre prípad núdze 😒 aspoň, že Lučenec nie je také veľké mesto a zachvíľu som doma 😅
dobre ranko 🙂 zasa mame jeden z tych horucich dni...joooj keby chcelo zaprsat 🙂 uz by mohla byt zima...sneh....jajajajaj...este sa nacakame 😎
ja uz nevladzem .... nohy ma nepocuvaju.... teplo mi je no hrozne daco naozaj.....chcem dazd.... a ochladenie.......
@monika1091 Aj ja :( Ja si uz necitim krize a moje nozky maju od kolien po konceky prstov rovnaku sirku aj hrubku :( a to este den nekonci. Ale uz som dnes stihla pozehlit 😉)) XX plienok a este nejake to oblecenie pre krpca😉 Ale cakam kym pride svokra domov a pojdeme robit pretlak...a ja som slubila ze vsetko nachystam:( chyba !!!
no co babusky?co porabate o takomtmo case? 😀 ja sa neskutocne nudiiiiiiim...idem si urobit nejaky fajny chladny naaapoj 🙂 aj ked neviem aky a z coho 😅

@carodejnica podobne, ja mám už 2 deti a ani pri jednom som nedávala cumlík, nemali sme potom problém odúčať 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂