icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

mishuu
6. aug 2012

@vcielkamaja moja ja som tiež cez víkend cuckala radleríka a včera som uchlipla z piva mužovi 😉 😀

vcielkamaja
6. aug 2012

@mishuu ja som mu dnes uchlipla z nealko piva 😅

monika1091
6. aug 2012

@mishuu ale pocula som ze cierne pivo je dobre na mlieko v tehotenstve.. nie ze liter ho vypit poharik staci ja som sa bala....

monculka
6. aug 2012

@vcielkamaja tak tak...musim dneska znasilnit mojho chlopa 🙂 lebo po porode tak skoro sexik asi nebude 🙄

vcielkamaja
6. aug 2012

nesvrbi vas niekedy brusko? no mna ano, a nechce sa mi verit, ze este rastie...uz snad ani nemoze byt vacsie... 😒

monika1091
6. aug 2012

@vcielkamaja ano svrbi ale iba par sekund a koniec.......

monculka
6. aug 2012

@vcielkamaja no hej svrby a este viac zacne ked si ho skrabem...takze si ho neskrabem a potom to prejde 🙂

monculka
6. aug 2012

baby ta kde ste? 🙂

kattey
6. aug 2012

Takže ďalšia poradňa za mnou, dúfam, že už posledná. NIč sa tam dole nedeje ani otváranie ani skracovanie, takže doktor to vidí na hospitalizáciu v piatok a pôrod sa bude vyvolávať. Jediné moje šťastie by bolo keby mi odtiekla plodová voda, ale nefandím si, žiadny poslíčkovia, žiadne tvrdnutie bruška len trošku pichá dole. Máte to tiež niektorá? Že skoro žiadne príznaky, že by sa blížil pôrod? A to som mala termín včera. A s manželom sme sa tiež milovali každý deň, jeden týždeň v kuse (už mi to radila aj sestrička na poradni, že spermie určite pomôžu), som skúšala aj horúcu sprchu, schody a NIČ. Vie mi ešte niekto niečo poradiť? ☹ Okrem dnešnej rady od sestričky, že nič iné mi už nezostáva len ísť okopávať zemiaky 🙂

miskachrumka
6. aug 2012

Tak ahojte dnes poradna .....všetko je okej ....malý rastie dnes nám povedal na prietokoch že máme 3185g 😉 a 51cm
tak to je už chlapina 🙂 na to že v piatok začíname 38tt tak super chlapisko 🙂
ináč všetko pohode ....tak som rada ináč máme už aj kočík aj lehátko jednoducho všetko teraz sme stavili na neutrálnu farbu kočíka 🙂
jedno čo ma desí je to teplo vonku :(( ale zajtra sa má ochladiť tak hlavu hore 🙂

kalifa28
7. aug 2012

dnes predoperačné vyšetrenie 😕 😕
už sa nám to blíži 🙂

monculka
7. aug 2012

dobre ranko...tato noc bola najhorsia toto leto...nic som nespala...pot zo mna tiekol...proste zle...

monculka
7. aug 2012

mam slabsie bolesti ako pri menstruacii...ale nie su caste...moze sa to zacinat?

vcielkamaja
7. aug 2012

dobre ranecko 🙂 tak ja dufam, ze sa dnes ochladi, lebo toto bola priserna noc. priserny vecer, priserna noc. vyjdem zo sprchy a hned som bola znova spotena. v noci detto, musim prevliect postelne pradlo.
vcera vecer sme grilovali, dosla pri nas manzelova 81 rocna babka a pyta sa ma, ci mam este take saty, ake som mala oblecene. reku babka, to je nocna kosela ...a ona :"a to sa este do nej do nej mestis?" tak asi ano, ked ju mam oblecenu... 😠 aj tak sa citim jak velryba, nervozna sama zo seba a cim dalej, tym viac a ona este hento zadre.
poradnu mam vo stvrtok, tak uvidime....
vcera vecer sme pozerali Zamenu manzeliek. viem, ze to opakovali, ale predtym som to nevidela. len som tak cumela ako puk a nadavala, a nadavala...moj muz na mna pozeral, az sa ma asi zacal bat 😀 😀 reku hentakeho chalapa mat v dome, jak bol v Zamene, tak uz davno nezije...

@monculka ja to mavam tiez, posledne dni castejsie, ale nic pravidelne. aj ma picha tam dole. vcera vecer som citila take tlaky aj v posve aj v konecniku, ze uz som si myslela, ze malinka ma chce uz roztrhnut 😒 k tomu mi prislo trocha nevolno od zaludka...

@miskachrumka pekny kocik ste kupili, aj lehatko. Adamkovi sa bude urcite pacit 😵 😵 😉

monculka
7. aug 2012

@vcielkamaja no aj ja som dostala dneska rano nejaky krc ci co do celeho brucha...do teraz som take nemala...mozno nieco vo mne odstartoval nieco vcerajsi keksik 😝 😀 😀 😀 sexik 😉 inac aj u vas tak strasne fuka?mam pocit ze blok sa rozpadne...tak fuka...a co sa tyka tej noci...to aj ja som sa potila jak kon...toto bolo daco hrozne

vcielkamaja
7. aug 2012

@monculka trocha pofukuje, ale v noci to bol doslova vichor. akurat premyslam nad tym, ze vcera vecer si manzel dat na balkon cez zabradlie kratke nohavice a dnes rano su tam uz neni....moze ich hladat po zahrade, a dufam, ze po nasej a nie u susedov... 😀

monculka
7. aug 2012

@vcielkamaja pockaj ved stretnes suseda a bude mat blecene jeho nohavice 😅 😅 😅

vcielkamaja
7. aug 2012

@monculka teraz to nechap dvojzmyselne, ale taku malu velkost by ani sused neobliekol 😀 co mas dnes na plane? ja iba umyjem kupelnu, mozno utriem prach a inak veget...

miskachrumka
7. aug 2012

@vcielkamaja dakujem vyberal ocinko 🙂

miskachrumka
7. aug 2012

Dobre ránko ja som sa tak super vyspala 🙂
ešte sa aj ochladilo no nádhera 🙂

monculka
7. aug 2012

@vcielkamaja co mam dnes na plane?taaak za chvilku idem do mesta...ale najprv si idem umyt hlavu 🙂 potom musim navarit...rozmyslam ci urobim aj polievku 🙂 uz teraz sa mi nechce stat nad sporakom...inac do teraz som spala 😉 a ty co mas na plane?

smolinka024
7. aug 2012

@miskachrumka Aj ja som sa konecne vyspala 😉)) Bodaj by uz nebolo take teplo 😖

mt1986
7. aug 2012

@tamara2307 - jéééj gratulujem 🙂 prajkáme veľa veľa zdravíčka a spoločných chvíľ 🙂

mt1986
7. aug 2012

@vcielkamaja - tak to asi pozvem nejakú spoluobčanku na kávu, dám na stôl 10 éčok a nech povie aké papiere treba na nejaké príspeky 😝 😝 😝

monculka
7. aug 2012

@miskachrumka keby sa aj u nas chcelo ochladit... 😝

mt1986
7. aug 2012

no ništa babenky je čas rozkývať sa 🙂 po včerajšej návšteve záhrady sa ide zavárať černice, jablčka a hruštičky 🙂 a pre malinku sa ide robkať po prvýkrát výživa 😀 dršte pršteky nech to nedokefujem 😝

miskachrumka
7. aug 2012

@kalifa28 aj ja idem v pondelok na predoperačné mala som ist včera no nevidalo :/

miskachrumka
7. aug 2012

Moje velké babatko 🙂
no neviem či tam pustí bračeka .....:D stále hovorí že mama kukni je mi to akurát 😀 😀 😀

dulkagabulka
7. aug 2012
miskachrumka
7. aug 2012

@monculka unás je veru dnes chladnejšie 🙂