icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

diamand
9. aug 2012

@kvietok173 presne tak sa to pocita, ja som mala poslednu ms 18teho, cize termin mam den po tebe 😀

miskachrumka
9. aug 2012

@monculka no to nieje moj prípad ...

miskachrumka
9. aug 2012

@diamand aj ja mám poslednu 18.-teho 😀

monculka
9. aug 2012

dajte nejaku inspiraciu na obed...lebo mne uz dosli napady... 😝

miskachrumka
9. aug 2012

@monculka ja tiež netuším ......ale asi francúzke zemiaky urobím .....nič iné mi nejde na chuť :/

cicimon
9. aug 2012

@miskachrumka a Magnezko neberies? lebo ja ked som brala aj Mg aj zelezo tak som mala take prehanky.... ale aj ked som mg vysadila tak to stale nie je zapcha, skor opacne

miskachrumka
9. aug 2012

@cicimon ano berem samozrejme ....rano dve tabl magné a jednu železa a poobede jednu tabl centrum mat.a dve magné ....ale mám pocit že čim dlhšie to ´berem tím je to horšie .....takuto hnačku som nemala 😕

monculka
9. aug 2012

@miskachrumka vidis...to je dobry napad...asi urobim aj ja 🙂

carodejnica
9. aug 2012

@miskachrumka
Ja som mala tiež brať železo (2xdenne), ale keď som začala mať problémy so stolicou (striedavo zápcha a striedavo hnačka), tak som ho začala brať 1 x obdeň, výsledky hemogolobínu som mala síce hraničné, ale internistka (bola som na predoperačné) mi povedala, že keď mi to robí takéto problémy, naozaj stačí 1x obdeň.
A ešte jedna vec ma napadla, ak berieš k tomu železu a magnéziu ešte aj Centrum materna - veď to je multivitamín, ktorý obsahuje už aj železo aj magnézium, nemáš toho akosi moc? 😕 Ja by som maternu vysadila.. možno aj preto máš také problémy.
Inak ja som brala Calibrum mami, ale ja som ho musela vysadiť kvôli tomu, že nemôžem jód, takže ja som užívala len to železo, magnézium a potom som objavila folgravid http://www.folgravid.sk/ - čo je vlastne len kys.listová a DHA...

miskachrumka
9. aug 2012

@carodejnica ja som mu hovorila že mám ešte vitamíny centrum maternu a povedla že ju možem užívat dalej 😕

carodejnica
9. aug 2012

@miskachrumka ahaaa, tak keď o tom vie, tak potom je to asi ok, ale kdesi som čítala, že to nie je moc vhodné... 😖

miskachrumka
9. aug 2012

@carodejnica prečo ?
kde si to čítala ? ja o ničom neviem 😕 😔
mne povedal že je to okej viac som to neriešila

zuzanapd
9. aug 2012

@miskachrumka magnézium by sa už nemalo brať od 36tt, najmä kvôli tomu, že maternica sa nechce sťahovať po pôrode a pri klasickom pôrode zas nechce ani vypudzovať dieťatko...

miskachrumka
9. aug 2012

@zuzanapd ja nemám klasický porod ..........!

kvietok173
9. aug 2012

@carodejnica
@miskachrumka ja mám tiež enormne málo železa a beriem 2xdenne železo a ešte aj tehu vitamin, kde je tiež železo. Brali mi tento týždeň krv a furt mám málo.Zo železa mám zápchu ☹ , tak ládujem kopec zeleniny, ovocia a acidka

zuzanapd
9. aug 2012

@miskachrumka ja viem, ja som tiež mala sekciu, doktor kázal vysadiť v 34tt

kvietok173
9. aug 2012

Teraz som prišla z nemocnice, bola som na monitore, tak malý je v pohode a ja slonica 🙂 , mám pocit, že už väčšia ani nemôžem byť 🙂 Ležala som pred dvoma mesiacmi v nemocnici, kvôli hroziacemu predčasnému pôrodu, urobili mi serkláž-zaštopkali ma 🙂 a 🙂 teraz nič, už neberiem žiadne magnézko, žiadne tvrdnutie, malý mi nenalieha hlavičkou na krčok, všetko je voľné.Ja mám všetko doma prichystané už dávno, že idem rodiť, ale Kristiánkovi sa akosi nechce ísť von. Ale dr. mi sľúbil, že ak nič na mňa nepríde, tak presne o týždeň po ukončenom 39tt. mi pustí steh a už asi ostanem v nemocnici.Už chodím, behám všade, všetko ma bolí ( nohy, kríže) a bruško ništ 🙂 🙂 🙂

smolinka024
9. aug 2012

@vcielkamaja Mala a vsetko po starom...Otvorena na 1 cm, prietoky zatial dobre 😉)) Uz si len pockat kedy to na mna pride 😉 Ty si ako dopadla?

monika1091
9. aug 2012

@nicearty ja pocas celeho tehu som brala zelezo do 7 mesiaca lebo som musela....... a popri tom som brala magneziove tablety...... ale v polovicke osmeho mesiaca som vysadila pretoze mi nejako nedobre bolo z nich a teraz uz len cakam na porodne bolesti...a nic a nic a nic.......tak musim cakat dalej :-P

nicearty
9. aug 2012

@monika1091 ja som brala len do konca 12tt jameson prenatal, pretoze tie su na prirodnej baze, aj ked su drahsie, ale inak som nebrala vobec nic, aj ked mi gyn. vravela, aby som brala magnezko,lebo mi trpnu ruky, ale to odmietam 🙂 radsej to pretrpim a da sa to..tu bolest uz teraz ani nevnimam..uz si len predstavujem ako je malicky pri mne 😵 tieto posledne tyzdne su fakt najdlhsie 😠

vcielkamaja
9. aug 2012

@smolinka024 u nas tiez vsetko po starom, nic sa od minuleho tyzdna nezmenilo, krcok na 1 cm a neotvaram sa. prietoky sme tiez mali dobre, len malinkej sa nechce. o stravu ma postarane, tak preco by sa hrabala z maminho brucha 😀 tak len cakat...asi do vianoc... 😒 😒 😒
@miskachrumka tiez beriem zelezo a stolicu mam tvrdu, a asi kazdy druhy den...

miskachrumka
9. aug 2012

@kvietok173 ja tiež berem tie tehu vitamíny ....tebe tiež nekázal ich vysadiť ked uživaš
železo ? aké bereš vitamíny ?

miskachrumka
9. aug 2012

@zuzanapd no mne dost tvrdne brucho ...a dokonca len pred vyše tyzdnom mi kázal brat až 6tabl na den tak ja neviem ....ja sa riadim čo mi povie

miskachrumka
9. aug 2012

@vcielkamaja ja zas naopak ....už som bola 4krát na wc a snažím sa vela piť ..

kvietok173
9. aug 2012

@miskachrumka beriem BABYVIT kanadské vitamíny, ktoré predávajú len gyndoši, ale už mám iba na posledné 2 dni, tak už asi nejdem kupovať nové a železo SORBIFER. Môj chlapček sa tak málinko hýbe, až sa bojím niekedy.Ale dnes na monitore povedal, že všetko je oki. V pondelok sa má vrátiť moja dr. z dovolenky, tak hneď utekám za ňou, som zvedavá či mi pomôže to najako skôr ukončiť?

miskachrumka
9. aug 2012

@kvietok173 náš zas naopak natočiť zaznam je vždy umenie 😀
vždy ked pritlačia vždy ujde a vkuse sa hýbe nonstop .......a posledný záznam aj prečkal 😀

miskachrumka
9. aug 2012

@kvietok173 tak teraz neviem či brať tu maternu alebo nie 😕
aj ten magnézium však ja baby ani chodiť nemožem od toho že mi tvrdne brucho a že ma bolia kríže ako možem prestat užívať magne však to je taká ulava ked ho zoberem :/

monika1091
9. aug 2012

@nicearty no hovorr mi nieco o tom........ ja uz chcem kocikovat :D

nicearty
9. aug 2012

@monika1091 tak ty sa dockas asi skor ako ja, lebo mas skorsi termin 😉 inak na Peresi mam rodinu 😀

monika1091
9. aug 2012

ano?...... ale nanic cesty su tu.... ako na poli take rozbite....