icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
10. aug 2012

@adidaska84 aha 🙂 tak super budeš mat po ....🙂 a malého pri sebe 🙂

kalifa28
10. aug 2012

ja mám: lieh na pupík
vlhčené (v prípade nočneho kakania, to sa mi určite nebude chciet behat do umyvadla, ale cez den prehnem cez ruku a davaj 🙂 )
tyčinky do uší
sudocrem
ty kokso a to je tuším aj všetko 😝
moooožno časom pripudne detske mydielko, nejaké klasické obyč.

adidaska84
10. aug 2012

@miskachrumka dúfam, že to príde čoskoro 🙂 snáď sa tam budúci týždeň aj stretneme 🙂

kalifa28
10. aug 2012

@uzabytobolo gratulujem a teším sa tiež.... 🙂 🙂 🙂

miskachrumka
10. aug 2012

@adidaska84 verím tomu ...pondelok poradna .....a koncom budúceho najneskor ten dalsi pondelok ma tam nechá 🙂
tak možno budeme aj spolu klábosiť na chodbe s chlapmi malými 🙂

miskachrumka
10. aug 2012

@kalifa28 ten sudocrem je naj naj naj aj ja ho idem kupovat pondelok do porodnice 🙂
a ešte klasický olivovy detský olej 🙂 ešte nemám vložky do podprdy a jednorázové nohavičky ..

miskachrumka
10. aug 2012

JA mám už často pocit že ma sekne do krížov a už viac sa veru nepohnem ☹

miskachrumka
10. aug 2012

@adidaska84 ja som zvedavá koho služba ti vinde počas porodu ....su tam traja primár a dve doktorky 🙂
a teraz kukám že si už mala termín včera a to ta ešte nechal íst domov primár ?
to som teda prekvapená lebo on si dáva velmi záležať na tom aby dieta bolo porodené na termín !

nati04
10. aug 2012

ahojte tak mi to uz mame tiez za sebou 🙂malinka sa narodila 31.7. boli sme chvilku v nemocnici ale uz sme domka;)- velmi sa jej tesime.

kalifa28
10. aug 2012

@miskachrumka ja ho ešte aj teraz, ked bolo tak teplo, šupnem malej preventívne, ked pobadám nejake začervenanie... inak už mám všetko, len ešte potrebujem také tie pollitrové flašky s cucáčikom ako pre deti, lebo v den sekcie a den po tom sa akosi nikto neobtažoval podat a podržat mi pohár s vodou a ja som skoro umrela od smädu 😝

kalifa28
10. aug 2012

@nati04 gratulácia 🙂

miskachrumka
10. aug 2012

@kalifa28 no unás sa musím v ten den postaviť ....tak ak bude sekcia ráno do večera musím byť na nohách ...!
tak smadu sa nebojím !

adidaska84
10. aug 2012

@miskachrumka ...no a čo tí dvaja ďalší lekári, oni nerodia? (MUDr.Šiška a ešte ten vysoký neviem si spomenuť na meno)

vcielkamaja
10. aug 2012

a rozrastame sa 😵 😵
@nati04
@uzabytobolo
gratulujem holky k babatkam... 😉

miskachrumka
10. aug 2012

@nati04 jéj nati gratulujem 🙂 ved napíš do správy ako ste to prežívali 🙂
sa teším stebou 🙂 vela vela zdravíčka 😉

miskachrumka
10. aug 2012

@vcielkamaja ale sa nám to nejak rozrastá že ?
zachvilu tu budeme všetky písať ako sme sa už dve noci nevyspali ...a ako nám nejde kojenie a podobené veci 🙂

miskachrumka
10. aug 2012

@adidaska84 ten mi robil prietoky .....v pondelok dr.Pahuli 🙂
super doktor 🙂
ale rodia aj oni ...šiška neviem veru .....ale je tam ešte Brosková a Podobenová

vcielkamaja
10. aug 2012

@miskachrumka no ved prave. dnes sme akurat premiestnovali s manzelom postielku do spalne. taky nezvyk 😅

miskachrumka
10. aug 2012

No baby ideme von na nejaké dve-tri hodiny papa večer 🙂

vcielkamaja
10. aug 2012

baby, trochen nepodstatna vec, ale mate na postielkach aj tie kapsare ci ako sa to vola?

adidaska84
10. aug 2012

@miskachrumka ...hej hej poznám ich všetkých, no najradšej by som natrafila na doktora ako na doktorku.

miskachrumka
10. aug 2012

@adidaska84 ja budem mať primára ....ako aj pri prvom

adidaska84
10. aug 2012

@vcielkamaja ...no ja mám, podľa mňa je to celkom praktické na kadejaké somarinky a pekne to oživí postielku. Káždopádne to považujem viacmenej ako pekný doplnok, nie niečo nevyhnutné. Mám tieto 2 :
http://www.brendon.sk/Products/ViewDetails/5634
http://www.brendon.sk/Products/ViewDetails/3742...

tamara2307
10. aug 2012

@monika1091 monika, recept na spustenie kontrakcii je ihla napichnutá v žile a pomalé púšťanie oxitocínu do krvi :D ale verím ti to s tým bruchom, síce som ho nosila len 38tt, ale bola to riadna ťarcha

tamara2307
10. aug 2012

@uzabytobolo gratulujem ti, a veľa zdaru pri zaúčaní..tiež som každým dňom "múdrejšia" 😎

tamara2307
10. aug 2012

@vcielkamaja ja mám ten kapsár tiež, ale nič v ňom.. malého mám už 5 dní doma a ani ma to nenapadlo.. a keď tak nad tým premýšľam, ja tam nemám čo dať.. 😲

nati04
10. aug 2012

@miskachrumka dakujem Miska no bolo to trosku komplikovane pretoze plodova voda odisla v 38 tt stym ze sme isli rodit prirodzene potom sa to zvrtlo na sekciu pretoze malinka sa zevraj zacala stracat;( mala 2350 g ked sa narodila teraz uz ma 2530g bola jeden den v inkubatore;( tak sme mali velky strach;(ale uz sme doma tak sa tesim nech je to len uz v poriadku.

mt1986
10. aug 2012

no dnes bola poradňa, ale nič sa nezmenilo ☹ malá sa hrá na horolezkyňu aj keď som už otvorená 3 tt na 0,5 cm a krčok je dozretý... malá je vysoko a nepomáha nič ☹ ani dnes čo som makala v záhrade...

miskachrumka
10. aug 2012

@nati04 držkajte sa moja 🙂
som rada že ste okej 🙂 a už len vala trpezlivosti a zdravička !

mt1986
10. aug 2012

@uzabytobolo @nati04 aj my sa pripájame ku gratuláciam a prajkáme veľa veľa zdravíčka a spoločných chvíľ 🙂