Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@vcielkamaja
@smolinka024 v NR porodnici sa nemoze pit a ani jest, ja som bola o hlade a smade od pondelka od 12 hod. kedy som naposledy jedla a pila, potom ma prijali na oddelenie, dali na "vzdycharen" na pasy a nedovolili nic, ani kvapku vody.. to jedlo mi nechybalo, bo cloveku aj tak nechuti jest, ale pri rozdychavani kontrakcii som mala taku vysusenu pusu, ze som sa nevedela dockat toho, kedy ma zo saly zoberu na izbu a ja sa konecne napijem... a takto ma nechali trapit do utorka do 20 hod... a nemoze sa preto jest a ani pit, ze keby bolo treba spravit akutne cisarsky rez, bo vraj by potom nemusela zabrat anestezia... tak mi aspon sestricky vysvetlovali to, ze preco ani pit nemozem...
@vcielkamaja jáj keby to bolo také lahké 😀
@fate_girl pred sekciou sa nemože jest 8hod a pit 6hod ...nie tolko ako ti povedali 😨
však by som od smadu umrela 😒
@miskachrumka ano pred planovanou sekciou, ale ja som rodila prirodzene a ze keby nastanu nejake problemy pri porode, aby mi mohli spravit sekciu, bo ja som sla povodne lezat do nemocnice s vyvsokym tlakom a opuchmi a na prijme, na pasoch mi zistili, ze mam kontrakcie a zacinam rodit... tak ma supli hore na vzdycharen a zacali stahovat dole tlak, bo som mala 170/110... mno a keby mi kvoli tomu tlaku museli spravit sekciu, tak aby som bola "cista" preto ma tak dlho nechali bez vody a jedla, mno len smola, ze som rodila tak dlho... ale viem, ze aj ostatne baby co tam lezali a isli rodit prirodzene, tak tiez mali zakazane jest a pit vodu...
@fate_girl aj ta cievkovali ?
@miskachrumka nie, len klistir mi spravili.. sice aj cievku mi davali, bo potrebovali vzorku mocu, kvoli bielkovinam... a tym, ze som bola na pristrojoch napojena a nemohla ist na wc tak mi dali cievku a zobrali moc.... ale potom ju hned aj vytiahli...
@mimi126 blahozelam 🙂
@miskachrumka ja som nemohla pit od polnoci ( sekcia bola o 8.00) a jest od vecere, poslednu som mala okolo 17tej
@miskachrumka ...na poradni som bola včera a strávila som tam dnešnú noc, pretože na zázname vraj boli vidieť kontrakcie...len neviem aké, lebo ja som žiadne necítila 🙂 Dnes som bola ráno opäť na záznam, ale zase nič ☹ takže nás poslali domov. Ďalšiu poradňu mám v utorok a to tam už pravdepodobne zostávam. Takže snáď ma to cez víkend už chytí 🙂
@fate_girl aha lebo som počula že cievkujú aj pri klasickom porode
@gabkostanka neviem ako je to tu unás tiez sa može ešte večera a koniec a pit do pol noci nejak tak 😒
@adidaska84 kto ti robil záznam ?
ja zas mám stahy fajné a nikdy mi nepovedali že to je vidno 😕
tak neviem ...ja idem do poradni bud pondelok alebo utorok ,,,tak sa možno uvidíme a ten další týžden už idem aj ja ležať 😉 dufam !
@miskachrumka nie, len klistir robia... teda aspon mne tak spravili....
@vcielkamaja :D ........:D ...no ja stresovat budem 100% uz sa poznam :D
ahojte....dnesna poradna dopadla ok...vobec sa neotvaram...dalsiu poradnu mam buduci tyzden v piatok ked do vtedy neporodim 😝 co mam pocit ze neporodim...ale uvidime no...aj keby najradsej by som to uz mala za sebou 🙂
@monculka si bola na poradni?..... a neotvaras sa?... no ja som zvedava ze co povie na mna doktorko.... :-P...... asi to iste co tebe :D
ahojte augustovky, tým vaším pokladom sa nejak nechce von z brušiek, dohovorte im.. vonku už bude stále chladnejšie a môj drobec si hrozne obľúbil spinkanie v kočíku pod orechom, a to pokojne spinká aj pri naštartovanom traktore.. 😵
@tamara2307 a ty si v kt tyzdni porodila....... a ako si porodila povedz recept ako si spustila kontrakcie.......:-P....lebo mam pocit ze to moje brusko ma taha k zemi .......
@monika1091 no bola som a neotvaram sa...taze tak...ale mozno sa to pocas tyzdna rozbehne...
@monculka ja uz by som tak rada porodila hned v tejto minute keby sa dalo.... lebo neviem dychat tazko sa ami dycha a spi.....
@kvietok173 dakujem, takze ratam to spravne.
inac ked mi robili zaznam som musela zakaslat...neviete preco?
@tamara2307 no však ešte nenadišiel ich čas.... a vlastne ani termín, nech len pekne oddychujú, ešte sa na svete nažijú ajjajááááj..... 🙂
holky co mate pokupene aku detsku kozmetiku........ do kupela...nivea,johnsons baby, alebo co....... ja neviem co kupit
@monika1091 ja neviem čo všetky bláznite s tou kozmetikou, však bábätku je najlepšie v čistej vodičke, nezašpiní sa, rotku mu stale utierame vlhčenými, po kupeli, ktorý trvá aj tak len chvilu sa zabalí, osuší, natrie sa ritka, dá plienka, vyčistia sa ušká a ideme papat, prípadne spinkat.... to je asi tak všetko čo také male bábenko potrebuje.... btw, johnsons je brutal humus, to by som teda na svoje dieta nepoužila.... 😝
@kalifa28 presne tak !
oznamujeme Vám, že naše zlatíčko sa narodilo 2.8.2012 o 18,15 sekciou, tri týždne pred trmínom, ale je zdravá a krásna a ja sa už pomaly zotavujem a zaúčam 🙂
@miskachrumka záznam mi robila sestrička a kontrolu primár. Tiež mi povedal, že keď ma to do utorka nechytí, tak mám prísť na poradňu a rovno tam zostanem.

Ahojte .....čo dnes plánujete ?
tu je nejaká zima čo ma teší 🙂
do rána som sa nevyspala stále navštevujem wc 😎
skoro každe dve hodiny už si zvykám asi na vstávanie počas kojenia 🙂