icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

vcielkamaja
14. aug 2012

@misovicovap tak to ti verím...a mávaš aj pálenie záhy? ja už teraz takmer stále, najhoršie je to večer, ked sa prehadzujem z boka na bok...

misovicovap
14. aug 2012

@vcielkamaja ja pálenie záhy nepoznám nikdy v živote som to nemala takže ani neviem aké to je 🙂

vcielkamaja
14. aug 2012

@misovicovap ooooooo šťastný človek 😅 😉 mňa večer až uši pália z toho...no hrozné niečo...

misovicovap
14. aug 2012

a aký kočík ste kupili?

misovicovap
14. aug 2012

@vcielkamaja už len vydržať

vcielkamaja
14. aug 2012

@misovicovap ved prave, že už len musím vydržať...kúpili sme Camarello evolution Q12. a vy?

misovicovap
14. aug 2012

@vcielkamaja my sme kúpili bebe high treck comfort

vcielkamaja
14. aug 2012

akurát čítam, že Ďurianová má v nemocnici vlastnú ochranku...to už čo je...asi sa chce hrať na Baracka Obamu, aj toho nonstop strážia...a nás kto príde strážiť do porodnice?...jujha, velká "celebrita"... 😠 😠 😠 😠

monculka
14. aug 2012

dobre rano 🙂 no dneska som nejaka cipernejsia jak vcera 🙂 musim ist na debilny urad...vcera som mala ist a zabudla som... 😠 nevadi...aspon sa prejdem kusok...jooj to tej mojej malej sa velmi nechce ist na svet...

nati04
14. aug 2012

@monculka aj ja som tak bola a v noci som uz isla rodit;)

smolinka024
14. aug 2012

@vcielkamaja Mohli by sme 😉))

vcielkamaja
14. aug 2012

@smolinka024 vybavíme 😀 😀

smolinka024
14. aug 2012

@monika1091 Ja by som cakala a nesilila to 😉))

vcielkamaja
14. aug 2012

@smolinka024 kedy mas poradnu, zajtra? už ideš do tých ich nových priestorov?

smolinka024
14. aug 2012

@vcielkamaja Hej zajtra..uz by to malo byt v novom, ale pre istotu asi zavolam...som zvedava co mi povie...A ty uz si vobec otvorena ci nie?!

vcielkamaja
14. aug 2012

@smolinka024 minuly štvrtok som ešte nebola, a teraz či sa niečo zmenilo, neviem...poradnu mám vo štvrtok ráno

smolinka024
14. aug 2012

Baby ked ja mam taky problem a neviem, co to je a cim to je ☹ Ani neviem ako to opisat. Mna strasne bolieva v podbrusku - po stranach - ako keby vajecniky - hlavne v noci, ale aj cez den. Ale ked sa vycikam a vyprazdnim si mechur - co i len 1 kvapka zo mna vyjde -tak to ustupi. Ale potom to pomalicky po pol hodke opat nabieha - asi ako sa plni mechur mocom :(( A dost to boli. Uz to trva aj 2 tyzdne - povodne som si myslela ze mam zapal mechura, ale to to asi nie je. Mohol by to byt zapal vajecnikov? Alebo to len maly tak vkuse tlaci a nema miesto ked mam co i len trosku plny mechur a potom tlaci na vajecniky?

smolinka024
14. aug 2012

@vcielkamaja Mna stale dava poobede, ale to nevadi 😉)) Este 1-2 poradne a bude 😉))

vcielkamaja
14. aug 2012

@smolinka024 akurát som včera nad tým premýšlala, že my dokedy ešte budeme chodiť ku Krjakovi? do nemocnice nás už nepošle? myslím do príjmovej ambulancie. kamoška od 38tt už chodila do príjmovej ambulancie v nemocnici. mala síce iného doktora, nie toho nášho...no a ten tvoj problém...podla mňa to malý ťa tak už vkuse tlačí. mňa najviac tlačí v noci...a spomínala si to dokimu?

monika1091
14. aug 2012

no holky bola som dnes u doktora a spravil mi nejaky hmat aj to pomenoval nejako len neviem ako... :d ... a zacala som po nom krvacat.... myslite ze uz konecne dostanem tie kontrakcie?....lebo ma pobolieva v podbrusku....

cicimon
14. aug 2012

@monika1091 hamiltona? a preco tak skoro?

monika1091
14. aug 2012

ano ano presne tak ... ale koli comu to neiem ale dufam ze mi to pomoze k porodu.......

monika1091
14. aug 2012

@cicimon ano ano presne tak ... ale koli comu to neiem ale dufam ze mi to pomoze k porodu....... ale krvacam stale zas nie silno len tak akoby mi kramy koncily.....

monika1091
14. aug 2012

@cicimon a preco skoro.... myslis ze je to skoro?

petrusska6
14. aug 2012

@monika1091 vola sa to Hamiltonov hmat a zjednodusene povedane - uvolnil ti hlienovu zatku. Nechapem naco v 39. tyzdni.

cicimon
14. aug 2012

@monika1091 tak vacsinou sa to robi tesne pred porodom alebo ak sa zacne prenasat, podla mna ti to spravili skoro

smolinka024
14. aug 2012

@vcielkamaja Vtedy som mu spomenula, ze neviem ci nemam zapal mechura a on mi hned vypisal iba ziadanku na vysetrenie a bolo :( Mne inak Krjak hovoril, ze do nemocnice na prijm. ambulanciu pojdem az ked budem prenasat...takze to fakt tipujem este na 1-2 navstevy u neho. A ked si predstavim, kolko "zenskych" byva v tej nemocnici, tak sa tam velmo ani netesim....To tam budem cakavat od rana do XX casu. Takze ak sa maly nenarodi na buduci stvrtok, idem na turu, okopavat zahradu, atd. 😉)))

monika1091
14. aug 2012

@cicimon nevadi ale pocula som ze vo vadsinu pripadoch to nezaucinkujet tento hmat...

smolinka024
14. aug 2012

@monika1091 A upozornil ta na "ten hmat" predtym, alebo ti ho urobil a bolo? Niekde sa to totiz uz riesilo a ze vraj to je taka diskutabilna vec 😒

cicimon
14. aug 2012

@monika1091 no vacsinou do 2 dni sa rodi