Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
Tak babeby vo štrvtok rano ideme do nemocnice 🙂
chcela som na budúci tyžden no povedal že ak chcem že možem aj tento tyzden tak som suhlasila ....tak Dominika budem mat na rukách v piatok 😵 😵 😵 😵 😵
@smolinka024 náš Dávidko v tom plakal ako najatý ...odvtedy som to nepoužila a viac to ani nekúpim
Baby tak ešte raz mám teraz čas .....🙂
bola som na záznam ten bol znova okej ......potom v poradni tlak ideál už dlhšie 120/80
a tri kilá som schudla naspat tak že mám len 2kg na sebe 😉 😉 😉
a dr mi kukal len brucho ....a som mu povedala ,že som mala včera zas bolesti ako na menzes ..tak že na kedy by sme sa mohli dohodnuť?
sa ho pýtam ? a on že kedy chcem .???.a ja že budúci pondelok može byt ?
a on kuká do kalendára a hovorí tento piatok nechcete ? že by ste vo štrvtok prišli a v piatok urobím sekciu ?
a ja že ano .!že ..može byt .......tak vo štrvtok cupkám do nemocky ...a v piatok ho budem držat na ručkach 🙂
už sa neviem dočkať ..no mám aj strach ☹ nemám rada plánované veci lebo vždy sa niečo skomplikuje ☹ ☹ ☹ a verím že sa skoro uzdravím !
@miskachrumka silno na vas budem myslieť, neboj, nič sa neskomplikuje. hlavu hore, trosku pozitívneho myslenia 😉 mysli na Dominika 😵 😵
@vcielkamaja joj myslím ....dakujem ti velmi pekne na povzbudenie 🙂 🙂 🙂 🙂
ja som nečakala ,že mi šupne už tento piatok 😕
ale už tich 7dni hore-dole
@miskachrumka pre pobavenie...nam sa posunul termin na 24.12., tak može byť ešte niečo horšie? 😀 7 dni nehra už žiadnu rolu 😉 buduci týždeň už hádam aj doma budete s porodnice 😵
@vcielkamaja aj ja mám tak toho 25teho
@miskachrumka ale augusta, však? ja teraz hovorím o decembri 😀 😀 😀
..ahojte..ja mam sice termin 1.9. no dnes mi na poradni lekar povedal,ze sa to zacina,teda ze sa otvaram a mam mat nachystane veci..mam cakat ze to bude do tyzdna ci mam este trocha viac casu ???? dakujem za odpovede 🙂
@vcielkamaja 😀 😀 😀 😀 😀
@miskachrumka no, tak ses konečně dočkala, tak budeme držet pěstičky, aby všechno dobře dopadlo 🙂
no nic...idem ja varit...dostala som chut na perkelt a zemiakovu kasu 😀
@kukucino mne pred 2 🙂
takze masko sa uz vari a aj zemiaky 🙂 neviem sa dockat...taku strasnu chut mam na perkelt ze to neni mozne 😀
@bonninka dakujem ti krásne 🙂
aj ja verím že všetko bude podla mojich predstáv daj boh !
Ahojte augustovky. 13.8. o 8:25 sa planovanou sekciou narodil Matej, 51cm, 3580g. 🙂
@miskachrumka budem držať palčeky, my ideme v piatok ráno na príjem a budú nám vyvolávať pôrod.... tiež mám obyvy prečo to neprichádza prirodzene ale čo sa dá robiť, tiež sa pýtam či neskončím sekciou...no uvidíme aj sa trošku bojím ale snažím sa tešiť že malinkú už konečne budeme držať v náručí... 🙂
@carodejnica gratulujem 🙂
@misovicovap my to už v piatok budeme mať po ......už sa budem len kochat malinkým Dominikom
držím aj vám palce...mne tiež Dadíka vyvolávali tri dni ....a napokon po 15hod som mala sekciu ale mne sa malý zpriečil tak že to je iné ....
@konvalink , @carodejnica ...novopočeným mamičkám srdečne gratulujem 😉
tak zeny.... nezacala som rodit.... aj napriek tomu ze mi spravil ten hmat .....som zvedava co a ako dalej bude......:-P
dobre ranko...tak myslela som si ze v noci uz budem budit svojho chlopa ze sa to zacina ale nic z toho...aj ked som mala silne bolesti ako pri menstruacii ale uz teraz nic...preslo to...celu noc som nespala...uz cakam kedy mi odtecie plodova voda...joooj bojim 😖
ženy, ved raz to musí prísť...i ked čakanie ide už riadne na nervy. ja som mala večer bolesti ako pri menzese, potom som zaspala, potom zasa o 4.00 ráno sa to vrátilo, ale prešlo to...som zvedavá na zajtrajšiu poradňu...
mäsko sa mi už pečie, idem urobiť ryžu, uhorkový šalát hotový...a vyložím si dnes nohy a končím... 😝 😝 😀
@miskachrumka drzim palce miska potom daj vediet.