Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@ela2710 no moja sa napapa okolo 10 vecer potom o polnoci a vydrzi aj do pol 4 ale bola uz aj noc ked celu sme len presedeli na posteli a nie a nie zaspat...pytala si cicinu dala som jej ale uz nepapala bo bola plna len ma do nej kusala a to velmi boli...a cumel odmieta...ani za boha ho nechce v puse...ale casom sa to upravi...to spanie...dufam
ahojte ako sa máte ?
a nestíham prišla na tyžden moja mamina pomoct s detičkami po roku sa konečne vidíme 🙂 🙂 🙂
tak sa venujeme detom a sebe navzájom 🙂
zajtra máme prvú poradnu s Dominikom po tyzdni ako sme prišli z porodnice ..tak som zvedavá čo sa za ten tyžden zmenilo 🙂
dufam že napredujeme !!!!!!!
@monculka aj my máme noci kedy spím hodinu až dve hodiny ...malý plačká trošku ja zaspávam nad ním :/ ale su aj dobré noci ....
každá je iná a vždy si poviem čo nás čaká ..neviem "
papame každe 2,5hod až 3hod aj cez den aj v noci .....malý je veliký jedák aj dost vygrckáva čo je prejedený .....no uvidíme dufam že nebude mať reflux ako mal prvý krpec
Suhlasim radsej viac mlieka ako vobec ziadne 🙂
@monculka podobne, ani jedno z mojich deti nikdy nemalo cumel, dnes mala tak plakala od siedmej do osmej, nevedeli sme ju utisit, tak sme skusili vyvarit cumle, nepomohlo, je presne ako nas maly, ani raz ho necucla. Nastastie uz zaspinkala. A spanok sa urcite upravi, nas maly od pol roka prespaval celu noc, a cez den spaval do obeda dve hodinky a poobede dve hodinky, teraz spinka uz len raz denne, ale noc prespi stale krasne celu, ani malej krik mu nevadi 🙂
@martinam77 ahoj aj ja takto čakám a čakám,už som 4dni po prvom termíne.....tiež tie bolesti prídu a potom ustanú...aké mávaš bolesti?mna cely spodok brucha začne boliet až tak pichat cítim tam taky tlak ako keby malý riadne zatlačil stvrdne brucho toto trva par sekund a potom nič......takže je to len taky silny tlak "smerom dole" a stvrdnutie a potom to povoli myslim ze to nie je ešte to čo by malo byť.....tá zatka myslim ze v utorok odisla aj mne,nie som ista lebo toho zas nebolo vela je to ako ked končí menzes, tiež daavam teplú sprchu na krize a dost je to príjemnée 🙂 vlastne furt niečo robím upratujem,beham hore dole no asi len čakať...
@luci137 mňa zasa strašne boleli kríze,taká intenzívna bolesť a podbrusko ako pri menstruacii a popri tom mi najskôr každých 12min.vystrelovala silnejšia bolesť do podbruska čo sprevádzalo i jeho tvrdnutie.Lenže ten interval sa neskracoval a ani nezintenzivnoval.Mne ten hlien odchádza este aj dnes,nieje ho už toľko a už nemá ani krvavohnede sfarbenie... 😕 Tak neviem,dnes už mám druhy termín,tiež robím všetko,vrátane kúpeľov i styku 😉 Manžel si len dovolenku presúva...Ak to nepríde,tak budúci utorok mám poslednú poradňu a nástup do nemocnice...o
@martinam77 veru aj ja mam tie bolesti velmi nepravidelne a tiez sa nestupnuju, len castejsie citim silny tlak v podbrušku,tiez sme mali druhý termín v utorok a stále nič....ja som sama doma 🙂 priatel si bude brat volno asi az buduci tyzden...no tiez mi povedal doktor ze ak nic tak pondelok mam prist rano za nim a asi ma tiez uz posle......toto prenasanie je najhorsie,lebo doslova "cakat kedy to zacne" je dost stresujúce...aspon pre mna....ked uz tu len pozeram ako pribudaju fotky a skoro vsetky to uz maju za sebou tak mi je aj chvilkami vseliako....ale nejako to zvladneme hadam hlavne ked clovek vidi ze neni sam 🙂 hned mi je lahsie
A@luci137 veru tak 🙂 Len aby som si nemuseli začať už písať so Septembrovkami 😀 Tu nás už fakt veľa nezostáva.Doma sa už stavujú,kedy porodim...A kam ideš rodiť? 🙂
@martinam77 ano aj tu padaju stavky po novom idem v sobotu vecer 🙂
idem do bojnic, mám to aj najbližšie
@luci137 😀 Moja svokra so svagrinou vsugerovali mužovi,že to príde dnes,tak išiel len na 1/2 dňa do prace..A o pol šiestej ked vstával ma budil,že ako sa citim 😀 😀 😀 Ten toto tehotenstvo preživá nejako horšie nez pri prvej dcére...
@martinam77 mne tiez občas povie ze ma taky čudný pocit a nervozitu ze to pride vecer tak sa iba pohnem a tiez hned ako mi je 🙂 ale som rada ze t opreziva so mnou ešte keby mohol za mna rodit....bude to prve dieťa takže absolutne neviem čo ma čaká tak mam uz stres z toho.....hlavne ked človek počúva vseliaké historky o porodoch alebo číta...
@luci137 zajtra je spln a pred splnom je zvýšená pôrodnosť,tak možno budeme patriť medzi tie stastnejsie 🙂 A nesmieš toľko citat 😉 Sú aj ľahšie porody a nič nestojí viac zato ako ked ti priložia tvojho malého človiečika.Je to sice bolestivé a nikdy som sa necítila tak vyčerpaná ako po pôrode ale ked budeš myslieť pozitívne,že už ta len pár hodín delí od tvojho bábätka na ktoré sa toľko tesis ani sa nenazdas a je pri tebe. 😉
@martinam77 ano to som tiež počula že to má vplyv.....to si prajem najviac aby som si mohla povedať že to nebolo až také hrozne ako som myslela 🙂 hlavne aby to dobre dopadlo aj maly bol zdravy...veru uz sa volako dám potom do kopy 🙂
ale tie kríže ma dnes bolia v kuse fakt ako keby mám dostať také riadne silné ...
@luci137 @martinam77 dievčatá, nie ste same, tiez cakam na den D. termin mam zajtra, ale uz tyzden mavam falosne kontrakcie. denne milion telefonatov, sprav a e-mailov či este nič? leze mi to riadne na nervy, normalne uvazujem ze vypnem telefon, nebudem vychadzat z domu a nezapnem pc. tiez sa spolieham na ten spln z piatka na sobotu 🙂 inak dnes som sa vyspala tak dobre, ako keby som ani tehotna nebola.
@suncana veru na jednej strane som rada ze sa o mna drahí rodinní príslušníci boja, lebo som vlastne do 4pobedia sama doma tak mi volaju ale akonahle ideme pobede von každý hned že čo ešte robím doma a podobne...strašne ma to znervoznuje, aj chcem uz mat maleho pri sebe,vidiet ho ako vyzerá a tak nevieme s dočkať ale mám aj dosť strach zo všetkého a neviem ako sa toho zbaviť...
@suncana toto som aj ja dnes mužovi vravela,že už ani nepamätám kedy som sa tak dobre vyspala ako dnes...
@luci137 u mňa pri prvej dcérke začali kontrakcie strasnymi bolesťami krízov a až potom sa pridružili bolesti podbruska...a kríze ma bolelo tak,že ani sedieť,stáť a o lezani ani nehovoriac...tak možno.. 😉 ....
@martinam77 vraj to rozpoznám hned, ze su to také stahy ze všetko ostane v krci, tak musim len cakat .....aj to chcem aj sa bojim 😒
@luci137 rovnaké pocity mám a to už mám jeden pôrod za sebou
Tak prvá poradna zanami 🙂 Dominko za tyzden pribral 460g 🙂) čo je skutočne neskutočné 🙂))) som štastná 🙂
Len tak dalejjjjjjjjjjj
@bonninka bože vy už máte mesiac ? 😕 😕
ale to letí ty kokso
Ahojte, dnes som absolvovala poslednú poradňu u svojho lekára, všetko je v poriadku, malinká tlačí hlavičkou na kŕčok, otvorená som na 2,5 - 3 cm, podľa doktora je to už len otázkou času kedy sa to rozbehne. Zajtra mám termín, tak uvidíme ... 🙂 Ak dovtedy nič tak v sobotu mám ísť na kontrolu do pôrodnice. Možno už čoskoro budem mať v náručí moju druhú princeznú 😉
@sandrika1986 tak nie som sama čakatelka ešte nás tu pár je 🙂
ja sa modlím aby som na porod mala dobré spomienky a maly bol ok

@monculka nasa v noci spinka celkom pekne, budi sa len na kojenie a aj to hned zaspi ale cez den je skoro stale hore, najviac rano, to vydrzi aj dve tri hodinky vkuse