icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

sandrika1986
30. aug 2012

@luci137 : Ahoj, ešte je nás tu zopár čakateliek.... 🙂 Ja som tiež zvedavá ako to dopadne alebo skôr kedy to bude, muž už má dovolenku, tiež by bol najradšej keby sa malinká narodila. Ja zatiaľ ani na pôrod nemyslím, pri prvej dcérke som mala strach, obavy, nevedela som čo ma bude čakať, ale dopadlo to dobre a pôrod som mala rýchly, možno to bolo aj tým, že mi lekár spravil Hamiltona, keďže som dcérku prenášala 9 dní, ráno na kontrole to spravil a v noci som už rodila 🙂 Neboj sa, zvládneš to aj ty, každá si to prežila, prežije a naozaj stojí to všetko zato, hlavne keď budeš mať v náručí svoj malý poklad 😉 Koľko už prenášaš ?

luci137
30. aug 2012

@sandrika1986 prvý termín som mala 26. v nedelu a nič sa neudialo,v pondelok som šla na poradnu pozrel ma čo a ako, dost to inak bolelo povedal ze budem asi aj krvacat aj tak bolo.....v utorok aj stredu som mala este taky výtok,dnes zatial nič...bolesti mám strašne nepravidelné skor take tlaky v podbrušku a na tú kosť dosť silné,potom stvrdne celé brucho a zachvilku zase je klud.....kríže ale začali bolieť viac ako doteraz....vraj tie kontrakcie budem poznať hned a mám doslova na ne čakať.....ak nič tak v pondelok mam dojst zas do poradne a asi ma uz posle do nemocnice....

sandrika1986
30. aug 2012

@luci137 : Ja som mala kontrakcie, tvrdnutie bruška, poriadne bolesti krížov min.týždeň, celú noc som bola hore....ráno som sa vybrala k lekárovi, tak mi povedal, že sa telo a malá začínajú už pripravovať, potom sa mi to už nezopakovalo, sem tam mi tvrdne bruško a dnes ako som prišla z poradňe tak cítim malú dole ako mi tlačí na kŕčok, tlaky sem tam mám z toho. Som zvedavá čo bude dovtedy alebo ako dopadne kontrola v sobotu v pôrodnici. Radšej by som bola keby som nemusela prenášať, keby ma to všetko chytilo doma, pôjdem potom už len do pôrodnice a porodím.... 🙂 Chcieť môžem, uvidím ako to nakoniec bude...

luci137
30. aug 2012

@sandrika1986 ano aj ja by som bola najradsej prísť a hned aj porodit 🙂 no mám chvilkami taky tlak akoby sa cchel pretlacit von a potom to ustane, sem tam take neprijemne pichanie dole.....mne tiez povedal ze sa chystá ale neni to este ako ma byt....som zvedavá či vlastne budeme augustový alebo až septembrový.

sandrika1986
30. aug 2012

@luci137 : Presne tie tlaky mám aj ja, trvá to chvílu a potom to ustane, neskôr sa to znova zopakuje a prestane to, ja mám zajtra už termín, neviem či budeme augustový ešte alebo sa zaradíme ku septembru 🙂 Tiež len čakám kedy to bude....a zatiaľ nič

luci137
30. aug 2012

@sandrika1986 takze tie kontrakcie mam cakat stokrát horsie 😒 pomoc..... čakať na bolest to znie hrozne ale aj by som to uz chcela mat za sebou a iba spominat ako som stresovala......maly je tiez chvilkami nepokojný az sa tak strháva a potom ostane úplny klud..

sandrika1986
30. aug 2012

@luci137 : Tiež už rozmýšlam ako dopomôcť malej na svet.... všetko už je nachystané, kočík aj postieľka, už len bábo chýba 🙂

luci137
30. aug 2012

@sandrika1986 aj my máme uz dlho, uz ani neviem čo mám v taške zbalené 🙂 no ja furt niečo robím,upratujem,chodíme po vonku, teplá sprcha, akurát ma napadlo ze tie schody asi nezaberaju preto lebo je trenovaný bývame na 4p tak si asi uz zvykol na to kazdodenné chodenie 🙂

sandrika1986
30. aug 2012

@luci137 : Však ja tiež dávam teplú sprchu, prechádzky po vonku, umývanie okien, upratovanie a schody...bývame na 2.posch. tak to nie je ono 🙂 Asi nás už veľa mamičiek - čakateliek tu neostáva, väčšina z dievčat už má bábätká...

luci137
30. aug 2012

@sandrika1986 áno uz su tu same správičky a fotky s babatkami aj ja by som sa uz rada pridala 🙂
na ten okamih ked si príde už "tatinko" pre nás do nemocky sa teším neskutočne

sandrika1986
30. aug 2012

@luci137 : Čakáš svoje prvé bábo ? My máme už doma 4.roč.dcérku Nicol a teraz bude znova dievčatko 🙂 V stredu nadránom sa dcérka narodila a v nedelu nás pustili domov, bola som rada, keď pre nás prišiel ocko do pôrodnice. Kde budeš rodiť ? Ja v Trenčíne.

luci137
30. aug 2012

@sandrika1986 áno prvé preto mam aj taky strach netuším čo a ako bude,aka je to bolest vobec nič......ked sa takto aj pýtam znamych každý mi povie úplne inak....dufam ze nebudu žiadne problemy.... no je to super podla mna aspon dve detičky uvidím čo budem hovoriť po porode...
idem do Bojníc.

denaalubos
30. aug 2012

@martinam77 troska som sa sem zamotkala,a zaspominala ake to bolo ked ja som cakala na den D,a k tomu splnu ti dodam,ze aj ja som rodila alebo teda voda mi odtiekla v noci cez spln, a tiez som pocula,ze spln ma vela spolocneho s porodom a vodou,tak prajem aby to uz dnea na teba prislo,a dufam,ze nevadi,ze som sem nakukla 🙂

sandrika1986
30. aug 2012

@luci137 : Držím Ti palce, nech Ti všetko dobre dopadne a nech sa už čoskoro dočkáš 🙂

martinam77
30. aug 2012

@denaalubos dakujem 🙂

monculka
30. aug 2012

baby co to este mate pred sebou drzte sa 🙂 uz coskoro budete mat svoje zlaticka vedla seba 🙂

monculka
30. aug 2012

@luci137 ked uz budes tlacit na bolest mysliet nebudes 🙂 aspon ja som to tak mala...uz som ju chcela zo seba vytlacit co najskor a bolest som nevnimala 🙂 drz sa

miskachrumka
30. aug 2012

ahojte ....ste tu už maminky ?
často budíte detičky cez den ?

monika1091
30. aug 2012

@miskachrumka ani nie netreba ... ona sa budi sama ze treba davkovat mlieko do zaludka.... :-Pa potom zaspi spokojne :D ...... ty budis?

miskachrumka
30. aug 2012

@monika1091 tak to aj náš sa zobudí na mliečko ,,,,no hned zas zaspí no v noci potom vela nepospí ....

monika1091
30. aug 2012

maminky......bolia aj vas prsia a bradavky?.........pocas kojenia a odsavania?

miskachrumka
30. aug 2012

@monika1091 mne bolia ked sa nalievajú ako keby mi pichali ihlami do nich :/
a aj bradavky no po chvilke ked sa Domko rozcucka to prejde !

monculka
30. aug 2012

@monika1091 mna len pocas kojenia...ked odsavam bolia menej

maria.vinea
30. aug 2012

@sandrika1986

Ja este stale nic a dnes mam termin neotvaram sa necitim ze by sa nieco dialo. V pondelok idem zas do nemocnice ak sa nic neudeje da mi vyvolavacku

maria.vinea
30. aug 2012

@sandrika1986
Presne tak vsetko pochystane na tasku do porodnice mi uz prach sadaaaa 🙂

ela2710
30. aug 2012

@monika1091 len ked sa ide prisat a potom ked zacina tiect viac mliecka, ja ale zatial neodsavam, mala je velky hlados, takze vela papa a odsavat ani nestiham
@miskachrumka nasa mala je rano hore od deviatej do obeda, potom spinka do siestej - ale na kojenie sa budi, myslim to tak, ze poobede ked sa budi na papanie,tak potom hned zaspi, potom je hore od siestej do deviatej a v noci spinka pekne, budi sa tiez len na kojenie a hned zaspi, my ju budit nemusime, ma to tak zabehnute uz tyzden sama 🙂

martinam77
30. aug 2012

@keshka
@lucia3006 aj ja sa pripajam ku gratulacii,veľa,veľa zdravicka zelam a snáď sa v SC stretneme s detickami,len ja sa najskôr do tej pôrodnice musím dostat 😀 Ale snáď to už dlho nepotrvá...

lucia795423
30. aug 2012

Mam otazocku, pouzivate cumlik aj ked kojite?

kmkke
30. aug 2012

Ahojte maminky. Tak sa pripájam aj ja. Doteraz som neprispievala, len poctivo čítala, ale musím sa aspoň pochváliť 🙂 Náš Lukáško sa na rodil 24.8.2012 o 20,30hod s mierami 3820gramov a 51 cm. Akurát nás dnes pustili domov, tak si vychutnávam chvíľku pri počítači a čakám kedy sa zobudí 😀

kalifa28
31. aug 2012

@lucia795423 my nepoužívame, Amelka ho nenávidí, učinila som 3 pokusy, prvý raz ju naplo, druhý raz ho len slušne vyplula a tretí raz (včera, ked sa už vyše hodiny chcela kojit) som jej ho dala, ona potiahla, vypúlila na mna oči a spustila normálny plač, čo teda ona NIKDY neplače.