icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

ela2710
31. aug 2012

@lucia795423 ani my nepouzivame, moj maly nikdy nechcel cumel a tak je to aj s malou, minule sme len skusili, lebo velmi plakala, ale ked sme jej ho dali, plakala este viac a to sme skusali niekolko velkosti, nepomohlo a tak je to aj lepsie, aspon nebudeme mat nikdy starosti s oducanim od cumlika 😎

janine01
31. aug 2012

@smolinka024 gratulujem cicka,,,vela zdravicka obom,je to fesacik :D

keshka
31. aug 2012

@lucia795423 my používame. Malý najprv nechcel a radšej ožužlával moje bradavky, ale musela som ho odnaučiť, lebo ma strašne boleli. Cumlík ho vie dobre upokojiť napr. keď ho bolí bruško.

martinam77
31. aug 2012

Jaaaj dievčatá,tak ako som sa včera chválila,že už strašne dlho som sa tak dobre vyspala,tak dnes som sa este tak zle nevyspala...chodila som na wc-ko každých 30min.no úplná katastrofa a to som sa ani ničím večer nenadajala 😔 😒

kvietok173
31. aug 2012

@kalifa28 aj vy sa kojíte dlho? 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Môj malý celý deň prespí a v noci chce byť na dunde 🙂 aj teraz sa rýchlo napapal a už spí 🙂 a v noci sa napapá a chce si len cmúľať, cumlík nechce, len ja by som v noci tak chcela spať.Cez deň ho nechcem nasilu budiť, mala som nejaké pokusy, ale aj tak chytro zaspinkal a hrou ho zaujať ešte nejde, takže asi len trpezlivo musím prečkať toto obdobie.Idem si asi teraz s ním pospať 🙂 lebo budem ako chorá vrana.

miskachrumka
31. aug 2012

@lucia795423 my áno

lucia795423
31. aug 2012

Dakujem za odpovede...pytam sa pretoze moja mala by cumel aj chcela len sa bojim ci nebudem mat problem s kojenim potom...

adidaska84
31. aug 2012

Ahojte kočky, tak aj ja sa pripájam. Náš Filipko sa narodil 20.08. o 9:42. 3890g a 54 cm 🙂 Pôrod v Banskej Štiavnici bol zážitok, ešte nikdy som nezažila taký úžasný prístup lekárov a sestričiek. Už sme skoro týždeň doma a učíme sa pomaly na svoj režim 🙂

kvietok173
31. aug 2012

@adidaska84 gratulujem

adidaska84
31. aug 2012

@kvietok173 ďakujem veľmi pekne 🙂

luci137
31. aug 2012

baby spolučakateľky...niečo nové ? 🙂 u nás nič, stále doma ...../akurát kríže bolia

kattey
31. aug 2012

@adidaska84 gratulujem. A ako pekne spinká 🙂

gelifil
31. aug 2012

@adidaska84 Nadhernyyyyyyyyyyyyyy drobacik 🙂 🙂 🙂 .Aj my mame filipka, ale uz 5rocneho.Vsetko dobre prajeme.

miskachrumka
31. aug 2012

@adidaska84 jasom zas rada že som tam strávila za cele tehu len 5dní 🙂
a gratulujem 😉

miskachrumka
31. aug 2012

Ahojte maminy tak prvú noc sama s detmi mám za sebou .....bolo to celkom fajn až na to že sme zas nespali .....dnes večer dojde drahý tak si to nejak podelíme

satko17
31. aug 2012

@adidaska84 gratulujem.Ja som rodila v Štiavnici v júli,takze to môžem potvrdit.

martinam77
31. aug 2012

@luci137 tiež stale nič,ani tie kríze ma nebolia ☹ ...s mužom som sa stavila,ja tvrdím,že zajtra mám už Natalku v náručí a on že až na vyvolavacku vo štvrtok...Snáď nebude mať pravdu 😀

luci137
31. aug 2012

@martinam77 ja by som to tiez mala rada do nedele za sebou...mám také chvílky že uz mi je jedno ake to bude len nech to uz je a potom zase pride stres a panikarim....to preto ze mame teraz tolko času....radšej ked to príde úplne nečakane a nemala by som čas ani na tu paniku 😒

kvietok173
31. aug 2012

@miskachrumka som natom podobne, dnes sme mali šichtu od polnoci do 5.A teraz spíme jak dudok 🙂 🙂 🙂 už som aj vysávala pri malom a nič 🙂 asi ho to skôr uspalo 🙂 🙂 🙂

monculka
31. aug 2012

inac ja som sa vam ani nepochvalila :D na ceste do porodnice zo svokrou 🙂 nas nameral policajt a nasledne aj zastavil...lenze mi sme mu povedali ze ja rodim tak ten mlady policajt hned naskocil do svojho auta zapol majaky a robil nam doprovod do nemocnice 😅 normalne ze za policajtom sme sli 160km/hod. ale to nic 🙂 pred nemocnicou ma uz cakali 4 sestricky aj z vozikom...on mi totiz nahlasil ze rodim a ze mi uz odtiekla voda 🙂 pri com vodu mi prepichovali 🙂 aky zazitok...mam tu jazdu aj natocenu na mobil ale sem sa asi video neda pridat :D

martinam77
31. aug 2012

@luci137 ja už ani nemyslím ohladne pôrodu na nič,už len mať dropca v náručí a mať to za sebou...z hodiny na hodinu začínam byť unavenejsia a deprimovanejsia z tolkeho čakania...

luci137
31. aug 2012

@martinam77 inak aj mna to oberá o energiu, už ani nie je take teplo vonku a furt mam opuchnute nohy a ruky a nepríjemne mi trpnu ,....ešte že mozem nosit furt slapky inak neviem neviem, ale po tych extremoch co boli som si uz ako tak zvykla, schválne som si aj dnes zmerala tlak a mám 143/96 podla mna je to aj celkom dosť...no neviem

luci137
31. aug 2012

@monculka super zážitok počkaj ked to už budeš malej vravieť to bude 🙂 jak závidím že si už po (v dobrom samozrejme)
toto čakanie je hrozné......čakajte na bolesti..... doteraz to počujem ak mi vravel...

monculka
31. aug 2012

@luci137 no to ti poviem...to bola sranda 😀 a neboj...dobre dopadne vsetko 🙂 aj ja som sa uz nevedela dockat...na bolesti som do posledneho tlacenia nemyslela...kazdy sa ma pytal ci sa nebojim a tak...a ja ze nie...nemyslim na to 😉 podla mna sa to da vydrzat...zvladnes to... 😉

ela2710
31. aug 2012

Baby a ako vasi drobci dvihaju hlavicku? nasej to celkom pekne ide, ked to porovnavam s malym, tak on este v tomto veku tak nevladal 🙂 a strasne rychlo rastie, uz aj ked ju drzim na rukach, citim ako pribrala 🙂

monculka
31. aug 2012

@ela2710 aj moja krasne drzi hlavicku 🙂 pridam aj ja foto

sandrika1986
31. aug 2012

Ahojte, včera večer mi začala odchádzať zátka, dnes tiež chvílu aj s trochou krvi. Myslíte, že sa mi pôrod už čoskoro spustí ? Dnes je termín, tak uvidím ako to dopadne. Bolesti zatiaľ nemám. Ak dovtedy nič, tak zajtra doobeda kontrola v pôrodnici . @maria.vinea : Ja tiež čakám, kedy sa to rozbehne, muž si myslí že dokonca tohto týždna to bude 🙂 Uvidíme...

luci137
31. aug 2012

@sandrika1986 no mna v noci začali bolieť kríže tak nárazovo, a furt len na wc, a nadranom to ustalo tiež neviem čo mám čakať....teraz je ako tak klud, pobolievajú len trošku...mne už všetci vravia ze to bude az niekedy budúci týždeň....

gelifil
31. aug 2012

@monculka Toto je ake super 🙂 🙂 🙂 .Mozes mu dat zahrat a podakovat do Zakruty, co chodi v radiu 😉

sandrika1986
31. aug 2012

@luci137: Zátka ti už odišla ?