Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
Stále lepšie si myslím že nám spia v noci a cez den nie ako naopak .....nie ?
@satko17 viem ja som ale nevedela že si to ty 🙂
my sme tam boli všetci traja už len Dadko nám chýbal ..ten bol v školke 🙂
Teraz budem vedieť a pokecáme ked sa stretneme ...len ma podugaj ked nebudem vidieť ...ja idem ako šíp nikde sa neobzerám 😀 😀
Ináč tá klokanka čo ste mali vyzerá pohodlne .....my sme ju mali pri Dadkovi a veru ju nechce plakal v nej o prietrch ☹ tak som ju aj predala .... 😒 unás funguje kočík mám pocit že sa Dominko v nom cíti najlepšie 🙂 aj ked autosedačka je tiež fajn hlavne pri cestovaní 🙂
Ved to že tá veda ide dopredu je v niektorých veciach dost zle ....lebo zachvílku budeme chodiť v skafandroch lebo bude aj vzduch nedýchatelný a nebudeme nič jesť lebo všetko bude zlé a škodlivé ! hroza ! 😠 😠
Každý tu píše ako všetko škodí a nieje dobré .....ja milujem svoje deti !!!!!!!a v živote by som im neuškodila (vedome)ale niektoré veci sú už prehnané ! Čím viac aj prvého syna od narodenia dištancujem od "toho všetkého zlého "tím je to horšie :(
@miskachrumka no to sme kúpili ergonomicky nosič manducu a nastastie vydrzi Hanka aj v nej dobre sa jej tam spinka🙂 ale my chodíme často s kocikom von,len nie vždy sa to to v tomto našom meste dá🙂
@satko17 viem hlavne v centre je to úplne akurát pre kočíky 😠
keby tak aj moj chcel byť v takom niečom 🙂
no pochybujem ....by som ho aj po byte nosila aspon by som toho ešte viac cez den stihla 🙂
Ahojte,neviem c sa to rata ako cela noc,ale mne syncek zaspava okolo pol noci, o pol 12-tej uz vacsinou spime a budime sa vacsinou okolo 6-tej,pol siedmej rano...obcas su dni ked potiahne az do deviatej ale vtedy uz ledva cakam kedy sa zobudi aby som nemusela odsavat.
@konvalink mne sa to rata... 😀 moja opica tak isto mulatuje do pol noci ale potom aspon spi do siestej, napapa sa a potiahne do 9-10...
@lucia795423 aj mne sa to rata 🙂celkom mi to takto vyhovuje...
Len som sa chcela vyjadrit k tej uzasnej knihe o zaspavani...precitala som ju a aplikovat ju nebudem lebo tiez neuznavam formu, nechat vyrevat....podla najnovsich studii je dokazane ze takym to babatkam stupne stresovy hormon a dlho potom aj na vyssej hladine ostava, co znamena ze aj ked prestane plakat, tak len od unavy, ale zly pocit v nom ostane...a inak ani ja nerada zaspavam sama zavreta v izbe a tme a akw musi mat pocity to babo... Ale to je len moj nazor...
@konvalink aj mne to tak vyhovuje aj tak chodim neskoro spat...asi to ma pomne...a ked ti ide spat pred 12 tak od kedy je hore?
no my kupeme okolo osmej vecer a odvtedy je madzi nami v posteli,potom si zvykne zdriemnut okolo 10 tej na polhodinku,no a potom zaspi pri kojeni,dovtedy sa mi ho ani neoplati prekladat do postielky,lebo ete nespi tak uplne
@lucia795423
tááák včera sme boli v poradni a Amélia má 6160g a 60cm, je to poriadna babizna.....
my kupeme o 19tej a o najneskor o pol deviatej už baby spia (niekedy aj so mnou), malá sa potom budí o piatej a dalej spí do osmej, to už som doma zo školky a manžel može ist do práce...
@bonninka môj malý mal nádchu 2 týždne a mám pocit, že od vtedy neriešime koliky, kľudne spinká. aj cez deň relatívne dobre, ale uspávanie je buď na ciculke alebo hojdaním. Už mám ruky samý mozoľ od škrupinky.Ale keď je hore bože chráň ho nemať na rukách alebo v sedačke a v rukách, tak to spievame jedna radosť 🙂 Niekedy ho nechám chvíľku poplkať ak niečo súrne musím urobiť, ale nemám to srdce ho nechať dlhšie ako je nevyhnutné.O samote mi nehovor, mm boldoma od 7,mesiaca až do min.týždňa, ale teraz odišiel asi na 3 týždne ale kľudne sa to môže predĺžiť až do Vianoc.Skúsim si prečítať ten odkaz na to privykanie som zvedavá 🙂 .Veľa šťastia hlavne trpezlivosti 🙂 🙂 🙂
@lucia795423 tak tá metóda je o vyrevaní?????Tak to nejdem ani čítať škoda času.Ja malého beriem so sedačkou aj k WC ( super pohľad) len aby nereval 🙂 🙂 🙂 do sprchy jasná vec 🙂 🙂 🙂
tak som sa na môjho myšiačika posťažovala, že môj zlatunky bol so mnou v kuchyni, najprv pozeral tichúčko čo robím a potom zaspinkal a ja som si zatiaľ navarila 🙂 🙂 🙂
@konvalink no my sa kupeme o 9 tej bo skorej sa neoplati...a potom saskujeme do te 11 a potom zaspi...zlata je, neplace len nechce spat...a miluje kolotoc na postielke...ma ich tam dva a obidva naraz musime zapnut a ona je hotovazo svojich zvieratiek...🙂)))...teraz som kupila takyprojektor co premieta na stenu macika po a take pekne uspavanky to hra...ta zatil len na chvilu kukala ale mozno si zvykne...
@kvietok173 hej v blede ruzovom to je o tom...a ja to proste neuznavam...ja som ako dieta do 15 rokov nevedela sama spat, tak nebudem to robit svojmu babu...
@lucia795423 😕 😕 😔 ta 😔 k ani ja si ju neprosím
Tak došli sme domov Dávidko má rozťatú ručku 😔 😔 a ostal u tety dojde do pol deviatej ......čím človek dva viac a viac pozor tím je to horšie ☹
ked vidím tie deti že si robia čo chcú skaču kde chcú behajú po čom chcú ich matky to vobec netankuje 😨 a nič im nikdy nieje a ja si dávam pozor na Dávidka na každom kroku sa bojím čo sa stane a zas ma úraz 😔 😔 ma porazí
@chrumka84 ano ja ho kojim iba poleziacky tak sa mi najlepsie, ale tiez mam vzdy strpnutu ruku ako som opreta kym sa napapa....dnes zase plakal pri papani ale iba vecer,pobede pekne papal tak ja neviem co to má byt.....kupili sme na skusku aj tie kvapky Sab simplex, uvidim ci pomozu...no dnes sme boli vonku skoro cely den.....a aj ked bol hore tak iba kukal ani neplakal ale doma vie byt velmi mrzuty
@luci137 Sú ludia čo si myslia že je to šialenstvo ale možno maš v byte zlú energiu a možno by tomu niečo pomohlo ...
tak ja som si tu knihu stiahla, ale ešte som ju nečítala...ale ak je o vyplakaní tak ako píšete, tak tiež to moc neuznávam...aj bez toho mám doma zúrivú šelmu...
Ste tu niektorá ?
Malý ma porezanú ručku od kamena pod palcom pri dlani ...čím mu to možem vyčistit ?
Detol už nemám 😒 ten 60%lieh čo som čistila pupček nemožem dať ?
neviem ....stále mu dávam len detol ale momentálne ho nemám
hladala som aj repík ale ai ten už nemáme
@miskachrumka Kludne daj aj lieh,ten je aj dezinfekcia 🙂
@marmete povedali že nemám dávať že ho to bude velmi štípať...nieže mi tu vyskočí z kože ....a čo tak natrieť kalciovou mastou ?
@miskachrumka ja by som ziadnu mast nedavala, pekne lieh, alpu a pod... a nech len stipe, aspon sa to dobre vydezinfikuje
kalciova mast ak sa nemylim nie je na dezinfekciu
@cicimon nije nieje ale lieči nie? dam mu ten lieh a na to framykoin?

@bonninka my sme tiež na rukách ale pomaly a isto sa učim aj sním na rukách niečo urobiť .....ale hned ako zdriemne na posteli neviem čo skor 🙂
aj teraz sa nacuckal a zaspal aj ked len na 10min .....iba v kočíku a v noci dlhšie spí ináč doma je to len 10-15min