icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

cicimon
23. okt 2012

@miskachrumka no ja by som dala lieh a nechala tak

satko17
23. okt 2012

@lucia795423 ahoj prosím ťa neposlala by si nejaký link na ten projektor🙂) sa mi to zda zaujímavé.Diky🙂)

lucia795423
23. okt 2012

Takto to vyzera, a kuknem na nete ci mate tu aj u vas...inak je to super, malej sa to zacina pacit...

lucia795423
23. okt 2012

No neviem jak sa davaju linky, ale pekne som nasla na stranke
http://www.filomena.sk/katalog.php?strana=2&kat... jak sa davaju linky, ale na tej stranke som nasla velmi pekne aj na mimibazare ked som dala do googlu: Tomy Winnie the Pooh Sweet Dreams Lightshow...tak skus...ten je super...

satko17
23. okt 2012

@lucia795423 ďakujem.

satko17
23. okt 2012

@cicimon ďakujem

monculka
24. okt 2012

@lucia795423 ja som taky kolotoc chcela kupit co premieta tiez nieco na stenu ale potom som si so rozmyslela 🙂

monculka
24. okt 2012

baby...uz pouzivate fusak v takomto pocasi?a ako deti obliekate do fusaku?na hrubo?nechcem ju velmi naobliekat aby sa nespotia...

kvietok173
24. okt 2012

@monculka aký úspech mali vlasy?Ja som zatiaľ nedávala do fusaku, iba do flisového dvojvrstvového overalu a prikryla huňatou dekou.Ale dnes máme hudobnú v meste na hodinu a pol tak tiež neviem ako obliecť, predsa len oni sa v kočiari nehýbu.

monculka
24. okt 2012

@kvietok173 vlasy?hotova katastrofa 😀 ale co uz no...musim ist ku kadernicke... ale musim pockat nejake dni lebo moje vlasy by to neprezili tolko farby 😅

kvietok173
24. okt 2012

@monculka ja mám opačnú skúsenosť.2x som si dala robiť melír u kaderníčky. Raz oki a na druhý krát som mala odrastené tak mi dorábala a som si pripadala jak cigoška s blond vlasmi, tak som tiež chvíľu počkala a od vtedy len moje prirodzené tmavé prifarbujem zaujímavejšou hnedou 🙂 🙂 🙂 sama doma.

alinka01
24. okt 2012

@cicimon super napad, hned som tu korytnacku aj objednala, bude darcek na vianoce aj pre nasich krpcov aj pre neterku som objednala. Dik za tip 🙂

monculka
24. okt 2012

@kvietok173 no ja som mala pred par rokmy blond potom asi rok som mala ciernu...rok mi trvalo kym som sa ciernej zbavila a potom som si dala hnedu...zasa rok som nefarbila a to iba tento som zasa zacala vymyslat 😀 dam si nazad ciernu a budem mat pokoj

kvietok173
24. okt 2012

Žienka aké hrkálky alebo iné hračky kupujete pre detičky. Respektíve s čím sa Vám hrajú.Kupujete od Lamaze or Fisher price tie šušťavé, zrkadielkové.... a pod. Handričkových maznáčikov....?????

monculka
24. okt 2012

@kvietok173 ja som minule kupila lamaze na kocik takeho sustaveho slonika...a jej najlepsi maznacik je plienka pod hlavou...to je jedina vec ktoru chyti do rucky 🙂

miskachrumka
24. okt 2012

ahojte maminy ....chcem sa opýtat strihali ste už aj nechtíky na nožkach ?
Ja som malému hned začala strihať na ručkach teraz mu strihám dva krát tyždenne ...no už mu dorasli nechtíky aj na palcoch na nohách ....no má ich tam ešte dosť jemné

monculka
24. okt 2012

@miskachrumka ja este nestriham na nohach,....a na rukach som minule len na jednej ruke lebo som jej strihala kym ju moja mama krmila a potom sa to uz nedalo...a fajne skrabe 😝 ale este väcsinou sa jej nalomia a potom pekne stiahnem nechtik a ma kratky 🙂

monculka
24. okt 2012

mo mala ma strasne studene rucky...vase maju tiez ci ne?

lucia795423
24. okt 2012

@cicimon dik za typ aj ja som to objednala... Budeme to mat na noc...

lucia795423
24. okt 2012

@miskachrumka ja som tak jemne odstrihla co trcalo...

vikusik
24. okt 2012

@kvietok173 môjmu zatial stači kolotoč nad postielkou nakolko mame dva 🙂 lebo mam postielku na poschodí aj dole v kuchini 😉 aj tak ešte n

vikusik
24. okt 2012

@miskachrumka framikoin mu nedavaj potom mu to bude mokvať,nemaš propolis alebo propolisovu masť?ta je super 🙂 môj maly mal zader na ušku a natierala som mu to tym,nakolko mi kazala lekarka davať framikoin od toho mu to len mokvalo 😖 ,keby bol framikoin ako niekedy že puder tak hej ale inač 🙄

miskachrumka
24. okt 2012

@vikusik len som mu to tím liehom vyčistila a húkal ako paviján ....to má zato že ma vobec nepočúva 🙄 😔

miskachrumka
24. okt 2012

Tak konečne zas poriadené 🙂
som zvedavá dokedy 🙄 pokím Dávid nevybere prvé chrumky ....
Počasie je na prd ale som zneho nejaká akčná 😀 alebo to urobila ranná sprcha 😅

luci137
24. okt 2012

@miskachrumka no máme tu červenu vec zavesenu v obývačke a tu sa cíti dobre ja viem ze to je niekomu smiešne ale ja takymto veciam verim, v spalni máme velke zrkadla na skrini a to vraj nie je dobre ze pomaha dat tam taku nalepku alebo niečo do rohu, tak skúsime 🙂

lucia795423
24. okt 2012

@luci137 a naco tam mas tu stuzku?

luci137
24. okt 2012
miskachrumka
24. okt 2012

@luci137 😉

satko17
24. okt 2012

@miskachrumka tu ranku si dobre ošetrila,netreba to ničím natierat,len drzat v čistote a suchu...chudacik muselo ho to poriadne stipat...no počasie boli dnes hnusne,ale boli sme aj tak vonku🙂