Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@satko17 hádam raz aj spolu pokočíkujeme 😉
ked príde drahý domov ....hádam už bude aj drienová vyzdobená 😵
sa teším milujem vianoce vždy sa na ne teším ako malé dieťa 😵 😵 😵
@satko17 ináč videla si v centre vyzdobenú ulicu ? krásna bola ..som neverila že by do Štiavnice prišli natáčať :D
natáčal tam T.mobile reklamu ževraj zohnali až 500štiavničanov :O a dávali po 70E 😅 😅 určite sa tam všetci nahrnuli 😀 😀
som zvedavá kto tam bude ..len bohvie od kedy ju budú dávať ...
@luci137 boze to nebola stuzka ale ta cervena vec co jej veris a mas ju v obyvacke...len som zvedava...
Aké krásne že si pomožu matky čo sa ani nepoznajú 🙂
@miskachrumka ked su detičky malé stáva sa všeličo,našťastie je to len drobnosť,čo sa rychlo zahoji a deti na rozdiel od nás na to aj rýchlo zabudnú🙂 o tej reklame som pocula a neboj zachvilku to budu v telke dávať a pôjde nám to na nervy...ale na vianoce sa aj ja veľmi teším,hlavne teraz,ked sme už traja🙂 bude to úplne o niecom inom🙂
@lucia795423 jáj no su to take cervene snurky zavesené, preto to neviem pomenovat 🙂 taká ozdoba 🙂
@monculka ano su to take snurky zavesene na takej ozdobe volakej na garnizi to máme, a naramok je dobre dat, my máme na kociari červenú gombicku,ale ja hlavne vzdy ked idem kupat prevarim cistec a davam do vody s tym ho najprv celeho poumývam a až potom mydlom, vela ludi tomu neveri ale ja ano aj mne velakrat pomohol ked mi bolo zle.
@luci137 no moja mala asi minule z oci....bola strasne nekludna a niekto sa na nu pozrel uz neviem kto...a ked sme vecer z priatelom uz nevedeli ze co z malou tak sme chceli skusit tie horiace zapalky co sa hadzu do vody ci jak to je...no kedze zapalky sme nemali tak som jej oci pretrela jej pocikanou plienkou....dala som ju do postielky a hned zaspala 🙂 ale moj priatel bol cely posraty 😀 ze ci som normalna ze verim na take a ze nemam robit pred nim ziadne bosoractva 😅 😅 😅
@monculka ano bud pocikana plienka alebo cistec, to velmi pomaha je dobre mat doma lebo vacsinou to pride na vecer, preto to dávam takto do kupania, ved kazdy teraz pozerá na maleho a aj keby nie moze to mat aj tak....ked je nekludný a nechce ani jest ani zaspat tak uz viem ze je zle 😒 a nie je to bosoractvo len tomu malokto veri 😒
Ahojte .....tak my sme mali tuto noc super Dominik búval skoro celú noc od pol jedenástej do pol piatej 😵 tak sme sa nakojili a buvali sme dalej do siedmej 🙂
kukám von oknom že zas je na prd počasie ☹ človek by potom len spal 😒
@miskachrumka Dobre ranko aj tebe Miska a vsetkym, maminkam,aj ja sa chcem pochvalit, uhajali sme sa konecne raz pred jedenastou...o pol desiatej a spinkali do pol deviatej...sice z dvomi dotankovaniami o pol 2 a 6 ale to boli take rychlovky... a to som vcera jedla prvy krat hrasok a kukuricu....zeby to malo nanu uspavaci ucinok??? 😉 😉 😉a pocasie v Irsku na prd ako obycajne...
maminy chcem sa opytat, vy tiez utierate pusinku z vnutra z plienkou? ako casto?
@lucia795423 to som take ani nepocula...preco by sa malo utierat?
@monculka neviem ci to len kojene deticky alebo vsetky,aby si stiahla ten mlicny povlak,ktory sa tvori z ml;iecka a moze sa zapalit a vzniknu afty...ked sa nemylim...
maminky, dávate už aj čajík? lebo mi sme od začiatku na flaške a teraz posledný týždeň začal mať malý hustú stolicu. Malý má 11 t. Mne sa to vidí ešte rychlo na čaj.
@katka1981nb ja si myslim ze na cajik je este skoro a ked mas pocit ze je smadne tak mu radsej daj trosku prevarenej vodicky, ale nie vela nech sa nezasyti...
@lucia795423 ja vytieram vecer pred kupanim, ale gazovym stvorcom 🙂
@katka1981nb je to na tebe, inak su caje od 1. mesiaca uz, starsiemu synovi som davala, lebo nekakal viac dni, tak mi poradili, ze pomoze a mladsiemu zatial nedavam, nemam pocit, zeby potreboval, je kojeny 🙂
@lucia795423 dakujem chcela som ti napísať skor no Domčo si vypýtal papať ..a počas papania sa tak pokakal žeto mal až pri pupku 😀 tak som ho musela poumývať vo vaničke o hodinu na to sme išli von a teraz sme prišli tak konečne odpisujem 🙂
aj malý tak zvykne papávať ideme búvať o 22.oo až 22.30 a zobudí sa o tej tretej a potom pol šiestej -pol siedmej 🙂
@lucia795423 utieram podla potreby 🙂 konček namočím do prevarenej vody a vyutieram jazyk 🙂
@monculka vytiera sa to preto aby detičky neštipal jazýček od mlieka ...
@monculka zdravemu dietatku netreba pusinku vytierat..mliečko nestipe
Ahojte mamičky, tak my budeme mať za 2 týždne už krásne 2 mesiace ... 🙂 Zatiaľ sú moje dve dcérky zdravé, čo som rada. Dnes sme mali poradńu, všetko je v poriadku, momentálne má Vivien 4900 gramov. Rada papá, čo je aj vidieť 😉 Cez deň jedáva každé 2 hodinky, v kočíku alebo v aute si vie dobre pospať, spí aj niekoľko hodín. Cez deň doma spí niekedy hodinu, dve.... výnimočne 3 hodiny, ale niekedy jej stačí aj 30 minút. Noc nám prespí už celú, zaspáva o 21h a vstáva až o 5h ráno, potom po jedení znova zaspí a vstáva okolo 8:30. Krásne sa vie usmievať, ale tiež aj dosť silno sa vie ozývať keď sa jej niečo nepáči.... hlas má ako speváčka 😀 , začína vydávať rôzne zvuky, snaží sa takto s nami komunikovať 🙂 . Minule sme boli s deťmi na nákupoch a malinká to zvládla veľmi dobre, kludne sme si nakúpili. Poradňa ma ďaľšia čaká až v decembri. Tak sa mamičky opatrujte a detičky nech Vám robia len samú radosť 🙂
VIVIEN 🙂

@satko17 aj my sme boli vonku ved pred hodinou sme prišli ....no štípalo hukal ale čo už ...som mu povedala že to má zato že nepočuva maminu 🙄
vobec nič nepočúvadoma je dobrý ako náhle príde medzi deti ako by to nebol moj syn :(
On bol taký dobrý chlapček pokím nešiel do školky tam sa všetko pokazilo ☹ ☹ ☹
a ošetrila som mu to dva krát a zaspal si ju hladkal aj mi bolo lúto ☹
no čo už stáva sa ....teraz je u tety príde zachvílku a ho okupem a zas očistím ale to teraz bude velký boj 😒