Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@lucia795423 ahoj prosím ťa neposlala by si nejaký link na ten projektor🙂) sa mi to zda zaujímavé.Diky🙂)
No neviem jak sa davaju linky, ale pekne som nasla na stranke
http://www.filomena.sk/katalog.php?strana=2&kat... jak sa davaju linky, ale na tej stranke som nasla velmi pekne aj na mimibazare ked som dala do googlu: Tomy Winnie the Pooh Sweet Dreams Lightshow...tak skus...ten je super...
@lucia795423 ďakujem.
@lucia795423 ja som taky kolotoc chcela kupit co premieta tiez nieco na stenu ale potom som si so rozmyslela 🙂
baby...uz pouzivate fusak v takomto pocasi?a ako deti obliekate do fusaku?na hrubo?nechcem ju velmi naobliekat aby sa nespotia...
@monculka aký úspech mali vlasy?Ja som zatiaľ nedávala do fusaku, iba do flisového dvojvrstvového overalu a prikryla huňatou dekou.Ale dnes máme hudobnú v meste na hodinu a pol tak tiež neviem ako obliecť, predsa len oni sa v kočiari nehýbu.
@kvietok173 vlasy?hotova katastrofa 😀 ale co uz no...musim ist ku kadernicke... ale musim pockat nejake dni lebo moje vlasy by to neprezili tolko farby 😅
@monculka ja mám opačnú skúsenosť.2x som si dala robiť melír u kaderníčky. Raz oki a na druhý krát som mala odrastené tak mi dorábala a som si pripadala jak cigoška s blond vlasmi, tak som tiež chvíľu počkala a od vtedy len moje prirodzené tmavé prifarbujem zaujímavejšou hnedou 🙂 🙂 🙂 sama doma.
@kvietok173 no ja som mala pred par rokmy blond potom asi rok som mala ciernu...rok mi trvalo kym som sa ciernej zbavila a potom som si dala hnedu...zasa rok som nefarbila a to iba tento som zasa zacala vymyslat 😀 dam si nazad ciernu a budem mat pokoj
Žienka aké hrkálky alebo iné hračky kupujete pre detičky. Respektíve s čím sa Vám hrajú.Kupujete od Lamaze or Fisher price tie šušťavé, zrkadielkové.... a pod. Handričkových maznáčikov....?????
@kvietok173 ja som minule kupila lamaze na kocik takeho sustaveho slonika...a jej najlepsi maznacik je plienka pod hlavou...to je jedina vec ktoru chyti do rucky 🙂
ahojte maminy ....chcem sa opýtat strihali ste už aj nechtíky na nožkach ?
Ja som malému hned začala strihať na ručkach teraz mu strihám dva krát tyždenne ...no už mu dorasli nechtíky aj na palcoch na nohách ....no má ich tam ešte dosť jemné
@miskachrumka ja este nestriham na nohach,....a na rukach som minule len na jednej ruke lebo som jej strihala kym ju moja mama krmila a potom sa to uz nedalo...a fajne skrabe 😝 ale este väcsinou sa jej nalomia a potom pekne stiahnem nechtik a ma kratky 🙂
mo mala ma strasne studene rucky...vase maju tiez ci ne?
@cicimon dik za typ aj ja som to objednala... Budeme to mat na noc...
@miskachrumka ja som tak jemne odstrihla co trcalo...
@kvietok173 môjmu zatial stači kolotoč nad postielkou nakolko mame dva 🙂 lebo mam postielku na poschodí aj dole v kuchini 😉 aj tak ešte n
@miskachrumka framikoin mu nedavaj potom mu to bude mokvať,nemaš propolis alebo propolisovu masť?ta je super 🙂 môj maly mal zader na ušku a natierala som mu to tym,nakolko mi kazala lekarka davať framikoin od toho mu to len mokvalo 😖 ,keby bol framikoin ako niekedy že puder tak hej ale inač 🙄
@vikusik len som mu to tím liehom vyčistila a húkal ako paviján ....to má zato že ma vobec nepočúva 🙄 😔
Tak konečne zas poriadené 🙂
som zvedavá dokedy 🙄 pokím Dávid nevybere prvé chrumky ....
Počasie je na prd ale som zneho nejaká akčná 😀 alebo to urobila ranná sprcha 😅
@miskachrumka no máme tu červenu vec zavesenu v obývačke a tu sa cíti dobre ja viem ze to je niekomu smiešne ale ja takymto veciam verim, v spalni máme velke zrkadla na skrini a to vraj nie je dobre ze pomaha dat tam taku nalepku alebo niečo do rohu, tak skúsime 🙂
@luci137 a naco tam mas tu stuzku?
@lucia795423 kde?
@luci137 😉
@miskachrumka tu ranku si dobre ošetrila,netreba to ničím natierat,len drzat v čistote a suchu...chudacik muselo ho to poriadne stipat...no počasie boli dnes hnusne,ale boli sme aj tak vonku🙂

@miskachrumka no ja by som dala lieh a nechala tak