Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
No teda dám si poradiť dúfam že nebudem sklamaná ☹
Budem hladať teda kaiser ....🙂
@miskachrumka veď si chcela ísť do ZV či kde na fusak, tak možno budú mať v obchode obe a porovnáš.Tento mám teraz vo vaničke napchatý, lebo som ho tam dala celý, bez odzipsovania spodku, ale stiahla som okolo hlávky. Mne na ňom vyhovuje, že sa rozopína v strede a že spodok sa dá odzipsovať, že keď budú drobci väčší, tak sa môže odzipsovať. Pri Kaiseri je hrubá vrchná látka, neprefúkavá, nepremokavá.
@miskachrumka
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=15152910&tab=0
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=14928281&tab=9
Ale ak by si sa rozhodla pre Kaiser, tak ja mám tento typ, lebo sú rôzne typy, mám prekryté zipsovanie a aj spodok má manžetu na zips a suché zipsy. Ja som kúpila na MK nový za 35Eur, v obchode myslím stojí 70Eur.
@kvietok173 U mňa to bolo troška inak, Naďka totiž chodí do škôlky od 2,5 roka, od januára 2012, lebo ja som chodila do práce od jej 2 rokov (presne rok som robila, kým som išla znova na MD). Ona sa do škôlky tešila na kamarátov, takže som ju tam dala, aby nestratila kontinuitu, choroby si odkrútila na jar, to bolo pomaly týždeň v škôlke, týždeň doma - teploty a ATB... teraz je chorá druhý krát od septembra, aj to len nádcha bez teplôt....horšie, že to schytal aj malý, no beriem to tak, aspoň si buduje imunitu... 😖
@kvietok173 ale dávaš don ešte deku ?či ?
@carodejnica túto vetu neznášam vela ludí klábosi ,že nech je chorý ved si buduje imunitu 😒
@miskachrumka asi som to už písala, ja mám tento Emitex http://www.kocikovo.sk/product/fusak-emitex-com...
Je super, rastie s dieťaťom, teraz som odzispsovala tú spodnú časť a v pohode sa mi zmestí do vaničky, s tou spodnou časťou je ideálny do šporťáka.. tu je foto s dcérkou ....
Babuše len tak medzi rečou .....som dosť zvedavá 😅 😝
čo všetko obliekae detom a čo všetko dávate do kočíka ked idete von na tie 3 hodiny .....dajme pri chladnejšom počasi ....vždy som sa zasmiala ked sa toto pýtali iné mamičky ale teraz ma to fakt zaujíma lebo ja to asi prehánam s tim babúšením 😖 😖
@miskachrumka nie nedávam deku, to by sa uvaril.Má oblečené body a nato teraz dávam flisový overal a fusak.V zime asi dám hrubší overal, alebo mikinku, fusak je ozaj teplunky.
@miskachrumka no veď som tam dala takéhoto smejlika 😖 nie som z toho šťastná, ver mi - ale viem, že dcéra potrebuje ten kolektív ako soľ, ona je už na deti nafixovaná, má super učiteľky, teraz boli vystupovať na deň úcty k starším, proste to miluje.... s tým neurobím nič....
@carodejnica to teraz ho takto babušíš? A čo mu budeš obliekať v zime? 🙂 🙂 🙂
@carodejnica ty ho máš už v športovom???
@miskachrumka vidno na fotke - ja dám len taký fusako-overal a plus fusak, malý je len v dupačkách... by sa uvaril... 😅 .a ak bude chladnejšie dám tam ešte deku,... zdá sa mi to lepšie ako ho obliekať do viacerých vrstiev....
Bože ste ma teraz poplietli 😀 😀
Tak ten či ten ....ja chc 😝 m fakt hruby fusak aby som nemusela Domčovi dávať tri vrstvy oblečenia 😖 a dalšie dve deky
napr teraz ked ideme von o tej štvrtej do tej pol siedmej .siedmej tak malý ma body na tom košielku na tom bundičku ale tenšiu takú mikinku ...dole gate tenšie na tom hrubšie 😕 ponožky a topánočky potom šup do fusaku kde je už aj deka to ho zababuším a zapnem fusak a na to ešte jednu deku 😕 😕
@kvietok173 veď je len v dupačkách 😅 - nie, nie v športovom - vo vaničke 😅
@kvietok173 ved to sa pýtam aj sama seba ...aj iný čo ma stretávajú ...ale ja mám stále boja že mu bude zima 😖
aj prvého som vkuse babušila aj ho vždy viac oblečiem ako su druhé deti 😀
@miskachrumka ahoj Miška,kupovala si vtedy tu odsavacku soplikov?Ak ano,kde si ju kúpila,v Štiavnici.
@kvietok173 teraz čítam tvoj príspevok ,veď aj ja tak isto ako ty 🙂 - malý má body s dlhým rukávom , dupačky - strčím ho do toho fusako-overala (je to ako fusak, ale má to "ruky") a potom do toho emitexu - ak bude mrznúť, tak dám medzi overal a fusak ešte deku... 🙂
@carodejnica my zas to máme opačne .maly doteraz bojoval so školkou už ked bolo dobre ..prišiel stím že nejaký Matúš ho bije pastou do brucha a hlavy ja som tomu nedávala nejaký vyznam ja že si vymýšla len aby nemusel ist no ked mi to potvdila ešte jedna matka že aj jej syna on bucha tak to idem riešit pondelok ....dúfam že ma nena.erú lebo ak ano budem ako sopka ja platím 12e za mesiac školku a mne bude nejaký nevychovanec nepodarený 5ročny 😠 😠 😠 😠 byť mojho 3 roč syna ?tak to nie ...to sa stalo posledný krát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a ja že prečo stále plače bodaj by nie chudák ☹ ☹
@satko17 myslíš na vysavač ? ano kupoval ju mm na križovatke v lekárni stojí 10e ale mali by ju mať všade v lekárni 🙂
@kvietok173 tak som teda rozhodnutá idem asi objednať ten druhý čo si mi dala link ak je aktuálny
@satko17 ako ste dopadli s očkovaním ?dúfam že dobre 🙂
@miskachrumka ano diky🙂 tu som myslela.My sme kúpili fusak emitex,mne sa zdá dobrý🙂) ale dobrých bude asi veľa,zas je to o skúsenostiach🙂
@kvietok173 a toto je ten istý ?
lebo je nejaký lacný a nový je ževraj http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=13266578&tab=4
@miskachrumka až teraz nás budú očkovať 31.10,tak uvidím.
@satko17 a ja som myslela že ste už po............tak držím palčeky ....nás budú očkovať koncom novembra
@miskachrumka aj my mavame lepsie a horsie dni...v utorok sme boli v poradni a som to zakrikla,ze sa mi zda zlepsenie a od vtedy grcame snad nepretrzite☹
@carodejnica ja zatiaľ nedávam malého do takého hrubého overalu, len do dvojvrstvového flisového a do teraz bol prikrytý dekou a včera som vytiahla fusak ale je moc hrubý tak ešte nechávam flis.overal, keď bude väčšia zima tak dám hrubý overal, ako máte Vy.

@carodejnica ja mám medzi synom a dcérou 3ročný rozdiel a keď sa Emmka narodila tak som syna nedala prvý rok Emmky do škôlky, lebo som sa presne toho obávala, že mi bude domov nosiť choroby.Tak šiel ako 4 ročný a po 3 mesiacoch sme si vypestovali zápal pľúc, z ničoho nič v noci 40 tky a zap.pĺúc bol na svete a 2 mesiace PN.