icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

kvietok173
27. okt 2012

@miskachrumka nie a neviem ani či je tak hrubý, tie linky čo som Ti poslala porovnaj, dole je nášivka Kasier a zips je zakrytý a celkovo je iný tento, môj je ináč šitý.

kvietok173
27. okt 2012

@miskachrumka http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=12623797&tab=1
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=12623776&tab=1
Mishka môj je Kaiser Iglu so zakrytým zipsom, tie čo nemajú zakrytý sú lacnejšie a možno aj tenšie s inou látkou???

ktore
27. okt 2012

@katka1981nb ja jej davam cajik bez cukru alebo vodicku ale ona aj papat prestala.spapa mi iba polovicu co zvykla.uz zvykla stiahnut aj 120 ml ateraz iba 60 ml ci max aj to na dva,tri krat 90 ml

carodejnica
27. okt 2012

@kvietok173 no ja sa rozhodujem intuitívne podľa teploty, u nás bola kosa - 5 stupňov a veruže nebol spotený, keď som ho vyberala... 😕 tak sa mi to zdalo akurát...

martinam77
27. okt 2012

@miskachrumka jaaaj,strasne pocasie,Natalka je dnes aj taka mrchava,nie a nie spat v dome,tak mm to vzdal a bol v tom lejaku kocikovat lenze vydrzal len hodku,mala hned ako prisiel sa zobudila a uz nie a nie zaspat mimo ruk:-/Tak som to vzdala a spala 2,15hod na mne a mojich rukach..No hroza..Uz sa zacinam vazne obavat,ze bez tych ruk a klepkania po zadku inak aní nezaspi ked sa nepojde von☹ Som uplny makys,neviem ako ju to odnaucit a revat ju do nepricetna nechcem nechat...

martinam77
27. okt 2012

@miskachrumka to by som aj ja rada vedela,lebo ja mam skor opacny problem a ked vidim ostatne deturence tak mam pocit,ze ju malo babusim!Ja som zatial nad fusakom neuvazovala,dala som si usit do kocika podlozku z ovcieho runa(tu tam uz mam i teraz ako sa ochladilo) a zatial som ju davala do takeho chlpateho overalu alebo bundicky plus deka a kryt a na zimu mam taky teply overal,kt.sa da zazipsovanim noh zmenit i na fusak...

miskachrumka
28. okt 2012

@martinam77 moj prvý syn zas do 5mes zapával hompálaním(ale musel lietať celý ) v kočíku potom som povedala dosť a začala som ho uspávať na posteli takým sposobom,že sa celý triasol tiež capkať po riti ale aj ho aj celého gulať 20cm k sebe 20cm naspať 😅 😅 ako v blázinci a potom si sám zvykal zaspať už len hladkaním a už potom nebol problém si len knemu lahnuť a zaspal iba s pusou

miskachrumka
28. okt 2012

@martinam77 a s druhým synom som si to už robila ináč .....nezvykala som ho velmi na kolísanie a podobné veci ....teraz kolko krát by som ho aj potulkala na rukách pred spaním aj zaspáva ale zas sa zobudí a ked ho len tak položím samého na postel hned odkvicne 🙂

miskachrumka
28. okt 2012

ja prvý krát riešim temu fusak ...kedže prvý syn je marec a pokím sme šli von už bol aj apríl a na tu dalšiu zimu už bol predsa vačší ako bude teraz Dominko
tu som našla fotku 5mes Dávidka

miskachrumka
28. okt 2012

Nejaká podoba tam je 🙂
Dávidko 😵
Dominik 😵
hned po narodení

sandrika1986
28. okt 2012

@martinam77 : Spomínam si ako sme tu písali, že sme už pomaly posledné mamičky, ktoré ešte neporodili.... 🙂 Nakoniec sme sa aj my dočkali. Moja malinká bude mať 07.11. už 2 mesiace a to prednedávnom sa narodila. Ubieha to 😉 Ako sa Vám darí ?

miskachrumka
28. okt 2012

Dnes verím ,že čas bude lepší lebo chcem ísť von maly je nervozny chce isť behať von a preto robí skazu a tím pádom sa pri nom ani malinký nevyspí 😖
Dnes by mohlo snežiť lepšie ako dážd

katka1981nb
28. okt 2012

@ktore Matejko mi nechcel dva dni papať, stiahol mi len 10 až 20 ml na jedno papanie. Nechcel jesť a ani spať. Už som chcela ísť k doktorke, keď na tretí den mi zedol 160 čo doteraz nezedol ani raz (má 3 mesiace a jedával 90 az 120). V tom čase som mi prestalo ísť mliečko, tak som to dávala za vinu tomu. Teraz je už čisto len na umelom mliečku a plus mu dávam čajík alebo vodičku. Stále má takú zelenkavú stolicu, ale našťastie sa už netrápi pri kakaní a má aj redšiu stolicu.

monculka
28. okt 2012

ahojte :! ako dlho vam spinkaju drboci cez den?moja stale po papani odspi na max pol hodinku...obcas na hodinu ale to nie tak casto...

sandrika1986
28. okt 2012

@monculka : Ahoj, dcérka spí cez deň niekedy hodinu, inokedy 30 minút. Keď prídeme z vonku, tak spí aj 2 hodiny. Ale skôr už máva cez deň chvílkové spanie, ale zato noc prespí už celú.

monculka
28. okt 2012

@sandrika1986 a kojis?alebo je na umelom?to fakt uz prespi celu noc?a kedy papa naposledy vecer*?

sandrika1986
28. okt 2012

@monculka : Už je na umelom mlieku, predtým sa budila raz za noc, naposledy má mlieko o 21h a vstáva potom o 5h ráno na krmenie.

monculka
28. okt 2012

@sandrika1986 pekne 🙂 no moja sa budi okolo polnoci a potom rano okolo 5-6 a vecer papka o osmej...nebola by som proti keby mi tiez spala celu noc 🙂 ale tak je to ok...ved kym sa napapa a kym ju prebalim v noci neprejde ani polhodinka 🙂

sandrika1986
28. okt 2012

@monculka : Káždé bábo je iné, každé si po čase nájde svoj režim, ktorý mu bude vyhovovať. Prvá dcéra sa budila raz za noc na jedenie a od 5.mesiaca mi prespala celú noc. Druhá dcérka mi už celú noc kludne prespí a trvá to už 3 týždeň. Cez deň si pýta papať každé dve hodiny. A tvoja dcérka cez deň ako jedáva ?

monculka
28. okt 2012

@sandrika1986 ako kedy...ale skor kazde 3 hodiny a spapa 150ml...naprikladt teraz mi spinka uz od pol 4 🙂 ale asi 2x sa roplakala zo spanku...iste mala skaredy sen...

lucia795423
28. okt 2012

Are you ready for halloween?9

konvalink
28. okt 2012

@kvietok173 moj maly sa najradsej hra s podbradnikom,alebo inym oblecenim co nema na sebe ale ma ho na dosah 🙂aeste so svojimi rukami.a ma aj nejake tie hrkalky a hryzatka.vsetko si dava do pusy,okrem cumla 🙂

sandrika1986
28. okt 2012

@monculka : Každé 3 hodiny to máš dobré 🙂

monculka
28. okt 2012

@sandrika1986 no hej...teraz uz nejak dlho buva 🙂 o druhej jedla naposledy a este nekrici od hladu 🙂

sandrika1986
28. okt 2012

@monculka : Kojíš alebo už má UM ?

monculka
28. okt 2012

@sandrika1986 UM 🙂 a uz sa neviem dockat kedy jej dam prve normalne jedlo 🙂 myslim mrkvicku a tak... 🙂

sandrika1986
28. okt 2012

@monculka : Trošku si na to ešte počkáme 🙂

monculka
28. okt 2012

@sandrika1986 aaale tak nam dr povedal ze od 4 mesiacov sa moze zacat 🙂 to prejde velmi rychlo

miskachrumka
28. okt 2012

ahojte tak konečne som si sadla ....🙂
a dnes mám už pomaly a isto fajront ..koonečne 🙂
čakám na ten sneh ale stále nič 😀

miskachrumka
28. okt 2012

@monculka ešte ti to krmenie lyžičkou pojde na nervy .... :D