icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

lucia795423
29. okt 2012

@miskachrumka ja som asi uchyl ale mne vonala... 😀 no ale co posledne dava...presne ako vcielkamaja posledne dva dni...

satko17
29. okt 2012

Celkom pekné čítať o kvalitách dojcenia,ale možno ťažšie pre toho komu sa to nepodarilo...asi tiez hlúpa prvorodicka ktorej nemal veľmi kto pomôcť,ale možno aj neuvedomenie si,ze o pomoc treba veľakrát požiadať...dúfajme,ze pri druhom sa podarí aj to🙂

miskachrumka
29. okt 2012

@satko17 určite áno ....ani mne sa to po prvý krát nepodarilo ...uvidíš že ked sa pri druhom posnažiš tak to pojde 😉
ako si užívaš sneh ?
ja sa kukám stále von oknom 😀 ale už sa to spúšta

alinka01
29. okt 2012

Ahojte baby, co ste davali drobcom ked mali sopliky? Alebo ste len odsavali? Moj drobec ma taky zlto-zeleny husty soplik a tazko sa to odsava. Tak som v sobotu vola dr a mam davat sinupret na zriedenie hlienov a kvapky s morskou vodou. Ale zajtra asi zajdem k dr nech ho popocuva lebo velmi chrci. Chudatko moje male.

miskachrumka
29. okt 2012

@alinka01 my sme mali tiež morskú vodu a otrivin a odsávala som po tretom dni ...ale po rade od čarodejnici som malému striekala materské mliečko do nošteka a pomohlo do dvoch dní 🙂

alinka01
29. okt 2012

@miskachrumka mm a kolko asi? len tak stlacit cicik? tak to skusim. a to pred odsatim? alebo to mliecko tam moze aj ostat?

gabkostanka
29. okt 2012

@alinka01 my sme na soplik mali sterimar a potom odsavat a na lepsie dychanie nasivin pre babatka, ale sopliky boli biele, priesvitne, najlepsie ked zajdes k detskej hoci aj dnes...aj mm je super, to mozes strieknut hocikedy ked kojis

gabkostanka
29. okt 2012

@miskachrumka nastastie mi tu hrackarstvo nemame a co chodime do tesca, tak celkom dobre to zvlada, ale v lete sme museli kupovat tie vrtulky, lebo na ne mal maniu 😝 po najblizsom takom zachvate ( co dufam, ze uz preslo) to veru spravim aj ja...uz len na tu reakciu som zvedava, ale on sa bude zo mna asi rehotat 😅

kalifa28
29. okt 2012

@satko17 ja som tentokrát bez debaty chytila mobil ešte v porodnici a bez hanby vytočila laktačnu.... nezdvihla... a žiadat o radu niekoho iného v porodnici bolo absolutne zbytočné... tak som sa riadila jediným: prikladat, prikladat, prikladat. žiadna flaša, žiadny cumel, žiadne klobučiky. proste nič, len prso a pome ho v jednom kuse... Amelka pochopila 😝 😝 že iné nebude a sala ako o život....

miskachrumka
29. okt 2012

@alinka01 ja som stlačila cicík a strekla do nošteka pred papaním tak dva krát do jednej dierky a do druhej 🙂 nie už potom som neodsávala

miskachrumka
29. okt 2012

@gabkostanka podobne tiež si myslím že moj sa narehoce a ako by sa potom nič nedialo ...myslím že si ztoho vela nezobere 😖

kvietok173
29. okt 2012

@alinka01 keď je soplík žltozelený, tak pokiaľ viem nestačí len morská soľ ale potrebné ísť k dr. pre antib.kvapky do nošteka, biele sú oki, ale žltozelené nie!

alinka01
29. okt 2012

@kvietok173 niekedy idu biele a niekedy zlto zelene. zajtra pojdem k dr.

miskachrumka
29. okt 2012

My sme mali do zelena trošku a dala nám otrivin

alinka01
29. okt 2012

@kvietok173 ktore su antibioticke kvapky? To je asi len na predpis ze? zatial som davala len nasivin pre babetka a kvapky s morskou solou.

kvietok173
29. okt 2012

@alinka01 atb kvapky Pamykon, rozrobia Ti ich v lekárni a držíš v chladničke, môžu sa používať 7 dní od rozrobenia

alinka01
29. okt 2012

@kvietok173 uvidime co nam dr zajtra predpise, ale aj to mliecko som skusala, a dam vzdy ked budem kojit. ved ublizit to nemoze

satko17
29. okt 2012

@kalifa28 no tak to som sa snažila aj ja,prikladala som stále a kedze v pôrodnici sa mi mliecko spustilo az na štvrtý deň,bradavky som som mala celé popraskané,sama chrasticka,bolelo ma ako slak kazde prilozenie...doma nám to potom celkom islo,aj ked Hanka bola prisata na prsniku aj dve hodiny,no ale asi po mesiaci začala na prsniku strašne plakavat a ked som si stlacila prsnik išlo trošku mlieka a dosť,odsavat mi tiež nic neslo,tak som to potom po troch týždňoch plakania a staleho prikladania vzdala a dala som jej umelé mliecko a konečne som mala pocit,že je najedena...

nicearty
29. okt 2012

pozývam všetky mamičky, ktoré mali bábätká narodené v auguste 2012 do súkromnej témy Augustové detičky 2012

gabkostanka
29. okt 2012

@nicearty co je to za sukromna tema 😕

sandrika1986
29. okt 2012

@martinam77 : Zatiaľ sa máme dobre, malinká je zdravá. Čo sa týka pôrodu, bol prirodzený, po prijatí na pôrod.sál som porodila dcérku za 25 min. Pri oboch pôrodoch som mala šťastie na rýchle nočné pôrody 🙂

miskachrumka
29. okt 2012

@nicearty my sa tu máme dobre nepotrebujeme súkromnú tému ..... 😎

kvietok173
29. okt 2012

@miskachrumka kúpila si už nejaký fusak?

miskachrumka
29. okt 2012

@kvietok173 nie nie nie nie 😖
ako ja mám fusak tak ma to tak nesúri no chcem hrubší

kvietok173
29. okt 2012

@miskachrumka aha, myslela som, že nemáš vôbec. Ešte grcká Dominko?

lucia795423
29. okt 2012

Boze moj, ja sa nechcem stahovat, je mi nanic...vsetko bolo prilis super, muselo sa nieco posrat...

carodejnica
29. okt 2012

@lucia795423 čo sa deje??? 😕

lucia795423
29. okt 2012

@carodejnica ale twlefonat od majitela domu, konci nam zmluva v decembri, on sa vracia spat zo skotska tak nam nepredlzi zmluvu...boze nechcem sa stahovat oddtial a nie pred vianocami...ja neviem kde pojdeme..☹(

carodejnica
29. okt 2012

@lucia795423 no pekne ! ved to je zachvíľu !! 😠 😢

lucia795423
29. okt 2012

Ved to, ani vo sne ma nanapadlo, ze mi zmluvu nepredlzi...som z toho uplne na nervy...