Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
ja tiez nemam chute, pri prvom tehotenstve som mavala chute a dokonca mi na nevolnosti pomahali len veci ako parky, slane tycinky, slaninova pizza - proste zdravy zaklad.
teraz chute nemam a ja zrazu chapem ze v tehotenstve je mozne sa zdravo stravovat.
eviqa - ano vsetky dni nad 4tt su uz vlastne 5tt, inak aj ja mam v tych poctoch chaooos 😀
eviqa to znamena ze v pondelok sa ti menia tehu tyzdne a teraz si 6tt, asi....lepsi by bol termin poslednej menstruacie, od toho sa to pocita.
baby, idem si vydolovat nejaku fotos do profilu, nech tu nematam s touto vrkocatou slecnou 😕
awe, ja už jedno dieťa mám a tiež som z toho jeleň. ked to tak počítam, tak by som mala byť 5+2tt? ale fakt netuším. Ale to je údaj podľa uzv, lebo podľa ms mi to nevychádza.
cath, ja viem, že od poslednej ms, ale ja som ovulku musela mať pár dní pred príchodom mrchy, takže zatiaľ mám len údaje podľa uzv
awe aj ja som mala v tých počtoch chaos ale dáko som to zvládla
eviqa - je to haluz, ale to je jedno, dolezite je, ze babo je v brusku a ze rastie ako ma, jeden den hore dole... 😉
awe, to je jasné, len nech je všetko o.k. a v poriadku.
...a kde je foto?
a pýtajte obrázky , mne prvý krát dal, ale teraz som nepýtala bola som z toho srdiečka mimo ale ked pôjdeme 10.6 tak by tam už mohlo byť dačo peknučké vidieť
eviq - hladam, ale mi to trvaaaa 😅
stanuskaa - jasne, obrazky musia byt, nech ma/ju poriadny album uz od zaciatku 🙂
awe pekne hľadaj tú foto
awe, len hľadaj 😉
Baby pomooooc.Hrala som hru a tak ma vytocilo ze mi to neslo ze som rozbila mys.Chudera nejde jej jedno tlacidlo.Ked to pojde takto dalej tak by sa mal mm zacat bat.
joj tak to hádam nie 😀
idem spinkať papa
babule inac s tym hcg, je to asi velmi individualne, ja som mala pri prvom odbere 2510 a to som bola na zaciatku 5tt a bolo vidno len malu bublinku a dr. povedala ze vsetko je v poriadku
jojci, pomaly, však to je ešte len začiatok tehu 😀 čo bude dalej? 😅
lenka, podľa mňa je to veľmi indi-vindi
idem aj ja asi do hajan, lebo som nejaká unavená, 😔
pá
kocky, ja to kaslem, kazda fotka je prilis velka-uz som z toho unavena, idem do hajan aj ja, zajtra sa s tym pohram 😉
dobru nocku 🙂
jaaaj vy už idete spať??môj muž montuje svetlá a tie do obyvky ani nedá,lebo že som kúpila sprostosť a svetlo do kuchyne slabo svieti,ide do neho malá žiarovčička a jedna sa už vybila. 😀 😀 😀 tak super a najlepšie na tom je, že tie žiarovky stoja tolko čo to svetlo. 😝
miyya to su tie lampy co si sa z nich vytesovala pred par dnami?
vitam dalsie nove januarovky... :D
drzte sa - drzme sa. 🙂
my byvame tiez so svokrovcami, ale mame samostatny byt hore na poschodi so vlastnym vchodom. takze sme sami, ale aj nie sme sami...
jojci dneska sa vytešuje hahaha, to viešmi máme smolný rok...jaaaaj strašné s nami
no hotovo,idem po mužovi upratať.čo sa dalo namontoval. tie čo som kupila do obyvky dám do spálne,tam vela svetla nepotrebujem. a do obyvky kúpim nové 🙂
ahojte tak ja nakoniec idem na kontrolu zajtra zasa som si na nohavičkach našla ružovy flak ☹ tak mi dvihli davku liekov a povedali klud - zajtra pridite
tak snad to bude ok. ☹ ☹ ☹
jerry napisala som ti IP, drzim palce na zajtra, daj vediet co povedal krajko a ci uz bolo daco vidno 😉 neboj, bude to dobre. len sa nestresuj, to tiez nepomaha. ja viem, ze to ide tazko, aj ja som vyse tyzdna spinila a malo som co robit, aby som si udrzala pozitivne myslienky 😅
zuzi ale po ivf je to asi skôr bežné ja som len po iui a asi som dokonca otehotnela prirodzene 😅
ale maš pravdu stresom si nepomôžem
baby dnes mam kyselinu hruuuuza
tak si dam pizzu a za tym bystrinku 😀

cath, minulú stredu som bola 4+3, takže teraz som 5tt? 😕