icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

jerryjanka
26. máj 2010

@bubush tak ja si niečo vymyslim a pridem tiež 😀 na nakup heh - no asi by ma zabili ☹

bubush
26. máj 2010

jerry to hej 😀 😀 😀 uz len by sa dalo nieco vymysliet ak by si cakala viac bublieniek 😀

jerryjanka
26. máj 2010

@bubush myslim že to bude niečo velmi podobne ako Q12

bubush
26. máj 2010

ten ozon sa mi paci - aj ako sportovy 😉

bubush
26. máj 2010

hej hej lebo aj cena je taka zhruba, teda ozon je o par evri lacnejsi 😉 to za to ze sa pohybujem len priblizne v tej cenovej urovni 😀

jerryjanka
26. máj 2010

najlepšie je vybrať si par tipov a potom preluskať temy s tymi kočikmi - hlavne u mamičiek čo ho maju aspon rok tie nazory ako su spokojne a tak 🙂

bubush
26. máj 2010
jerryjanka
26. máj 2010

@bubush bubush ani mne sa nepačia a hlavne byvaju ťažke a zle ovladatelne no 😅 ale zasa ta vanička mega je na nezaplatenie 🤐

bubush
26. máj 2010

hej to je rozumne ale ja som taka leniva na zistovanie takych veci...ja vacsinou ked nieco chcem tak idem a kupim a nestudujem, to u nas moj chlap musi vsetko prestudovat aby som hovadiny nekupila aj teraz som mu povedala ze mu ukazem kociky ktore sa mi pacia a on nech vyberie podla toho v com su pre nas vyhodnejsie...ja som taka koza leniva...ale aj televizor ked sme isli kupovat-ja som sa kukla a pacil sa mi ze je velky 😀 a viac ma nezaujimalo 😝 a to nehovorim ze som si kupila tak aj auto 😀 😀 😀 muselo byt cierne a male - to som nasla a ostatok ma nezaujimal (samozrejme ze v tej cenovej hladine ako som bola schopna zaplatit) 😉

bubush
26. máj 2010

hej ten som kocikovala a teda zle velmi zle sa ovladal...pride mi taky moc velky...a ostatne tieto kociky co tu boli spominane -sice lacnejsie ale ako je to s ovladanim,nie je nejake tazke...

jerryjanka
26. máj 2010

bubush - no ja by som si aj vedela porovnať parametre - ale chlap mi do všetkeho aj tak kecá 😀 teda okrem kočika...

jerryjanka
26. máj 2010

@bubush no tie kočiky maju hlavne otačave kolieska - takže o to lepšie sa manipuluje s nimi netreba do zakrut nadvihať

bubush
26. máj 2010

a ked su otacave tak nezvyknu sa aj otacat ked ides po rovine? ci nerobia to ze chces ist rovno a idu do strany..

janka0
26. máj 2010

nie je to len otazka casu kym si nan zvyknes urcite ti nebudu behat kade tade 🙂

jerryjanka
26. máj 2010

no troška na snehu to je take hrkotave - teda na snehu sa ale ide zle s každym kočikom - ale zvyknuť sa da.

jojci29
26. máj 2010

otacave kolecka su susuper,lahka manipulacia len to chce si zvyknut a ak nechces aby sa otacali daju sa zablokovat aby isli len rovno

bubush
26. máj 2010

boze baby esteze sa clovek ma koho opytat take veci 😉

jerryjanka
26. máj 2010

ide večer a je mi zas uplne "super " už to vidim ako zas objimam misu 🙄

bubush
26. máj 2010

moje 😒 ja teda toto nepoznam 😕 a to som si myslela ze duphaston kedze je hormon tak bude mi zle ale nie je...a to uz som zacala 9 tt

janka0
26. máj 2010

ja uz mam baby take velke brucho ze take som nemala ani v 20tt pri Alexkovy 😒 uz mi aj moj muzicek povedal ze janka tebe uz vydno ze cakas babo 😅
a to som mala este na plane to pred susedami aspon mesiec utajit 🙂 ako ste na tom vy? 😀

jerryjanka
26. máj 2010

ja mam taku pneumatiku že na mne to vidno bude tak niekedy v 7 mesiaci 😀

danata3
26. máj 2010

@miyya vsetky na teba myslime.
tak v pondelok sa uvidi.
bodaj by bolo vsetko v poriadku...
urcite sa potom ozvi.

janka0
26. máj 2010

a necitis ani trosku ze by ti rastlo?

janka0
26. máj 2010

baby co sa stalo miyy ja som vas nedocitala

danata3
26. máj 2010

@lenka47 ja mam trojkolku. nie je to zle. je to vlastne sila zvyku.
musela som sa s kocikom najskor naucit soferovat, ale teraz je to uz normalka. zaklad je ist do kopca kolmo a vsetko je okiiiiiiiii. mame jane slalom pro... je to super kocik. vrelo odporucam... 🙂

jerryjanka
26. máj 2010

@janka0 no ja som fakt velmi široka - jedine čo citim že mi vadia užšie rifle čo mam tak ich nenosim najlepšie su teplačky 😀 ale ty čakaš druhe a zvyčajne vtedy ovela skôr vybehne bruško

jerryjanka
26. máj 2010

@danata3 budeš kupovať surodenecky?

@janka0 odfoť bruško a daj do albumu

janka0
26. máj 2010

baby co je s miyyou

jerryjanka
26. máj 2010

začala krvacať a na uzv nevideli akciu srdiečka - tak ide bud. tyžden na kontrolu