Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
ahojte zvysok..ako sa mate?
to pocasie je pekne na h...o 😖 a vcera v spravach rozpravali ze za poslednych 50 rokov nebolo tolko zrazok ako teraz v maji...a ze to ani s letom nevyzera bohvieako...aj ze august-sice teply ale su mozne caste prehanky ☹ ja sa chcem uz riadne vyhriaaat
toto pocasie je riadne šiši
bubush: no neuveris, ale bolo tam take teplo, ze som sa dnes tesila ze prsi 😀 😀 😀 Ked som odchadzala, mali sme tu takych 12 stupnov a to mi uz v maji vadi, ale ked uz mame tych 20, tak uz som spokojna, hoc aj prsi 😵
Inak som si par razy zo stresov okolo cestovania pogrckala, ale inak som stale v poriadku. A sa mi zda, ze brusko zacina vykukat, ale mozno si to len namyslam a vela som jedla 😀 😀 😀 A ty ako? Nejake zmeny? Zaludok poslucha?
takto večer a nikde nikoho? 😕
s testom - pri tehulach s velmi vysokym hcg čiarka byva priliš silna a použiva sa na testovanie moč zriedeny vodou - takže to že bola slabšia znamena že maš privysoke hcg už - teda take ako sa patri na 10tt 😵
mne je dnes faaaaaaaantasticky - som zvedava kedy pride kolo vracania dnes. včera okolo 10 bolo - večer 🙄
@albao no konečne si tu už si tu chybala 🙂
@jerryjanka citala som, ze si spinila, uz je to prec? Dufam ze hej, ak nahodou nie, vyskusaj citron, grep alebo take nieco ako prvu pomoc 😉 A inak ja som tiez spinila v 6tt a odlozila som navstevu lekara, ze nebudem panikarit ... ale potom mi doktor povedat, ze kazde spinenie sa musi presetrit v tehu. U mna to bola len mala krvna zrazeninka v maternici, nastastie inde ako bolo uchytene miminko. 😵
@albao no je to striedavo - sa mi zdalo že vždy asi 30 hodin po sexe - ale vždy je to len troška a potom je klud
raz som kvoli tomu bola aj v martine v heliku. ale srdiečko sme ešte nemali - na to by sme mali isť tento tyžden ale mame rozobrate auto - tak netušim kedy bude zložene aby sme mohli isť 🤐
@jerryjanka no na keksik su vselijake nazory, ale ak spinis, tak by som sa keksiku zdrzala. Ja som bola taka vystrasena, ze som dva tyzdne naozaj na to ani nepomyslela 😅 Ale zase stane sa, co sa ma stat 😉 Hlavne pekne oddychuj 😉 Moze to byt len prehnane prekrveny krcok, co sa podrazdi pri keksiku 😉
no krajkovič dovolil - ale teraz na to nemam pomyslenie - tak mi je zle 🙄
snažili sme sa fakt dlho a prešli sme si svoje. tak som si vždy hovorila že až raz budem tehotna tak budem vracať s usmevom na perach 😀 a mna to fakt vždy napadne na vecku
ale je to vyčerpavajuce vstavať s nevolnostou a žiť s nou až do noci kym si idem lahnuť
jerryjanka: no vidis, mna toto obchadza. Nepomahaju tie babske recepty ako je zazvor a tak?
mam zazvorove lizatka
oni na chvilku pomôžu ale to tak na hodku možno
a minule ani to nezabralo asi po 10 minutach čo som jedno spraskala som letela tyčkovať 🙂 ale vydržiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim dlhšie ako 34 tyždnov to už snad nepotrva 😀
jerryjanka: 😀
babule mne je dnes uplne na figu, som uz bola parkrat pozdravit wc 😝
ale ako pises jerryjanka, ja si tiez hovorim ze vydrzim, ze aspon babo dava o sebe vediet 🙂
aha tu ste kocky??? 😉
albi no u mna nic nezmenene...ziadne nevolnosti,nic nic nic...a brusko som mala aj ja pocit ze trosku vykuklo ale potom si poviem ze si namyslam a mam to len z mojho prejedania 😀 ale ako si davala foto na mimine tak presne tak vyzera aj moje 🙂
bubush: 😀 a MM sa mi smeje, ze nic nemam, ale ja ked sa pozriem zhora na to brusko, tak take som naozaj este nikdy nemala 😅 Takze podla mna si to nenamyslame, len to vidime skor nez ini 😉
Musim uz spinkat, drobcek v brusku ma zenie na kute 😵 Dobru nocku!!!
dobru dobru .... my s jerry ostavame 😀 my sme nocne tvory 😉
a s tym bruskom mas pravdu 🙂
ahojte, tak ja som sa dnes presla do BA na kontrolu, uz som naspat u nasich a uspala som krpca, tak mam chvilku cas.
nakontrole, mi urobili komplet prevantivku, kedze uz bolo o dva tyzdne rok, co som tam bola naposledy, ked doki robil sono, tak som dostala sok...ze dve dutinky nobrazovke boli...tak dr. pozeral vsetko co sa dalo a akym sposobom salen dalo a vyslo z toho, ze jedna dutinka s babom- ma 87mm a srdiecko pekne bilo(zodpovada vraj 6+6 podlavelkosti) inak dnes 7+4...a druha,pozorovana asi 20 minut a nic sme tam nenasli a vraj to moze byt aj hematom s vacsou oravdepodobnostou vraj...a bud sa vstrebe alebo to vytece von, takze ked budem spinit alebo krvacat, tak to je z toho a mam ist na kontrol u do nemocky preistotu a dal mi recept na duphason(???neviem jak sa ato pise) keby bolo spinenie alebo krvacanie mam zacat brat...
ajka gratulujem k srdiecku 🙂
sorry odbehla som - musela som oprať psa ideme sa zajtra strihať 😀

@sova33 a co vlastně učíš ? jen neříkej, že matiku 😲