icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

mitta
22. jún 2010

@zuzanabb ja mam tie migreny zatial znesitelne tak neuzivam ziadne lieky.

A neboli sme v MT nahodou spolu ? Kedy Ti robili IVF? Si mi bovedoma alebo sa podobas na babu co somnou lezala. Ja som po ICSI

riki1
22. jún 2010

@janettka ďakujem 🙂

sirenita
23. jún 2010

Ahojky holky, potřebuji radu. Včera mě bolela a dnes bolest troše přetrvává - hlava, do toho jsem chytla super rýmu, noc jsem prokašlala, zatím piju ráno čaj s medem, co na nachlazeni? Teplotu nemám.
Hlava mě bolí vždy, když se mění počasí, což je teď pořád... 😒

zuzanabb
23. jún 2010

@mitta ja neviem ci sme boli spolu 😉 Ja som mala OPU 23.4. a ET 28.4. ale kedze ty mas skor termin, tak asi sme neboli spolu. Mozno sme sa parkrat videli na sone alebo krvicke 😉 Inak aj ja som po ICSI.

majamat
23. jún 2010

@sirenita , na nachladnutie a aj bolest hlavy mozes skusit Paralen. ak by ti nezabral, tak mozes aj veral, alebo ibalgin - mozu sa v I. a II. trimestri. ber lieky, len ked je to najhorsie, nie pravidelne. na nachladnutie mozes homeopatika. pozor na klasicke kvapky do nosa. tie sa tiez nesmu.

sirenita
23. jún 2010

@majamat Děkuji. Nejsem zvyklá brát žádne léky, ani ibalginu jsem nikdy neholdovala, tak snad pravidelnost nehrozí. Ale víš jak, mám strach být nějak více nemocná takhle na začátku....

majamat
23. jún 2010

@sirenita , je tazke sa tomu vyhnut a tento rok mame divoke pocasie. to nam moc nepomaha.

hestia21
23. jún 2010

@sirenita
Ahoj.Skus si spravit zazvorovy caj s medom, mne to vzdy pomoze. Nakrajaj si do konvice kusok zazvoru(na kolieska aspon 10) a zalej horucou vodou a nechaj si ho namoceny az dokedy ho nevypijes. Vyskusaj! Dufam, ze pomoze.

majamat
23. jún 2010

@hestia21 , ja som kedysi skusala zazvorovy caj, ale nechutil mi. je dobry aj na prekrvenie a hlavne v zime.

sirenita
23. jún 2010

Určitě vyzkouším, nemám vplánu nějak marodit 🙂

markysek2
23. jún 2010

ahoj holky tak se musím pochlubit...dostala jsem těhotenskou půkazku...jinak bublinka má 36mm, a z utz na nás koukalo pěkně žádný z boku, fotečku jsem si zatím dělat nenechala, na další utz jdu 7.7. na genetice a tam už si o ni řeknu...dneska byly hrozný odběry sestřička se mě vymámila jen ml krve, takže zítra znovu ...a to jsem jí říkala že mě odběry nevadí ...no nevěřila mi :o/

zuzik28
23. jún 2010

ahoj holky, doufám, že se k vám můžu občas přijít mrknout. Koukám, že mám i stejný termín jako pár z vás 🙂
Přeji vám všem krásné těhulkování

sirenita
23. jún 2010

@zuzik28 🙂 🙂 🙂

janettka
23. jún 2010

hezký večer 😉

petra_st
24. jún 2010

Ahojte, práve som objavila toto fórum,,, Môžem sa k Vám pridať? Tiež čakáme dieťa v januári.

petra_st
24. jún 2010

@petra_st Ešte sa tu neviem tak orientovať.. 🙂

majamat
24. jún 2010

@petra_st , jasne, ze mozes. ak chces mame aj sukromnu temu. vacsina z nas je tam. ja a dalsie tehulky sem obcas nakukneme, ale niekedy je tu dost mrtvo. sukr. temu spravuje jerryjanka. napis jej IP.

petra_st
24. jún 2010

majamat Dakujem! Kde to nájdem?

petra_st
24. jún 2010

@majamat Máme termín skoro narovnako : - )

majamat
24. jún 2010

@petra_st , mne sa to normalne zobrazuje medzi temami hned prva tema. vola sa Januarove, lednove mamicky, ale najskor ta tam musi jerryjanka pridat.

petra_st
24. jún 2010

Uz som to konečne našla 😅 jeeej to sú pekné smajlíky,,, 😅

majamat
24. jún 2010

kedy mas ten termin?

petra_st
24. jún 2010

Ja? 10.1.

majamat
24. jún 2010

aha, uz som si to precitala. ja mam v tabulke 11.1., ale v pase mam 9.1. ten prvy mi dal podla klasickeho vypoctu DR a ten druhy som si vypocitala ja. 9.1. vychadza presne 40tt. ked som mala v pase ten neskorsi termin, tyzdne sa mi posuvali podla TP a to az v utorok, pritom je som mala PMS 4.4. a to je nedela, takze by sa mi mali posuvat v nedelu. uvidime ako to nakoniec bude s terminom, lebo naposledy bolo na sone moje babo o 2dni mensie.

petra_st
24. jún 2010

@majamat Bábatko sa aj tak narodí, kedy bude ono chcieť, takže či deň týždeň hore dole, na tom nezáleží.

cufinka
24. jún 2010

Ahojky těhulky ,tak se k vám přidávám 🙂 Jak prožíváte těhu? Já od 4 týdne zvracím .. a občas se mi točí hlava takže nic moc ..☹ na kontrolu na gyndu jdu 12.7. byl už nekdo na sreeningu? a na genetice? mě o tom vůbec doktor neříkal a všude čtu jak tam každá chodí... tady přidávám první fotečku mimíška když mi bylo 7tt ted sme 9+4 🙂 pohladte bříška a dávejte na sebe pozor

petra_st
24. jún 2010

@cufinka Ahoj Cufinka. Ja ak možem hovoriť za seba, tak som stále hladná, občas mi je špatne, ale už sa to lepší. Ja som na sreeningu nebola, ani neviem čo to je ? 😨 ANi na genetike. Ja si bríško hladkám stále, ma to upokojuje.
😵 😵

petra_st
24. jún 2010

@cufinka Krány mimisek .

cufinka
24. jún 2010

@petra_st : já jsem právě zhubla 2 kila ☹ musím zatukat ale je to poslední týden lepší stím zvracením 🙂 ted se spíš bojím abych sebou nekde nesekla jak se mi motá ta hlava .. kolik ti je jestli se můžu zeptat? vypadáš mladounce 🙂

siculicka
24. jún 2010

@cufinka
ahoj,já jsem 9+3tt a bylo mi jen špatně a pořád jsem spala,ale už je to mnohem lepší,taky hubnu a přitom bříško už jde na mě vidět,na kontrolu jdu 2.7. -odběry,měření,vážení a těhu průkazka,tak jsem zvědavá a nedočkavá 🙂