Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Ahojky holky, potřebuji radu. Včera mě bolela a dnes bolest troše přetrvává - hlava, do toho jsem chytla super rýmu, noc jsem prokašlala, zatím piju ráno čaj s medem, co na nachlazeni? Teplotu nemám.
Hlava mě bolí vždy, když se mění počasí, což je teď pořád... 😒
@sirenita , na nachladnutie a aj bolest hlavy mozes skusit Paralen. ak by ti nezabral, tak mozes aj veral, alebo ibalgin - mozu sa v I. a II. trimestri. ber lieky, len ked je to najhorsie, nie pravidelne. na nachladnutie mozes homeopatika. pozor na klasicke kvapky do nosa. tie sa tiez nesmu.
Určitě vyzkouším, nemám vplánu nějak marodit 🙂
ahoj holky tak se musím pochlubit...dostala jsem těhotenskou půkazku...jinak bublinka má 36mm, a z utz na nás koukalo pěkně žádný z boku, fotečku jsem si zatím dělat nenechala, na další utz jdu 7.7. na genetice a tam už si o ni řeknu...dneska byly hrozný odběry sestřička se mě vymámila jen ml krve, takže zítra znovu ...a to jsem jí říkala že mě odběry nevadí ...no nevěřila mi :o/
ahoj holky, doufám, že se k vám můžu občas přijít mrknout. Koukám, že mám i stejný termín jako pár z vás 🙂
Přeji vám všem krásné těhulkování
hezký večer 😉
Ahojte, práve som objavila toto fórum,,, Môžem sa k Vám pridať? Tiež čakáme dieťa v januári.
majamat Dakujem! Kde to nájdem?
Uz som to konečne našla 😅 jeeej to sú pekné smajlíky,,, 😅
kedy mas ten termin?
Ja? 10.1.
aha, uz som si to precitala. ja mam v tabulke 11.1., ale v pase mam 9.1. ten prvy mi dal podla klasickeho vypoctu DR a ten druhy som si vypocitala ja. 9.1. vychadza presne 40tt. ked som mala v pase ten neskorsi termin, tyzdne sa mi posuvali podla TP a to az v utorok, pritom je som mala PMS 4.4. a to je nedela, takze by sa mi mali posuvat v nedelu. uvidime ako to nakoniec bude s terminom, lebo naposledy bolo na sone moje babo o 2dni mensie.
Ahojky těhulky ,tak se k vám přidávám 🙂 Jak prožíváte těhu? Já od 4 týdne zvracím .. a občas se mi točí hlava takže nic moc ..☹ na kontrolu na gyndu jdu 12.7. byl už nekdo na sreeningu? a na genetice? mě o tom vůbec doktor neříkal a všude čtu jak tam každá chodí... tady přidávám první fotečku mimíška když mi bylo 7tt ted sme 9+4 🙂 pohladte bříška a dávejte na sebe pozor

@zuzanabb ja mam tie migreny zatial znesitelne tak neuzivam ziadne lieky.
A neboli sme v MT nahodou spolu ? Kedy Ti robili IVF? Si mi bovedoma alebo sa podobas na babu co somnou lezala. Ja som po ICSI