Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Ahojky holky, potřebuji radu. Včera mě bolela a dnes bolest troše přetrvává - hlava, do toho jsem chytla super rýmu, noc jsem prokašlala, zatím piju ráno čaj s medem, co na nachlazeni? Teplotu nemám.
Hlava mě bolí vždy, když se mění počasí, což je teď pořád... 😒
@sirenita , na nachladnutie a aj bolest hlavy mozes skusit Paralen. ak by ti nezabral, tak mozes aj veral, alebo ibalgin - mozu sa v I. a II. trimestri. ber lieky, len ked je to najhorsie, nie pravidelne. na nachladnutie mozes homeopatika. pozor na klasicke kvapky do nosa. tie sa tiez nesmu.
ahoj holky tak se musím pochlubit...dostala jsem těhotenskou půkazku...jinak bublinka má 36mm, a z utz na nás koukalo pěkně žádný z boku, fotečku jsem si zatím dělat nenechala, na další utz jdu 7.7. na genetice a tam už si o ni řeknu...dneska byly hrozný odběry sestřička se mě vymámila jen ml krve, takže zítra znovu ...a to jsem jí říkala že mě odběry nevadí ...no nevěřila mi :o/
ahoj holky, doufám, že se k vám můžu občas přijít mrknout. Koukám, že mám i stejný termín jako pár z vás 🙂
Přeji vám všem krásné těhulkování
Ahojte, práve som objavila toto fórum,,, Môžem sa k Vám pridať? Tiež čakáme dieťa v januári.
aha, uz som si to precitala. ja mam v tabulke 11.1., ale v pase mam 9.1. ten prvy mi dal podla klasickeho vypoctu DR a ten druhy som si vypocitala ja. 9.1. vychadza presne 40tt. ked som mala v pase ten neskorsi termin, tyzdne sa mi posuvali podla TP a to az v utorok, pritom je som mala PMS 4.4. a to je nedela, takze by sa mi mali posuvat v nedelu. uvidime ako to nakoniec bude s terminom, lebo naposledy bolo na sone moje babo o 2dni mensie.
Ahojky těhulky ,tak se k vám přidávám 🙂 Jak prožíváte těhu? Já od 4 týdne zvracím .. a občas se mi točí hlava takže nic moc ..☹ na kontrolu na gyndu jdu 12.7. byl už nekdo na sreeningu? a na genetice? mě o tom vůbec doktor neříkal a všude čtu jak tam každá chodí... tady přidávám první fotečku mimíška když mi bylo 7tt ted sme 9+4 🙂 pohladte bříška a dávejte na sebe pozor

@zuzanabb ja mam tie migreny zatial znesitelne tak neuzivam ziadne lieky.
A neboli sme v MT nahodou spolu ? Kedy Ti robili IVF? Si mi bovedoma alebo sa podobas na babu co somnou lezala. Ja som po ICSI