Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
bubusch...pohodaaaaa 😎
😅
holky tak když už se sem konečně dostanu taky vy nikde ☹
baby mne je tak zle už
som si objednala tie lizatka proti nevolnosti
no konec 😒
ahojte babule, ja som mala dnes den blbec tak trochu tak az teraz som tu ale uz hadam pohoda, len mi je stale zle-tak tazko, aj ked sa najem aj ked sa nenajem... no uz len vydrzat. a dnes som sa rozrevala kvli totalnej somarine a nie a nie prestat plakat...
baby vy v noci v pohode spite? lebo ja sa zobudim na wc a potom uz nemozem spat dakedy az do rana...
a vitam nove tehulky a gratulujem k novym srdieckam 🙂
lenka ja mám ten istý problém .túto noc som sa zobudila o 2 a nespala som až do rána ☹
Ahojky holky, mě zatím není nic 😉 Jen občas padne trochu únava, ráno v 5h se nechce vstávat, ale jinak ok 😉
no je to strasne neviem si najst polohu a dnes som zaspala asi az o siestej rano
ahojky,kinsli neříkej že ti nic není nebo se ti to vymstí ☹ 🙄
tak ja zatial spim v noci dobre len niekedy musim aj cez den lebo som total mrtva
ale ten žaludok to je fakt konečná
ak to bude trvať do takeho 5teho mesiaca 😀
heh bude sranda no
letím spát, jsem ko 😖
adrous: Jo holka tobě před 14 dny taky nic nebylo 😉 Třeba mě to ještě čeká 😖
tedy ja kdybych mohla tak spim i přes den nejen v noci 😉 prostě pořád...díky bohu, že pracuji jako osvč, nevím jak by se mé nýnější tempo práce líbilo zaměstnavatelovi 😖 když zrovna neusínam u klávesnice, tak surfuji po miminkovskych webech...snad mě tá mánie brzy projde a vrátim se do normálu 🙂
baby ked som cakala maleho tak mi nic nebolo ani zle, ani chute ,ani nespavost, ani zavrate no proste nic nic nic
a teraz mam vsetke priznaky co mozu existovat
lolelole: taková pracovní doba by se mi taky líbila 😀 😀 😀
janka0: Tak třeba bydlí holčička 😵
to by bolo supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer 🙂
kinsli: jj není to špatný 😉 ...akorát když to takhle půjde dál nevydělám do mateřský ani na kočárek 😀
jedine co sa mne zlepsilo je plet co sa tesim 🙂
tak ja sa lucim idem spat prajem dobru noc ahojte zajtra
och zienky ja som sa prave vyplakala pri modrom z neba a uz som to musela vypnut lebo by som sa nezastavila asi ani do zajtra 😨 a obrovskyyyyy obdiv vsetkym maminkam ktore maju otvoreny zaludok pre vsetko, lebo ja som stratila chute absolutne a presne ako jerryjanka, ci zjem ci nezjem zle mi je stale ☹ ale v noci spim ako babatko a cez den taktiez, moj drahy to nazval mamischlafen 😀 tak maju vsetci zo mna srandu ze som fakt ako batola, ale ak sa to malinke takto podda po mne absolutne sa nebudem stazovat 😀 😀
tak ze by janka dievcatko?
a lenka chlapceka?
fuu lenka tak to sa vytesuj ako sa len da, ja som pravy opak, ani v 15tich som nemala take problemy 😀
a ja tiez baby nic, mne nic nie je 😕 ale sem tam sa mi spravi pupak 😝 ale to moze byt z toho duphastonu
říka se, že když je to kluk, pleť se zlepšuje, ne ? 😉
je jedno co to bude len nech su nam zdravucke 😉 tesim sa tak ci tak 🙂
tak tak .... uvidime...my tu mozme len spekulovat 😀 😝
thozu si môžme podať ruky - ale aspon dufam že to znamena že je všetko ok - keby som schudla prve mesiace tak by som sa nehnevala 😅
ahojte, tiez vitam nove tehulky... 🙂
janka, gratulujem k srdiecku.
lenka, ja mam tiez neskutocne noci. 1-2x idem na wcko a potom nemozem zaspat. a aj vecer, pri telke sa mi zida a ked pridem do postele, tak sa len prehadzujem. 😒

janka ja kojím stále. síce sa pokúšam odnaučať, ale nedarí sa mi to velmi