icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

aadulik2110
15. okt 2011

@aamanda no to veru áno, my by sme chceli do pôrodu sa presťahovať, ale to asi nestihneme..... ešte je na domčeku kopec roboty a keďže staviame svojpomocne....práce sú kvalitné, ale idú pomalšie.... tak dúfam, že v júni príp. júli budeme presťahovaní

aamanda
15. okt 2011

@aadulik2110 jj my sme na tom podobne...zatial sme si vsetko okrem krovu spravili sami...v ktorej faze teraz ste?? my sme chceli babo az ked bude hotovy domcek, ale to sme nepocital ze sa nam to podari na prvu supu

aadulik2110
15. okt 2011

@aamanda no to bol tiež náš plán.... tiež sa nám bábo podarilo na prvý šup.... a to som chcela otehotnieť až v decembri.... aby sa všetko stihlo. Taktiež krovy a klampiarske práce sme nechali na odborníkov a samozrejme okná a dvere - akurát včera sme dávali okná. V stredu nám príde zateplenie na strechu, tak dúfam, že to sa ešte stihne do zimy dať a postaviť priečky.... lebo tie ešte nemáme

aamanda
15. okt 2011

mo zase na druhej strane aspon to ludi okolo domu nuti pohnut si ked to uz tak skoro prislo🙂)) ja som taka naivna a strasne dufam ze by sme to do porodu mohli stihnut....ale pravda to vnutro ide 1000x pomalsie ako sla hruba stavba...to rastlo ako z vody🙂 aaale dobre ze sme mali ine plany🙂))

aadulik2110
15. okt 2011

@aamanda tak už sme si u svokry vybavili alternatívu, keby sme to nestihli..... lebo bývame na samom vrchu s točitým schodiskom - veľmi nepraktickým pre malé bábo a nosenie hore dolu... takže zadné dvierka sú, ale hlavne sa budeme ponáhľať, aby domček bol a stihli sme to.... keď nestihneme, tak nič sa nedeje

katuskaaa29
15. okt 2011

@aamanda no hrubú stavbu máme už aj my, a aj okná budeme mať do konca tohto roka, a ostatné uvidíme ako sa nám to podarí. Bábo sme chceli tak,že už budeme v novom, ale asi najprv bude bábo a potom dom, lebo to asi do pôrodu nestihneme 🙂

aamanda
15. okt 2011

@katuskaaa29 tusim sme tu 3 co to tak planovali🙂)) no ale tie baba sa ponahlali viac ako tie nase domceky...🙂)) keby sli aj tie tak lahko ako tie nase male potvory co nam v brusku rastu🙂

pifina
15. okt 2011

@katuskaaa29 skus z cerstveho, ten sa odporuca na caj 😅

katuskaaa29
15. okt 2011

@aamanda to by som sa tešila aj ja, hrubá stavba išla veľmi veľmi rýchlo ale teraz príde to ťažšie

katuskaaa29
15. okt 2011

@pifina ďakujem kúpim, lebo teraz ma zase začalo bolieť a je to hrozné dala som si trošku coly, a ľahnem si na elektrický vankúš, teplo mi zvykol pomôcť uvidíme čo teraz

petra1209
15. okt 2011

@nena13 ahoj pobolievanie prešlo a veru som si povedala, že nebudem sa takto naháňať asi začnem praktizovať upratovanie na viac etáp čo mi síce nikdy nešlo, lebo som vždy chcela mať všetko naraz porobené ale inak to teraz veru nevidím 🙂

nena13
16. okt 2011

@aamanda Ja som bola tiež poriana kávičkárka-bez rannej kavy ani na krok.Normálne som sa zamýšľala,že čo budem robiť až otehotniem,že bez kavy nevydržím ani minutu a rozdrapí mi hlavu.Ako som otehotnela ...z ničoho nič mi prestala chutiť,už som aj šípila,že budem asi tehu🙂A teraz ked sme niekde na návšteve,každý sa len čuduje žae sa kávy nechytím...Je to poriadna sranda 😀 Ako si to telo s človekom robí čo chce....

nena13
16. okt 2011

@katuskaaa29 Tak to máš potešenie -tú svokričku,zdá sa že by Ti rada dirigovala život,ešteže je ďaleko 😀 Ja nemám nikoho z priateľovej strany-sme spolu 10 rokov a prvé roky ked ešte všetci žili sme si pekne vychádzali-kto vie akoby to bolo teraz,tak aspoň mám na nich krásne spomienky-nestihli sa pokaziť vzťahy....

stvura
Odpoveď bola odstránená
nena13
16. okt 2011

@stvura Ja mám pocit,že mi nejako pár dní všetko začína robiť problém-mámnenormálne chuťky-uvarím si to a potom sa toho poriadne nechytím a vyhadzujem,pomaly si stým leziem na nervy.Tiež naložím si ako pre 2 a zjem pár lyžičiek a polovička musí dojedať...Poriadne mi haraší.Ráno sa vyvrieskam do wecka naprázdno a potom by som hlatala a nič do mna nejde...Ved by mi aj pasovalo schudnuť mám skoro 75 kg a vyšku ako trpaslík 157-pekná slonica zo mna bude🙂)))

katuskaaa29
16. okt 2011

@stvura caro chutí aj mne, ale ja do toho dávam aj trošku granka, inak iné mi veľmi ani nechutí, aj vodu pijem len z donútenia, teraz som dostala chuť na orechovú bábovku tak som zvedavá, že keď to bude hotové či mi to bude chutiť 🙂

aamanda
16. okt 2011

@nena13 jj presne aj na mna len nechapavo pozeraju, ze to fakt si nedas kavu????

ale inak vsetky ostatne chute mi ostali ako pred tym...len kilecka sa na mna lepia jak salene

penelopa
16. okt 2011

@stvura Zdravíííím!
Fúha,to ti nezávidíííím,fakt,klobúk dole,neviem,či by som sa na to odhodlala,ale budem na Teba myslieť.
Ejha,keby tak bol chalan, tak mužíček by sa zbláznil a ja by som mala dllllho pokoj xixixxi.
To je naše prvé,totiž.A čítala som niekde,že jestvujú testy pohlavia a je možné ich aplikovať už od 6-týždňa tehu.

penelopa
16. okt 2011

@aamanda Aj my patríme k tým prvo šupovým hehehehe.

nena13
16. okt 2011

@aamanda Aj na mna sa lepia-budm ako veleryba🙂

katuskaaa29
16. okt 2011

no baby, tá vytúžená orechová bábovka nakoniec mi nechutila, zase mám obdobie, že nič mi nechutí, teraz som si dala jedine varené zemiaky a čerstvú brokolicu k tomu

danielka1982
16. okt 2011

@katuskaaa29 navarim nieco na co mam nehoraznu chut a potom to len ofrflem a mam chut zas na nieco ine. No v poslednom čase ma drzi taka unava že nevladzem niekedy vstat z postele.a myslienky mi behaju okolo toho ako si dobit energiu a nemyslim na to na co mam chut

forgiven
17. okt 2011

Momentálne sa cítim strašne v pohode, ako keby som nebola v tom... je to normálne???

cherry1981
17. okt 2011

@forgiven Bud rada a v kutiku duse aj zavidim 🙂 , ale predsa si uz v predstihu mne je zase cely den zle uz mi to ide dakedy pekne na nervy 😝 urcite je to normalne 🙂 Ja si stale hovorim, ze snad za dva tyzdne uz budem ako rybicka 😀

27zuzka
17. okt 2011

@stvura ahoj, pýtala si sa ma, či na amnio pôjdem kvôli veku. Áno, aj kvôli veku, ale aj kvôli tomu, že jedno tehotenstvo mi skončilo potratom v 5. mesiaci, kvôli vážnemu poškodeniu bábätka. Rozhodla som sa, že to podstúpim.

27zuzka
17. okt 2011

@forgiven závidím 🙂 hneď by som s tebou menila 🙂

27zuzka
17. okt 2011

@arieska ahoj mamina, ako sa dnes máš? a čo synček? zdraví ste? 🙂

aamanda
17. okt 2011

ahojte tehule, tak ako sa dneska vsetky mame?? a co mame noveho od posledneho pisania semka??

katuskaaa29
17. okt 2011

@danielka1982 podobne som na tom aj ja, hlavne teraz, že som mala aj nádchu, ale ešte tento týždeň ostanem doma a budem oddychovať a potom uvidím

katuskaaa29
17. okt 2011

@aamanda ahojko, celkom dobre, dnes som bola na krvi, a budúci piatok ma čaká prvá poradňa, odhliadnuc od toho, že som v kuse unavená je to v pohode