Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
dobré ránko babulky 🙂
juuuj mne to zobrazuje ake velke fotky 😒 na vas tu skulim ako debo 😉
dobre rano, vcera bolel Anetku vecer zub tak cakame v cakarni. Uvidime ako to dopadne.
@blackrose jeeej pekne, Ty si asi moc nepribrala coooo? 🙂
@veronika1417
@blackrose Krásnučké...baby,mňa včera skúšal ešte mm fotiť,lebo mne sa zdá,že bruško mi nenarástlo od 17.tt ☹ dokonca mám pocit,že je menšie...mám ich aj v albume...ale priberám....fakt tomu nerozumiem ☹ ☹ ☹
@dominika_sk dominika, ako pozeram, tak asi len my dve sme tu pribrali, aj ja som pribrala 6kg, ale zase sa necitim nejaka pribrata, asi to islo vsetko babatku, lebo ked si dam siroke tricko, tak brusko este hravo skryjem...neviem, kde tie kila isli. A ja som probrala za posledny mesiac 3kg, ale aj brusko mi vykuklo...dufam, ze uz vela nepriberiem... 😕
babule tiež som pribrala...posledná poradňa bola pred týždňom a mala som +5kg
@lianka7 mojeee nebojkaj to sa sem tam tak strati trosku. Mne sa to tiez niekedy zda a podla mna nas sem tam nafukuje to co papame 🙂 dva dni som mala velike brusko az som bola prekvapena a potom to same z nicoho nic preslo a dostala som sa do normalu. Na fotkach nie je vidiet velky rozdiel v tyzdnoch ani u mna tak sa nestrachuj a s vahou si ako ked priberas?
@veronika1417 Vazne je to ok?Trosku som zmatena...Mozno to ozaj bude aj stravou-co kedy zjem. Pribrala som necele 3 kg-celkom pekne...vcera sme aj s manzelom zhodnotili,ze brusko je mensie.Dohovarame drobcekovi,nech sa nehanbi vykukovat 😕
ahojte kocky, dlhsie som tu nebola, lebo mm ma poslednu skusku v Prahe a boli sme u svokrovcov... dnes akurat idem na druhý 3D ultrazvuk, tak sa teším, že uvidim drobceka... snad sa umudril a dorástol mu pipiček 😀 😀 😀 potom dám fotočky, prajem Vám krásny den.
@trinka Tak tak,aby aj drobcekovi v brusku bolo teplucko 🙂
@dominika_sk Aj ja sa k tym ludom pridavam,ze nechapem,kde tych 7 kg mas 😉
@lianka7 najlepsie je povedat o tom doktorke ale podla mna ak citis pohyby a nic Ta neboli ani nic zle na sebe nebadas tak podla velkosti bruska sa nemusis strachovat. Si chuducka a pocas tehu vel robi aj strava mozno aj to kde prave teraz chrustik je ulozeny 🙂
@veronika1417 pribrala som zatial 2,5 kg 🙂 ale teraz uz zacinam rychlejsie priberat ako na zaciatku...
@lianka7 ale ved ty este stale nemas skoro ziadne brusko 😕 ale netrap sa, hlavne ze je babatko v poriadku a rastie, mozno sa tam vie len nejako pekne naskladat 🙂 a este je rozdiel brusko rano a brusko vecer a tiez po jedle 😉
baby ja som sa dnes rano zobudila na to, ze sa mi chce velmi cikat a babo som mala ulozene az pri pupku, chudatko malinke bolo vytlacane mocakom 😅
@dominika_sk ja to mam nastastie teiz vsetko na brusku a to dam dufam ze rychlo dole...

@lenica81 ja som mala uuuuzasne stastie, co sa kojenia tyka...nam sa sestra postavila do dveri a od dveri dirigovala..a potom prisla ku kazdej a ukazte,ako si prikladate babo...mna pochvalila, ze na prvy sup sa mi mala pekne prisala...a v zivote viac som nemala problemy s tym...ci po sediacky, ci po leziacky...