Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@kiribaby jeeej aky je pekny 🙂
@veronika1417 ja vieeeem 😉 rozmyslam nad moznostami prepravy, kalkulujem,,, 😝 ale mm kupu kocika na SK a jeho naslednu prepravu do FR zamietol, budem musiet predsa len pohladat inu znacku :(
ahoj tehulky @zvedava17p ja máím fusion a som spokojna , jasne niake tie somarinky reklamácie ale to už neriešim , je síce drahý , ale v pohode!ani nový kupovať nebudem mam tmavomodrý ten sa ľahko čistí neni na ňom vidieť špinu :
jaaaaj baby 🙂 prave som zosrotovala velku misku pudingu s piskotkami a s marhulkami, normaaalne sa nevladzem hybat 😀 to vsetko tie chute s tym nakypom co tu harper@ zacala 😉 keby mam maslo v chladnicke, dnes by som ho urobila ale nemam tak padol za obet puding 😀
Ahojte babulky, kocik riesime momentalne aj my,snad sa nam podari coskoro najst vhodny vitaz 🙂
Ja som prave spágala tortila chipsy so salsou-faaaajne stiplave 🙂 Dnes som bola na skoleni v Presove a drobcek si veselo pocas skolenia kopkal-tak krasne ho uz citim,ked som v klude...normalne som v 7.nebi 😵
@lianka7 ja som sa vyvalila na slniecko sice len cez okno - sklo ale mala hned reagovala, zacala sa presuvat a kopkala slabucko. Myslim, ze jej bolo prijemne 🙂 vskusaj 😉 v nasom tt vraj dietatko uz vnima zmeny svetla aj ked ma este ocka zatvorene 🙂
@veronika1417 To faaakt?jej to vyskusam 🙂 a opat sa budem priblblo usmievat na vsetky strany 😀 😀 😀
@zvedava17p ahoj 🙂 bolo fajn, trošku sme pocvičili, ale veľmi rýchlo to ubehlo. ja som si doniesla na prezlečenie aj tepláky aj tričko, prezliekali sme sa tam v tej malej miestnosti, kde sú papučky 🙂 dala nam rozpis všetkých hodín, aj kedy bude návšteva pôrodnice atď
@veronika1417
no baby a ja vas tam mozem hladat na tej predpriprave a vy si spite doma 🙂 dvoch som sa opytala, ci su neni z konika a pozerali, ze z coho?? a viac som sa hambila 😕
@lianka7 len sa pekne usmievaj ved je to krasne 🙂 naozaj som si to uzila, bolo to tak krasne slnecne rano a ja som sa len vyvalovala a ani vstavat sa mi nechcelo tak sme si to takto uzili 🙂 potom daj vediet ci Patko na to reagoval 😉
@manka jaaj moje ved micicka - tot vyssie na foto tam bola to len ja som zachrapala 😀 ale nabuduce pridem slubujeeeem 😉 kedy mame dalsi termin??? Normalka o dva tyzdne?
@micicka aj ste uz platili? ci kedy budeme 😕 tusim hovorila, ze nam da aj blocky takze jej budeme davat peniazky nie?
@veronika1417 to si dnes naschvál zaspala? hm?! 😀 😀 ale mohla by si jej cinknúť, že na budúce prídeš, aby vedela, že si si to nerozmyslela. lebo pýtala sa nejakú babulu, či nevieme čo s ňou je, ale len priezvisko spomínala 😉
@veronika1417 dnes sme ešte neplatili, poprosila aby sme na budúce priniesli peniažky
baby mam meno... konecneeeeeeee muzovi sa moc nepaci ale uz ma to nezaujma... LEANDRO.... ach boze som zamilovana do toho mena... jedine co by som ustupila je na meno XANDRO... tieto dve mena...achhhhh 😉
@micicka fuuu to som len ja chybala 😕 teeeda a ta hamba, ze zaspala dospela zena 😒 to sa mne nestava ☹ nemam na nu cislo a ked som si ja uvedomila, ze by som jej aspon mohla dat vediet juuuj kde to uz bolo 😀 mohla by si mi dat na nu cislo? Ja jej cinknem zajtra a ospravedlnim sa co uz ☹
@veronika1417 ahaaa.no ale aj tak ma dala do ineho kurzu, aj ked mi to minule slubila 😒 asi kvoli jednej obcianke, ktora povedala, ze nebude chodit a nakoniec chodi
ahoj tehulky skúste nakuknúť na stránku http://www.facebook.com/pages/Háčkované-vecičky... 😉
@manka cozeee? nemala si sa dat ☹ tak teda budes chodit v piatok?
vybavicku este nekupujem, cakam na pohlavie. ale uz zacinam pokukovat.
kociky tiez len tak jednym okom, ale zaujal ma napr. gesslein, kde sa daju menit predne kolieska na velke alebo male. ale neviem, kde napr. v nitre alebo ba ich predavaju
@micicka to ja som sa Teba hanbila opytat ci si micicka 😀 si predstav ako by pozerali na mna keby som sa opytala niekoho ineho 😀
@veronika1417 to som taká strašná, že sa ma nikto neopýta 😨
čísielko: 0903 430 687, najbližší termín je 28.7.
ja som už začala nejaké vecičky kupovať, zatiaľ len akciové, ale už to musím nejako sledovať a kompletizovať. veď kuk môj albumček, mám pofotené úlovky, zatiaľ ich nie je veľa.
@micicka medzi novymi a v rifliach. nevedeli veru, co je modry konik a presne to bol taky mini trapas ako pise veronika. 🙂 a potom sa to uz rozprchlo a TEJ PRAVEJ som sa nestihla opytat. my mame ist este zajtra a dohodnut sa kedy budeme chodievat. tak jej skusim este povedat a uvidime
foto nemam, lebo som tu mala 5 rokov fotku a teraz mi ju zmazali, ze neni portretova, ale cela postava. tak trucujem. 😀 ale kvoli vam si nejaku dam. len to bude trvat, kym najdem publikovatelnu 🙂

Fiha baby, vidim, ze mate o kocikoch prehlad, dokonca sa tu uz rodia kociko-maniacky 😀
Ja som na tom zatial dost biedne, mala som sice hned odzaciatku vyhliadnuty kocik znacky Baby Active, ktory splnal vsetky kriteria, mal perfektny dizajn, farby..proste tutti frutti s mm sme sa do neho na prvy pohlad zamilovali.. Avsak!
v priebehu tehu nas caka stahovka do Pariza, kde tato znacka kocika (polska vyroba) nie je na trhu :( :( :(
Ten kocik sa mi fakt paci, dokonca mi neprekaza, ze je od polskeho vyrobcu (a to je uz co povedat!)..
Neda sa nic robit, musim sa preorientovat na nejaku inu medzinarodnu znacku, viete mi poradit kombinovany 4-kolesovy kocik, kolecka nafukovacie, s odlahcenou konstrukciou, cena do 500 Eur, v peknych ziarivych farbach ??? 😕
V idealnom pripade - podobny mojmu favoritovi (prikladam foto)? 🙂