Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@harper jeje nasla som sa tam 😀 inak to ta obdivujem ako to sledujes, super ze ta mame
nase dievcatko potvrdene. jupiii 🙂
@luseta2000 s / bez intimky - ved vies ako to je, nic nie je idealne a na kazdom vyrobku alebo pomocke sa daju najst negativa... netreba sa nad vsetkym zbytocne zamyslat, dolezite je, aby si sa ty citila cisto a bezpecne 🙂 Ja som sa zatial k intimkam neuchylila, avsak pocas dna prezleciem spodne pradlo 3-4krát + sprcha vždy ked mi to podmienky dovoluju....
@kiribaby to by som ja ja rada ale to sa neda preto aspon tie imtimky , ale uz ma fakt poraza , no nieco budem musiet vymysliet, aj tie vlhcene vreckovky lactacyd vkuse nosim so sebou..
nemate babulky krce v nohach? ja odkedy uzivam magneziu som zacala mat v noci krce a to by malo pomoct. doki mi to predpisala na maternicu.. ale tie krce to je strasne, ja som ich mavala od 15 rokov a potom to prestalo ale teraz zase, normalne ma az kruti 😒
@luseta2000 Ja som mala s krčami problemy asi pred mesiacom, na nete som sa dočítala,že pomáhajú slnečnicove a tekvicove semiačka-maju kopu magnezia-tak som si nakupila a priebezne vyjedam-problemy nemam...
Ahojte baby, neda mi to , lebo som spatne v diskusii citala, jedna z Vas spominala, ze 7 mesiac zacina az 28 tt, ale ja vsade citam na nete ze 7 mesiac zacina od 25 tyzdna, tak som z toho debil...ako to teda je, podla tabuliek sme uz v 27 tyzdni v tretom trimestri...
@slimme mrkni tu 🙂 ja sa riadim podla tohoto aj ked to nie je lunar typicky na 10 mesiacov ako to rataju gynekologovia 🙂
@slimme este toto mam ale to je asi to iste 🙂
ahojte, ja sem obcas nakuknem, no nemam vela casu, ale tesim sa s vami pri vasich nakupoch vybavicky... ked si spomeniem ako sme aj my stresovali... 😅 ale je to radost... 😵 kedze opat budeme mat chlapca, tak mozno len nejake drobnosti nakupim, ak budem vidiet, ze mi chybaju, takze mam po velkych starostiach...
a mate pekne bruska, ja sa neviem odfotit, tak hadam sa mi podari do konca vikendu nieco prihodit, ale zatial +5kg, obvod brusiska 😅 102 cm (no, nikdy som nemala v pase 60) 😀, pupok normalka, ciara ziadna, myslim, ze ani pri prvom som nemala... ale pod ocami uz flaky mam, tie len tak neskryjem pod tricko... 😉
@manka gratulka k dievcatku... 😵
@luseta2000 ja som zacala praveze magnezium brat, lebo ze brutal krce v strede noci som dostavala... minule tak stojim pri posteli a tlacim patou a maly sa akurat prebral a sa ma asi zlakol, ze co za strasidlo... 🙄 ale sakramentsky to bolelo, aj som si to musela liotonom rozmasirovat... 😔 az mi prsty skrutilo...
@slimme ja mam takyto obrazok, niekto to tu pricapil, tak som si to odlozila... kuk...
@slimme pokym som dopisala litanie, tak uz to tu @veronika1417 pricapila... 😅
@luseta2000 tak presne si to nepamatam, ale myslim ze som mu to len spomenula a potom som si kupila len nejake masticky v lekarni.
@veronika1417 To je uplne ine🙂 dakujem...
@veronika1417 tak som sa teda este raz odfotila a aj postielku s kolotocom
@slimme a ako na potvoru neviem najst kde sa to rata ako lunarne 😖 na tych 10 tyzdnov
@harper juuuj ta postielka vyzera byt malilinkaaaa 😀 aka krasna 😀
@veronika1417 no velmi velka nie je ale babo sa v noci aj tak velmi netoci aspon tych prvych par mesiacov a mame aj taku klasicku, len ta bude dolu v obyvacke a tato bude pripevnena na mojej strane postele, tak nebudem musiet v noci stavat z postele.
@harper no a oproti tej foto co mas z 15teho to nie je az taky velky rozdiel 😝 dobre som si pamatala 🙂
@veronika1417 hm aj mne sa zda, ked tak na to pozeram, ale citim sa ako slon. 😀
@harper ved jasne len sa mi hned zdalo ze je malinka ale je ako detsky sen 🙂 ja mam taku klasicku len drevenu ale ked ju ozdobim baldachynkom a tymi vsetkymi vecickami co dostanem od mojho tatinka pre malinku tak bude aj ta krasna 🙂 ja som si objednala - teda vybrala taku do zlta a hnedkava s macikmi co sponkaju na mesiacikoch uz sa neviem dockat 🙂 sme to ale maminy 🙂
@harper vidis, vidis takze si na tom dobre a aky slon??? ved uz sme v kolkom tyzdni uz mozeme byt s bruskami 😉 aj ked uz aj mne sa v obchode prihovaraju : jeeej uz je to na Tebe aj vidiet ako sme narastli ....a ja hned si pomyslim no super uz kuka kolko som pribrala za taky kratky cas 😀 😀 😀
@veronika1417 vcera vecer som sa postavila na vahu a +10kg som tam videla 😠 tak hadam niekde musia byt 🙂
@lianka7 Liankaaa Ty mas obvod bruska 90cm??? Co si sa merala cinskym metrom??? 😀 jooj no idem sa omerat aj ja lebo sa mi to nejako nezda podla tvojej foto 😉 ale uz Ti je to malilinke brusko vidiet sa urcite tesinkas 😉
@veronika1417 @lianka7 ja mam obvod 111cm
@harper veru niekde musia 😉 len skoda, ze na nas 😀 ale ved nie je to s nami az take zle 😉 ked vidim tie pubertacky co si daju bedrace a z predu kypi na zadku kypi a to ani tehu nie su... sme na tom dobre 😉
@harper no to ja mám o polovicu menšie brušenko a tiež si pripadám ako veľryba, túto noc som skoro nič nespala, stále som mala pocit, že sa mi zle dýcha a vôbec celá sa cítim taká dáka nafučaná ako balón a neskutočne ma dnes bolia kríže, už neviem ako sa mám otočiť, ani ležať ani sedieť, už mi ostáva sa len za nohy zavesiť dolu hlavou, alebo čo 😒
@veronika1417 tak to ano. 🙂
@henrieta44 ja nastastie v noci spim celkom dobre - jeden az dvakrat idem na wc. akurat manzel si zacal stazovat - vraj straaaasne chrapem. Rano ked on vstava okolo pol piatej ja idem obvykle ten druhy krat na wc a ze este nie som ani dve minuty v posteli a ze uz ma pocuje ako chrapem. pravidelne sa totiz rano budim s plnym nosom a najhorsie je to ze neviem ake kvapky si mozem dat, lebo som pocula ze by sa nemali nosne kvapky v tehu uzivat. a navyse mi asi zacina moje obdobie alergie - palina a tak. 😠

@luseta2000 ani ja som si to nevedela predstavit bez intimky, hlavne ked mi to odporucili pocas mykozy. no aspon vtedy kedy mozes....