Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@micicka jasne ze ukazem 🙂 a ked mame preberat sono skratky som aj rozhodnuta, ze to vezmem aspon nam to na tom vysvetli a prines aj ty 🙂
@slimme ja som to pisala lebo mama taku knihu kde je napisane ze 7 mesiac je od 27 -32 tt. tiez som z toho jelen
@veronika1417 no to vychadza podobne ako v tej knihe 😀
@micicka no mrni moja je to ale hrozna kvalita ☹ prehravala som video v NTB a fotila s tel horsia kombinacia hadam ani neexistuje 😀 a ako som uz spominala mala pred sebou obe nozicky, rucicky placentu a aj pupocnik 😀 schovala sa za vsetko co tam nasla 😀
jaaaj baby som ja hrozna mamina ale podla mna je velmi kraaasna lubim ju!!!!
@harper boze ta postielka je krasna 😲 😀
@veronika1417 krasna je veru 🙂 ja som robila foto podobne, stopla som dvd, fotakom cvakal a vysledok 😀 tiez sa nam riadne poskovavala, asi bude nieco pravdy na tom, ze mi ten UTZ nepocuje, ale pre babatko v brusku je to hlucne 🙂
@harper ja pouzivam roztok z morskej soli - Physiomer a pomaha
@zvedava17p @stefie kuk... http://www.fitlopta.sk/?Sekcia=Static&Cat=2&Sub=15
ale ja mam isto vacsiu ako 65ku, lebo to som do nej padala, i ked bola spravne nafuknuta... 😒 a s touto mam dobry posed... 😉
@veronika1417 no este ze tam toho nenasla viac, lebo aj za to by sa schovala 😀
@veronika1417 preco si hrozna mamina... a mala je zlatunka...
@denis006 wauky, mna to ani nenapadlo este (mam chlapca doma, tak som nic take neriesila). To robia aj priamo v nemocnici, len par dnovym detickam? a z coho by maly byt nausky (chyrurgicka ocel, ci?) Joj zase mam nad cim rozmyslat 🙂 krasne su obe 🙂 za to sa aj plati v nemocnici?
mne ako malej prepichovali (neviem klko som mala , ale normalne si to pamatam) aj tu bolest..... neskor som stratila nausky a zarastli mi dierky a az v 13tych som si dala nastrelit a vobec to nebolelo. 🙂 A k tomu zlatnikovy, ze ti vyrobi z vlastneho zlata, mi sme si tak obrucky dali robit. Doniesli sme 15g zlata, pytal si len za robotu a kamienok a kadeco co tam robil a stalo to 60eur (no hovorim o 2 velkych , tazkych obruckach) nausky budu vpohode 🙂
@denis006 wauky, mna to ani nenapadlo este (mam chlapca doma, tak som nic take neriesila). To robia aj priamo v nemocnici, len par dnovym detickam? a z coho by maly byt nausky (chyrurgicka ocel, ci?) Joj zase mam nad cim rozmyslat 🙂 krasne su obe 🙂 za to sa aj plati v nemocnici?
mne ako malej prepichovali (neviem klko som mala , ale normalne si to pamatam) aj tu bolest..... neskor som stratila nausky a zarastli mi dierky a az v 13tych som si dala nastrelit a vobec to nebolelo. 🙂 A k tomu zlatnikovy, ze ti vyrobi z vlastneho zlata, mi sme si tak obrucky dali robit. Doniesli sme 15g zlata, pytal si len za robotu a kamienok a kadeco co tam robil a stalo to 60eur (no hovorim o 2 velkych , tazkych obruckach) nausky budu vpohode 🙂
sorry nejako sa mi to tu zduplovalo 😝
@veronika1417 už so priložila lin...sú tam oboje a aj všelijaké iné....V pôrodnici prepichnú zadara a aj dezinfikujú a ošetrujú uška....voľakedy to len v pôrodniciach robievali....
Aj u nás kupuje naušničky krstná mama...tento raz ňou bude moja segra a tá je študentka ešre....Aj pri prvej sme si naušničky vybrali a krstná zacvakal.... 😀
kočeny...dala som sa uprtovať komoru...všetko som už vypratala a už sa mi nechce...musím sa nejako premôcť...rozhodl som sa každú somarinu vyhodiť 😠
@stefie este nie a dufam ze tak skoror to nebude , mna strasne bolevali aj ked som a mala menstruaciu , tak sa trosku toho bojim
aj tu je velmi pekny vyber detskych nausniciek... ja som si tu tiez zopar vybrala a je tam aj napisane pre ake velke deticky su
http://www.nausnice-deti.cz/
@zvedava17p no uz loptu nepotrebujem..teda vlastne uz je to jedno aka je velka, mozem si nou akurat tak nohy podkladat... ale diky...
takze baby, som doma z poradne..fotku nemam, lebo anka nam ukazala akurat tak z jednej strany ritku a z druhej usko 😀 a am dobre aj zle spravy, ale nanestastie viac tych zlych...dobre: cukor v poriadku, len zelezo mam nizsie, tak mi napisal aktiferin, tehu cukrovka mi teda nehrozi... stery v poho, proste len mam zvysenu sekreciu posvy..bambulka je tiez v poriadku, velka je dost, zacina pekne priberat, ale pomeria mi ju az 25.teho, teraz sono robil len kvoli bianke a fotke, ktora nakoniec nevysla.. 😀
a teraz zle spravy..epidural v tejto nemocke nerobia, alternativny porod nehrozi, mozem cvicit na fitke ale uz priamo porod na koze priviazana ako pri bianke 😖 skoda, ale nevadi.. a najhorsie: anicka je priecne cez brucho, preto tlaci do oboch bokov naraz, lebo creva mam kompletne na lavej strane a tlaci mi tvarou do krcka, cim mi ten krcok skracuje..ak sa neposunie hore vyssie smerom k zaludku, moze sa stat ze sa otvorim a v tom lepsom pripade ma len zasiju v tom horsom porodim skor..podstatne skor..takze dufat, ze zacnem zvracat, zeby mi tlacila do zaludka nohami, lebo inak sa moze stat ze sa otvorim a v tom pripade mi zmeni farbu ten vytok a bude veeelmi zle..tak mi to vysvetlil doki..ale vraj uz ma anka prilis malo miesta na to, aby sa kompletne otocila, uz len ritku by mala presunut viac k rebram, ale hlava uz inym smerom nepojde ☹ takze nohy cim vyssie, a cim menej chodit...dakujem pekne..drahy ma hned posadil na gauc, nohy podlozil loptou a vraj ani hnut, obed robim ja...esteze som vcera navarila a dnes t len prihrieva 😎 😎
tot z poradne vsetko. 😉
Práve si rozbaľujem náš vysnívaný kočík!!! Je krásny 😵
@denis006 tak to teda zavidim... ja tiez mam nieco v plane poupratovat dokladnejsie, ale si to mozno necham na november, ked sa malemu nebude chciet z bruska von... 😀 lebo tiez mam take stavy, ze jasne hned a zaraz a vsetko a potom ma to prejde... ☹
a taku peknu temu rozoberate, ze nausky... no u nas sa budem len ja paradit... teda dufam... 😨 😀

@veronika1417 veď skús niečo z dvd, keď sa bude dať, teším sa 😉 ak náhodou nie, nič sa nedeje, ukážeš mi foto v stredu