Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@veronika1417 @kaia
ja uz tiez zacinam rozmyslat o tom, ze dam nastrelit az potom a nie hned v porodnici... asi ani nie je dobre, ked bude mat chudatko malinke zapalene uska a ja este sama budem bojovat s obliekanim a pod. A ked ste aj vraveli ze to skoro neboli...
@luseta2000 poslane 🙂
@blackrose @veronika1417 @kaia ...ahojte, mne pediatricka povedala, ze nech malej dam nausnicky az po zahojeni ockovania z nemocnice do ramienka. ...pri prvej dcere som mala nausnice so sebou v nemocke, ale potom som sa rozhodla pockat...
@luci66 vies co, teraz ked som zmenila doktora, tak som celkom spokojna.. ako ked sa nespytas, nevies, to je jedna pravda, a ja sa teda pytam dost, ked viem ze toho bude viacej, napisem si na papierik a dam do tehu knizky 😀 on si to vezme precita a odpovie na vsetko.. ako aj moj byvaly doki bol ukecany, teda az moc, ale take blaboly o nicom a aj styrikrat sa opakoval..proste, hovoril, len aby hovoril... 😀 😀 no ale potom som zistila ze mi vela vysetreni chyba, ze nerobi veci jak ma, tak som od neho odisla...a myslim ze som dobre spravila...
@gee99 ja teda asi tiez pockam ked je to bezpecnejsie zo zdravotneho hladiska a dovtedy sa aj stabilizuje farba ociek a aspon budem mat cas si to premysliet 🙂 aj ked typy co som si stiahla si veru necham su kraaasne 🙂
@adikad jeeej a co to budes mat? chlapceka ci???
@adikad už som pozerala tvoje fotky v albume, je naozaj krásny 🙂 a ako jasne a zreteľne je vidno tváričku!
Tiež si myslím, že ešte majú dosť času aj miesta na pretáčanie, moja slečna má teraz veľmi aktívne dni aj noci, každú chvíľu sa počas dňa vrtí, kope, vymýšľa 😀 a poloha kopančekov sa stále mení, takže som si viac ako istá, že sa v brušku pretáča 🙂
ja teda neviem baby ako to je, ja mam malu na sone vzdy tak ze sedka ma teda hlavicku hore a tak ma aj kopka 🙂 od zaciatku citim kopkanie v dolnej casti brucha. Sem tam citim ako sa premiestnuje v oblasti pupka ale to tiez tak nizsie takze mi nejde mala nejako vysoko. Navyse aj brusko ja nemam od vrchu, skor tak nizsie oproti inym maminkam asi preto ma nejako extra neboli kopkanie alebo nemam nejake velke problemy. Sem tam vecer citim, ze mi trosku vybehuje kyselina ale to je pre mna nic ja som na ine zvyknuta pri kyseline.
@stefie ja teda neviem rozlisit 😀 viem len to, ze teraz slabucko a teraz silnejsie a len tak odhadujem, ze tie silnejsie su kopanceky a tie slabsie stuchanceky 🙂 a ked pocitim taky slabsi tlak tak uz viem, ze sa chysta cestovat a veru uz sa aj presuvame 😀
27 tt je 7 mesiac ?

@karap Neblazni este mas cas 🙂 len pekne odpocivaj