icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

luci66
2. aug 2011

@karap Neblazni este mas cas 🙂 len pekne odpocivaj

blackrose
2. aug 2011

@veronika1417 @kaia
ja uz tiez zacinam rozmyslat o tom, ze dam nastrelit az potom a nie hned v porodnici... asi ani nie je dobre, ked bude mat chudatko malinke zapalene uska a ja este sama budem bojovat s obliekanim a pod. A ked ste aj vraveli ze to skoro neboli...

stefie
2. aug 2011

@sona367 @blackrose ja som vcera hladala tie cvicenia, ale nasla som iba na KP polohu...ja som opacne...

veronika1417
2. aug 2011

@luseta2000 poslane 🙂

luci66
2. aug 2011

Konecne som to tu docitala. Objednala som z konika pre nelku takyto overal, co poviete babeny? Stal len 5eur tak som si povedala,ze ked bude strasny tak to nebude az take strasne 🙂. Ta foto z predu sa nejako rozmazala neviem preco...

luci66
2. aug 2011
gee99
2. aug 2011

@blackrose @veronika1417 @kaia ...ahojte, mne pediatricka povedala, ze nech malej dam nausnicky az po zahojeni ockovania z nemocnice do ramienka. ...pri prvej dcere som mala nausnice so sebou v nemocke, ale potom som sa rozhodla pockat...

stefie
2. aug 2011

@luci66 vies co, teraz ked som zmenila doktora, tak som celkom spokojna.. ako ked sa nespytas, nevies, to je jedna pravda, a ja sa teda pytam dost, ked viem ze toho bude viacej, napisem si na papierik a dam do tehu knizky 😀 on si to vezme precita a odpovie na vsetko.. ako aj moj byvaly doki bol ukecany, teda az moc, ale take blaboly o nicom a aj styrikrat sa opakoval..proste, hovoril, len aby hovoril... 😀 😀 no ale potom som zistila ze mi vela vysetreni chyba, ze nerobi veci jak ma, tak som od neho odisla...a myslim ze som dobre spravila...

zvedava17p
2. aug 2011

@lenka1108
@erikatwix aj ja si prosim nucky predavajucich...lebo takto by som nechcela dopadnut...dakujem

blackrose
2. aug 2011

@stefie co je KP poloha?? to som ani nevedela, ze sa zase aj rozlisuju polohy... hmm, musim to skusit doma pozriet, nemozem zabudnut

gee99
2. aug 2011

@blackrose ...poloha KP - koncom panvovym, nohami dole ...

adikad
2. aug 2011

@stefie ja som bola dnes na 4D, maly je hlavickou dole, ale dr. povedal, ze tam maju este vela miesta, ze sa aj niekolko x do dna mozu pretocit.

trinka
2. aug 2011

@adikad tomu verím, naša špunta skáče v bruchu ako besna...

veronika1417
2. aug 2011

@gee99 ja teda asi tiez pockam ked je to bezpecnejsie zo zdravotneho hladiska a dovtedy sa aj stabilizuje farba ociek a aspon budem mat cas si to premysliet 🙂 aj ked typy co som si stiahla si veru necham su kraaasne 🙂

adikad
2. aug 2011

@trinka aj mna a to raz hore, raz dole aj vcera na kurze tam boli mamicky v nejakom 35tt a dr., vravel, ze este sa mozu otocit.

stefie
2. aug 2011

@blackrose koniec panvovy...ze sa rodi dieta zadockom...

veronika1417
2. aug 2011

@adikad jeeej a co to budes mat? chlapceka ci???

kiribaby
2. aug 2011

@adikad už som pozerala tvoje fotky v albume, je naozaj krásny 🙂 a ako jasne a zreteľne je vidno tváričku!
Tiež si myslím, že ešte majú dosť času aj miesta na pretáčanie, moja slečna má teraz veľmi aktívne dni aj noci, každú chvíľu sa počas dňa vrtí, kope, vymýšľa 😀 a poloha kopančekov sa stále mení, takže som si viac ako istá, že sa v brušku pretáča 🙂

stefie
2. aug 2011

@adikad ved aj ja dufam, ze sa otoci, ze to bude len daka blbost...ved ked sa moze dieta otocit v 34tt z KP na normalnu polohu tak preco by sa nemalo posunut teraz v 26tt, nie?

adikad
2. aug 2011

@kiribaby Dakujem 🙂 , troska si zakryval tvaricku, ale par x sa ukazal.

adikad
2. aug 2011

@stefie este maju miesta aj na kotrmelce 😀

blackrose
2. aug 2011

@stefie ja si tiez myslim, ze este je casu dost, ale tak je cudne, ze ti to dr. takto povedal, asi vie preco zase... 😒

veronika1417
2. aug 2011

ja teda neviem baby ako to je, ja mam malu na sone vzdy tak ze sedka ma teda hlavicku hore a tak ma aj kopka 🙂 od zaciatku citim kopkanie v dolnej casti brucha. Sem tam citim ako sa premiestnuje v oblasti pupka ale to tiez tak nizsie takze mi nejde mala nejako vysoko. Navyse aj brusko ja nemam od vrchu, skor tak nizsie oproti inym maminkam asi preto ma nejako extra neboli kopkanie alebo nemam nejake velke problemy. Sem tam vecer citim, ze mi trosku vybehuje kyselina ale to je pre mna nic ja som na ine zvyknuta pri kyseline.

stefie
2. aug 2011

@kiribaby poloha kopancekov sa stale meni...to ano, ale pocitaj s tym, ze uz mozes rozlisit, co su kopance nozkami, stuchance ruckami a aj hlavicku a ritku mozes pocitit zvlast...teda, ja to uz viem rozlisit, ale ja uz mam jednu skusenost taku za sebou...

stefie
2. aug 2011

@blackrose mozno kvoli tomu krcku...ze sa skracuje...boji sa predcasneho porodu... inak si to vysvetlit neviem...

eviiinka
2. aug 2011

@adikad kráááásne fotečky 🙂

veronika1417
2. aug 2011

@stefie ja teda neviem rozlisit 😀 viem len to, ze teraz slabucko a teraz silnejsie a len tak odhadujem, ze tie silnejsie su kopanceky a tie slabsie stuchanceky 🙂 a ked pocitim taky slabsi tlak tak uz viem, ze sa chysta cestovat a veru uz sa aj presuvame 😀

karap
2. aug 2011

@lenka1108 uf,mrzi ma,ze si ,,sa osalila,, Ja som tu z bazara kupila komplet celu vybavicku a tuk-tuk ani jedna baba ma neoklamala.Napis tej dotycnej zle hodnotenie,nech si na nu daju aj ostatne pozor.

eviiinka
2. aug 2011

27 tt je 7 mesiac ?

kiribaby
2. aug 2011

@eviiinka áno 🙂 od 26tt+5d začína 7.mesiac