Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@veronika1417 diky. uz som davno rozmyslala,ze tie fotky zrusim. pri prvom tehu som chodila velmi casto na konika,poctivo som pridavala fotky. z toho zubateho slniecka je uz velka slecna,zachvilu velka sestra. ale stale je usmiata. je strasne fotogenicka,na kazdej fotke sa usmieva. tak ty by si chcela dievcatko? ja som chcela aj druhe dievca,ale teraz som uz vyrovnana s chlapcom,som rada ze aspon parik. prve bolo vymodlene dievcatko,nevedeli sme az do porodu,co bude. bolo to nadherne prekvapenie, aj v rodine vsetci tuzili po dievcatku. starsia segra ma dvoch synov a mladsia jedneho. a my tri baby. taky je zivot. 😉
@veronika1417 mne teraz cola nechuti, ale pri malom som pila kolu jak vodu, strasne mi to chutilo.... ked ma niekto videl, tak prevracal ocami.... kavu ja musim, ked si nedam a je take pocko ako dnes, tak ma strasnehlava rozboli, radsej si kavu dam, ako riesit ci mozem ibac, ci paralen ci ako prezit s bolestami. 🙂
@kaia neviem ci to tak naozaj funguje, uvidim pri druhom, kavu pijem a ak bude spavat malinka aspon z polovice ako syn ( ked mal tyz prespal vkuse 7hod)... tak budem odporucat kavu v tehu 😀 Nikdy som v noci nekojila, nebudili sme ho, spi tak dodnes celunoc bez prestavky 🙂
@luppita, ja zase colu musim kazdy den, aspon 2 dcl. Mam ju vsak rada len chladenu light a iba rano 🙂.
Nas Artur spal velmi malo od zaciatku, v noci bol priemerne 10 x hore, ale nastastie sa uz budi len 2 - 3 x 😉. Takze duuuufam, ze Carla nas v tomto milo prekvapi (asi to ani nebude take tazke)... 😀
boze baby ja nic ine okrem coly pomaly nepijem.ked si nedam aspon 3 dcl denne tak by som spala nonstop. ja colu milujem hlavne cez leto.ale je pravda ze z nej mam zahu ako svina....
kokos dnes mi strasne stvrdlo brucho asi tak na 10 min.som sa zlakla ale preslo to.z coho to moze byt?
ahoje kočky, konečen som sa dostala k pc, akosi som nemala energie ani čítať, strašne ma bolieva chrát, teda kríže a brucho mám tiež pod chvíľkou tvrdé, v utorok som bola v poradi , našťastie sa neotváram ani spona sami neskracuje, ale to že ma bolia kríže a tvrdne mi nrucho aj ked užívsm magnézium 6tab.denne sa dokimu vôbec nepáčilo a že ak mi to neprejde tak ma radšej pošled do nemocnice 😖 😖 a to nechcem, tak sa snažím oddychovať ale nebaví ma to len ležať, stále by som niečo robila, je to pre m§a riadny trest.
@lenka1108 držím palčeky tvojej kamarátke aj malinkým kočkám aby boli v poriadku
fotečky máš nádherné, tiež by som chcela dať také urobiť, len je to dosť drahé a manžel tým ni je moc nadšený, ak sa ťa smiem spýtať, koľky si platila za takéto fotky?
@sonicka07 ja som velmi chcela chlapca 🙂 my sme tiez tri baby a jedna ma chlapca a druha nema deticky tak ale manzel ma dve netere a tak sme nejako prirodzene tuzili po chlapcovi, no bude bambulka 🙂 najprv trosku bol aj sklamany no ja som nezavahala ani na sekundu, nedala by som ju za cely svet a uz veru ani manzel 🙂 navyse myslim si, ze s dievcatkami je to lahsie a aj co citam su menej komplikovanejsie aj ked je fajn ked to vide do pariku ked uz mas dve 😉 mne sa velmi pacia take usmievave deti, je to neskutocne kolko energie a radosti z takych fotiek vedia odovzdat dalej 😀
@luppita to ja zase mam nejaku maniu na colu 😀 taku vychladenu z chladnicky - normalne neviem odolat. Okrem toho, ze ma vzpruzi, rozbehne mi travenie mi aj chuti 😀 predtym som vzdy pila len mineralky a sladke vody vobec no teraz? 😀
@henrieta44 ja to magnezium neberiem pri tomto pocasi a mojom tlaku by ma rovno vystrelo 😖 ale je pravda, ze aj ja mavam chvilky kedy mi brucho tvrdne a hlevne ked zacnem nieco robit tak to beriem, ze si musim oddychnut ale aj v noci sa mi to teraz zopakovalo. Normalne sa zobudim a brucho tvrde ako skala utekam na WC niekedy to pomoze no tuto noc este ked som aj zaspavala som ho mala dost tvrde ☹ dufam, ze to nie je zle? Ine problemy nemam tak dufam, ze telicko len trenuje 😉
Ahojte baby potrebujem radu..cakame chlapceka,som prvorodicka,dllllho dlllho nebol v nasej rodine ziadny krpec,takze nic nepodedim..vsetko budem kupovat..len problem je v tom ze sa absolutne nevyznam v tom kolko coho a akych cisel..teda oblecenie..nemohli by ste mi napísat co potrebujem na oblecenie vsetko pre krpceka??
dievčatá, chcela som sa opýtať- zdá sa mi, že posladne dva dni sa mala menej hýbe. Nieže by som necítila pohyby, ale sa to nejako utlmilo- po tom čo skakala ako besna... nezvyknem sa stresovať... len je to nejake kludnejsie... som z toho trochu nervozna... 😖
@trinka ja mam tiez niekedy dni, ked ju citim viac a niekedy menej... aj babatko ma podla mna niekedy viac a niekedy menej energie 😉
@kiristinka1 ja nemam presne nakupene podla nejakych poctov, ale zopar body, dupaciek, svetrikov apod., potom nejake tie ponozky, teplejsi overal, zavinovacka, deky, latkove plienky... juj ani neviem co vsetko 😅 ja som tak nejako postupne na to vzdy prisla co treba
skus si pozriet na nete aj tu baby na koniku to niektore maju v albumoch take zoznamy coho kolko potrebujes a zhruba toho sa mozes drzat.
@henrieta44
@stellamiapiccola dakujem baby...
platit budem az ked budem mat vsetky foto.a bude to 25e takze uplne super... fotografka bola skvelaaaaaaa....
@trinka u nas je to podobne, tiez niekedy skace, kope a niekedy je uplne v klude...hlavne ked sme boli na dovolenke, tak tam bol uplne v klude niekolko dni, len sem tam kopanceky 🙂 a tak ako pisala stellamiapiccola babatko ma menej miesta, tak kotrmelce ustanu a budu uz len kopanceky a box 🙂
@henrieta44 ja beriem magnezium 3x denne...chvalabohu pomohol na krize a brusko, ale s cim mam maximalny proble su nohy...na lytkach, hlavne na pravej nohe mam krcove zily a teraz uz aj take male zilky popraskane a to ma teda strasne boli, ako keby som robila denne niekolko kilometrove tury ☹ a to nehovorim co to je vecer a v noci este aj obcas krce do noh 😒 hotova katastrofa
Baby koľko vážili vaši drobci v 26.tt tehotenstva???
Baby, neboli vas este panva? Ja posledny tyzden citim, ako by sa mi uz pomaly rozsirovala...trochu ma pobolieva, ale mamca mi vravela, ze je to ok, ze aj jej to tak bolo. 18.8. idem do poradne, tak dufam, ze bude vsetko OK, len citim hlavne ked vstavam ze ma to nejako pobolieva.... 😒
@eviiinka v H and M maju tehotenske ?? ja som sa tam bola pytat a povedali mi ze oni tehotenske nemaju? kde si bola v auparku alebo kde?
babulky vcera som po 1 x dostala chute. O 20.30 som dostala strasnu chut na cesnakovu pomazanku, a ani som nebola leniva si ju urobit 😀 pazravo som ju zosrotovala aj s v rure rozmrazenym teplym pecivkom, mnam, asi o 21.15 som dojedla - a k tomu som si popriala vinkovy strik 🙂 1 poharik mi neuskodi. moj manzel na mna neveriacky pozeral. Ani zle mi nebolo 😅
@dzejny22 moj okolo 850 a čo tvoj ?
@luseta2000 mnam aj ja som miule mala strasnu chut na cesnakovu pomazanku, ale ked som maleho cakala a dala som si , strasne zle mi bolo potom, az na odpadnutie...tak som sa teraz bala, ale stale ma to mata, ze by som si dala. mnam mnam mnam 🙂
dnes som mala poradnu, Dr mi podla pohybov (podla toho kedy boli prve) posunul termin na 10.11 😲 Ale pritom mi od zaciatku vravel druhy (sa tam stredaju, jeden na poradni, druhy na UTZ....) , ze babo je od zaciatku o tyz mensie (teraz zacinam 25tt ale babo je velke ako v 24tt), takze sa mi moze termin posunit na zaciatok decembra.... Takze som z toho jelen a mam rozpatie od 10.11 - 9.12 co je dost, ako budem vediet, ze prenasam a ako dlho, ze mi treba vyvolat porod (ked sa nic diat nebude) .... Syna som mala mat 12.9, termin mi nezmenili cele tehu a narodil sa spontanne 15.9, takze som 3 dni prenasala.... co je OK, ale takto ked si budu mysliet, ze uz prenasam tyzden dva, tak ma tam zavru a budu mi porod vyvolavat, no na toto ja veru nemam nervy 🙂 Fakt divne, najma to ma stve od zaciatku, ze su tam dvaja a je to velmi neosobne, kazdy ma ine na starosti a proste neni som spokojna ☹
@eskymacik17 môj vážil 1.deň 26tt. 1026g...zdá sa mi to dosť veľa
každe babatka važia inak .. moj je dost maličky tak si myslim že tvoj ma normalnu vahu ..
@luseta2000 v H&M v euroveii urcite tehotenske veci maju 🙂
@dena @blackrose @stellamiapiccola dakujem dievčatá, ste ma trochu upokojili, som z toho nesvoja... a možno je to tým, že som posledne dni už tak vyčerpana, že ani babo nema energie... 😒
@trinka ja som sice len v 25tt ale tiez mavam slabsie dnicky kedy malinka si pokopka potom niekolko hodin nic a potom zase chvilocku nejakych par minut a potom zase nic a inokedy ma tak svihne 😀 a par minut mi neda pokoj so silnejsimi kopancami a potom asi spinka lebo zase o nej nic neviem.

@sonicka07 moje to tvoje dietatko je ake smejave 😀 som pozerala fotky a musela som sa usmievat aj ja 🙂 tie zuuubky juuuj 🙂 aj ja chcem taku pohodacku 😀