icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

10linduska10
7. aug 2011

@stefie 10kg ale dúfam že už veľa nepriberiem

10linduska10
7. aug 2011

@veronika1417 to som a riadny 🙂 ďakujem......

micicka
7. aug 2011

ahoj kočky, prajem dobrú chuť k obedu a krásny dník 🙂

vidím, že vecičiek dostávate dosť, to je super, že sa niekto nájde, kto aspoň niečo podaruje 😉 u nás v rodine dlho nebolo žiadne bábo, najmladšia má 9 rokov, ale tak snáď ešte niečo majú odložené a a by som si niečo povyberala, ale to sa musím ešte nanútiť a vypýtať si 😀

stefie
7. aug 2011

@10linduska10 ja zatial osem..

karap
7. aug 2011

ahojte 🙂 musim rychlo pisat,lebo hned zabudnem co som chcela....
Cez tyzden som sa na ihrisku stretla z jednou babou.Ma krasne dievcatko,drobnucke,no rozpravala nadherne.Cisto,pekne vyslovovala slova...Moj syn ma 26m.a nerozprava takmer nic.Tak som sa tej baby spytala,kolko ma jej dcerka.Vraj 2,5roka 😲 Vyzerala na 1,5roka.Tak som ju pochvalila,aka je sikulka a ,,ziarlila som,, ze ten moj syn je taky ,,spomaleny,, No to dievcatko sa narodilo v 6mt!!! a hoci krasne rozprava,vobec nechodi.Mama ju stale nosila na rukach alebo vozila na trojkolke.Tak som si vydychla,ze moj syn,hoci nerozprava,je aspon zdravy.
Viete si predstavit,ze by sa tie nase deticky uz teraz narodili?Ja vo stvrtok koncim 6mt.Nedaj boze,ze by som mala teraz rodit 😖

milek
7. aug 2011

@micicka Hej ospravedlnila ale je mi to prd platne ked ja cela nahopkana na ten kocik a aj mm sa pacil aj malej.Aspon svagrina ma potesila , doniesla nam krasne troje dupky z Talianska a aj deku no super, 🙂

veronika1417
7. aug 2011

@karap veru veru ... to najdolezitejsie je zdravie! Vsetko sa da dobehnut ucenim, vsetko sa da ziskat len zdravie ... to veru sa neda nijakym sposobom nadobudnut.

kiristinka1
7. aug 2011

moj kociiik a so zlatymi doplnkami..velmi sem neprispievam..ale velmi sa mu tesim a chcem sa pochvalit 🙂

eskymacik17
7. aug 2011

ahojte baby co hovorite na kočik Silver cross surf ?? ja sa neviem rozhodnut ... pacia sa nam aj mothercare spin a quinny buzz 4 tak ja neviem co hovorite vy ??

micicka
7. aug 2011

@milek tak aspoň akú takú útechu máš v tých dupačkách 😉
je mi to jasné, že ti ospravedlnenie je figu platné, keď ste sa tak tešili, ale aspoň trošku slušnosti prejavila... no nič, zoženiete ešte lepší 😉

micicka
7. aug 2011

@karap hlavne nech sú naše detičky zdravučké! v 6m je to zavčasu, ale aj tak je veľa detičiek nakoniec zdravých. lenže v tomto si človek nevyberie.
dúfam, že my budeme v poriadku...

lucifa
7. aug 2011

ahojte tehulky, som rada ze sa sem mozem pridat sme tiez novembrovy, bude to chlapcek Samko. Nas prvy porod aj sa trocha bojim. 😢

kaia
7. aug 2011

@lucifa, ahoj a vitaj! Porodu sa neboj, konecne sa stretnes so svojim drobcekom 😉

lenka1108
7. aug 2011

bqaby ja mam dnes na pravej strane v podbrusku krce.je to normalne? maly kope riadne kazdu chvilu.cim to moze byt???? a ta zaha ach jaj strach. ☹ ☹ ☹ ☹

henrieta44
8. aug 2011

@karap ahojček, netráp sa tým že ti malý ešte v 26mesiacoch nerozpráva, ved je to chlap a tí majú na všetko čas . mne sa malý pustil poriadne hovoriť až minulé leto a to mal 28mesiacov, no stále ešte rozpráva ako maďar (nech to nikto neberie ako urážku), tak napríklad sa ma opýta ,,maminka a kde bol si" ale povie na seba ,,ja bolom" sa na tom všetci ohromne bavíme, ale ho aj upozorňujeme ako sa má správne vyslovovať, tým som len chcela povedať, že baby sú šikovnejšie, chlapci majú väčšinou na všetko čas, môj mal čas aj na sedenie ( koniec 8mes.) aj na chodenie ( v 15.mes.) tak prečo by rozprávanie malo byť iné 😀 , ale fakt je najdôležitejšie že je zdraví, ja bývam v kúpeľnom meste a ked tu ( hlavne teraz v lete ) vidím tie postihnuté deti, čo sem chodia na liečenie, tak si vždy poviem nech je malý aký chce, hlavne že je zdravý

henrieta44
8. aug 2011

@micicka hej aj mne sa ospravedlnila a ked som jej následne napísala, že sa zachovala dosť neseriózne, tak mi na to odpísala, že som mala jednoducho smolu a že ona to považuje za uzatvorenú vec, takže asi taká osoba to bola 😒 ale kašlem na ňu, však sa jej to raz vráti....inak to nebola ženská čo inzerovala tu ale na bazoši, tak je nick tu nemôžem dať

lianka7
8. aug 2011

Ahooooojte kočky,tak konečne doma po dovolenke u svokrovcov 🙂 Takže hlásim +1kg-dokopy je to +7kg...ešte foto mi tu treba hodiť.Boli sme aj v Bojniciach na výlete,tak možno vyberiem odtiaľ nejakú pupkatú 😀
@lenka1108 Leni a netlačí ťa drobec tam?nie je nejako zle umiestnený?

lianka7
8. aug 2011

teda +6kg,nie sedem...ale aj to bude,čo nevidieť 😀

dena
8. aug 2011

dobre rano kocky...musim sa vyrozpravat 😉 prave som sa vratila zo skolky. niesla som tam svoju dceru, kedze od zajtra idem do prace , tak som chcela aby uz dnes isla...idem za hodku lekarovi, takze aj tak som ju potrebovala niekam dat...v skolke bol hotoy cirkus, tri krat mi zo satne utiekla az von a to za sprievodu obrovskeho revu ☹ natahovali sme sa tam asi pol hodinku 😠 ked sme isli do skolky, tak som jej slubila ze pojde na obed domov, ale po tomto cirkuse som jej povedala, ze pridem az o tretej, lebo som ju viac krat upozornila, ze ked neprestane s tym cirkusom tak tam bude spat ☹ a samozrejme neprestala 😒 a to chcem podotknut, ze sa do skolky tesila a uz skoro rano tam chcela ist ☹ som rozhodnuta ist pre nu az ked sa vyspia v skolke, ale neviem, neviem...
jaaaaj, ako ma ale nahnevala 😎

dena
8. aug 2011

@lenka1108 o tych krcoch v pravom podbrusku sme tu tusim niekde uz pisali...moze to byt slepe crevo, ale moze to byt, ze ta tam drobec tlaci...

harper
8. aug 2011

ahojte, myslite ze je vsetko v poriadku, ked uz od vcera necitim takmer ziadne pohyby? ani vcera ich vela nebolo ale to sme boli s mm v zahrade kde som sa dost hybala tak mi to mohlo uniknut.

lenka1108
8. aug 2011

@dena
@lianka7 dobre rano baby.no teda ako pre koho... no tlaci tam maly.aj som ho posuvala mixovala s bruchom ale neviem co sa mu tam tak zapacilo. k tomu ma celu noc tak palila zaha ze som nemohla ani oka zazmurit.dala som ti talcid asi 3 tabletky a ani to nepomohlo.dufam ze bude aspon riadne vlasaty uz ked tak ta zaha pali.ak nie tak nech si ma nezela 😠 😉
aj pri malej ma strasne palila ale nepamatam si ci az takto a bola plesata. 😀
schvalne idem dnes kontrolovat co zjem aby som dosla na to z coho to mam.... 😒

dominika_sk
8. aug 2011

@harper ahoj, mne sa maly dneska ozval skoro po tyždni...tri-štyrikrat za deň som si chodila lahnuť na rovne, aby sa aspon trošku pomrvil. taky je lenivy.tiež som ho skoro vobec necitila. a na toho mojho nezabera ani hluk, ani studene , ani sladke ani nič. len ležať a čakať kym mu to začne vadiť.ak ho citiš aspon parkrat za deň, myslim, že je to ok...horšie keby si pohyby necitila vôbec 24 hodin.

veronika1417
8. aug 2011

@harper ahojky ja to iste ale tiez som mala trosku aktivny dnik tak som to pripisala k tomu, podla mna sa im jednoducho chce spinkat 🙂 ked cely den s nami makali - vtedy mozno slabucko kopkali no my tym, ze sme boli v pohybe sme ich az tak necitili. Ja som si len tak preventivne lahla na chrbat, vystrela nohy a cakala kedy ma trosicku pokopka aby som sa ukludnila, ze je v poriadku ale aj to trvalo dlhsie ako obvykle. No myslim, ze nic vazne 😉

harper
8. aug 2011

@veronika1417
@dominika_sk no tak este pockam, lekar je tam dnes az do siestej, ma nejaku administrativu, tak uvidim snad da slecna zobudi a zacne trochu vystrajat.

lianka7
8. aug 2011

@lenka1108 Tak to nezavidim,mna jeden vecer palila zaha,ale len chvilku a preslo to same...A co sa tyka bolesti...ja si ich v poslednom case uzivam az az....Ako maly rastie a ma coraz menej miesta,tlaci mi na pooperacne jazvy a zrasty a tie mi trha-neskutocne bolesti-potom doma stonam,slzim a chudacik mm nevie,co ma robit 😖

lianka7
8. aug 2011

@veronika1417 Ja tiez ked mam aktivnejsi den,maly potom den dalsi prespi a ani o nom neviem,ale zato kazdy vecer si robi party 😀

veronika1417
8. aug 2011

@harper alebo ak mas odposluch tak ju trosku popocuvaj, ja som to uz parkrat urobila tiez a to ho uz dlho nepouzivam odkedy je mala taka velika, ze uz ju dost citim ale ked sa mi nieco nezda tak ma to vzdy upokoji. Podla mna uz je to aj tym, ze sa im zmensuje trosku priestor a zacinaju u nich fazy spanku a bdenia - uz mame taky tyzden kedy to nase dietatka maju. Alebo skus to lezanie na chrbte a po chvili na boku, potom druhy bok mne sa mala vzdy zacne presuvat a kopkat vtedy aj ked vcera to dlhsie trvalo. Navyse ja som vcera aj vracala, co sa mi uz nestalo asi tri mesiace tak som brala, ze je vycerpana aj ona.

veronika1417
8. aug 2011

@lianka7 Ahojkyyy slniecko 🙂 este stale Ta to tak pobolieva ☹ juuuuj ale uz by som chcela vidiet ako Ti brusenko narastlo. Som rada, ze uz si spat 😉