Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
baby dnes som bola pozerat kociky a v jednom obchode mi nukali kocik Zopa. poculi ste uz o nom? Jediny problem pri nom bol, ze vlastne ta vanicka co sa do neho dava je taka len latkova a len na spodu je tvrda doska. Dohromady ma to vyslo 200e, ale dost ma to odradza ze to nie je pevne. 😖 Takto vyzera v tej hlbokej verzii. Asi nie, ze?
ahojte kocky, dnes som po dlhej dobe opat v praci...robim az do 19.00 a uz veru to tu neviem vydrzat...a to az teraz pred chvilou mi nabehol net...a tak som si aspon precitala co ste popisali, ako sa mate a co mate nove 🙂
@veronika1417 ja pouzivam iba presil, alebo ariel gel 😉
@slimme tiez sa mi velmi tazko dycha a to hlavne vecer...a to nehovorim ked idem po schodoch funim ako lokomotiva, ledva lapam po dychu
@harper Niečo takéto? tu asi moc nie je vystužená vanička...
@janulkan
@denis006 ved to a ta pani bola straaasne ukecana a tak ma prehovarala ze keby som mala ist zajtra rodit tak asi ho kupim. ale nastastie mam este cas tak som jej povedala ze to nemozem sama rozhodnut, zobrala letak a isla.
http://www.svetkocikov.sk/kociky-camarello/593-... tu som nasla aj pekne video s celkovym popisom
Ahojte babulky,tak ja dnes padam na nos...mala som od nedele svokra,od vcera poobedia 10-rocnu sesternicu-teraz odisla...ale normalne nevladzem...pol dna stat v kuchyni a vyvarat dobroty,venovať sa jej,hrať sa,ist do mesta na zmrzku...akosi som sa precenila 😖 A ani neviem ako zbehol deň....
čaute, zase ste toho popisali, budem mať večer čo čitať 😎 ja si dneska naobed len tak "šprtam v nose" a rozmyšlam čo robiť, tak som zdvihla telefon, zavolala kamoške čo robi a šup ho do polska, do toho noveho targu 😎 sadu do postielky, čo by ma tu vyšla 90 eur, som tam kupila za 45 😉 už len kozmetiku, veci pre mńa a hotovo 🙂 postielku odfotim neskor.
@dena Persil a Ariel gel ale nie je detsky vsak? Ja som alergicka a pouzivam len Ariel ten mi nerobi ziadne tazkosti, myslis ze by som v nom mohla prat aj malej vecicky?
@slimme ja tiez avivaz nepouzivam, prasok Ariel krasne vonia aj bez toho len neviem ci mozem dat prat aj malej veci v tomto ,,dospelackom" prasku. Inak dakujem za rady baby ste skvele 🙂
@trinka jaaaj viem ktoru avivaz myslis, uz som ju pozerala a ten sensitive je origos pre deticky?
@dominika_sk apozerala si aj iný tovar...že čo s tam tak oplatí...a mali už aj zimný tovar - oblečko pre mimi?
@veronika1417 to ti teraz nikto nepovie. to zistis az ked v tom operies a babatko sa vyhadze. Ja som teda prala v tom batole, potom som presla na perwoll, ktory pouzivam doteraz, aaale musela som sa vratit este na cas k batole, pretoze to bolo zhruba v roku malej a vyhadzala sa mi, tak vsetko nazad do pracky, teda aspon to co prislo do styku priamo s pokozkou a vyprat znovu 🙂
@harper no je mi jasne, ze to nebude len tak ☹ som bola prekvapena ak by sa naozaj dalo prat v beznom prasku aj detske vecicky tak by som asi neriskovala a oprala aj malej veci v Ariely a bude pokoj. Dakujem za rady 🙂 je super ked ma kto poradit.
@veronika1417 musis vyskusat, ja som potom vsetkym trom prala v batole 😀
...mne poradili prat v tekutom prasku Lovela balsam biele vecicky a Lovela colour na farebne, citala som aj vela referencii, ze deticky boli bez alergii, ci rozneho vyhadzania sa....tak skusim a uvidime.. 🙂
@lolllka uz si znacim 🙂 vsetky som si popisala co baby napisali. Dakujem
@veronika1417 @lolllka ja som zacinala s lovelou, presla na persil sensitive a v tom periem uz aj nase... persil mam pocit lepsie perie ako lovela... a co sa tyka avivaze, na zaciatok urcite nepouzivat, a z tej silan sensitive som sa vyhadzala ja... 😖 no ale brutalne, som sa skrabala vsade, takze este stastie, ze som v tom neprala maleho veci... 😉
inak riesite tu take pekne veci a ja som dnes smutna... zomrela mi babka... 😢 ani na pohreb to nestihnem... 😔
@dominika_sk tak to si si sikovne zariadila... my sme tak boli pri malom v sonci, ci ako sa to, ale kociar vysiel drahsie ako tu, myslim x-lander, mali vtedy vo viacerych eshopoch na nho akciu a tam nic...
inak niekto tu riesil ci TAKO znacku kupit, je tazky... 😉 ale uz neviem kto, lebo som tieto dni len citavala, som tu mala svokrovcov a vcera konecne klud... 😅
@lenica81 velmi pekne Ti dakujem za radu a aj tu, ze avivaz je lepsie nepouzivat. Je mi luto, ze si smutna smrt vzdy zarmuti cloveka nech sa jedna o kohokolvek. Zelam Ti aby Ta smutok, co najskor opustil a ostal uz len pocit, ze clovek ktoreho si mala rada je teraz na lepsom a krajsom mieste ako je to nase aj ked je to teraz pre Teba velmi tazke. Vela sil!!!
@veronika1417 dakujem... 😔
@micicka
@veronika1417
dakujem, uz som pre istotu zavolala dr. na vymennom listku a nemusim sa objednat...

@veronika1417 ja som pri prvej pouzivala prasok batole a avivaz lenor sensitive biely, asi budem aj teraz, ale zatial si to vsetko nechavam az na matersku, momentalne mame este napolovicu spravenu kupelnu a este sa bude burat a aj keby to bolo v skrini by sa to urcite vsetko zaprasilo.