icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

harper
9. aug 2011

@veronika1417 ja som pri prvej pouzivala prasok batole a avivaz lenor sensitive biely, asi budem aj teraz, ale zatial si to vsetko nechavam az na matersku, momentalne mame este napolovicu spravenu kupelnu a este sa bude burat a aj keby to bolo v skrini by sa to urcite vsetko zaprasilo.

harper
9. aug 2011

baby dnes som bola pozerat kociky a v jednom obchode mi nukali kocik Zopa. poculi ste uz o nom? Jediny problem pri nom bol, ze vlastne ta vanicka co sa do neho dava je taka len latkova a len na spodu je tvrda doska. Dohromady ma to vyslo 200e, ale dost ma to odradza ze to nie je pevne. 😖 Takto vyzera v tej hlbokej verzii. Asi nie, ze?

dena
9. aug 2011

ahojte kocky, dnes som po dlhej dobe opat v praci...robim az do 19.00 a uz veru to tu neviem vydrzat...a to az teraz pred chvilou mi nabehol net...a tak som si aspon precitala co ste popisali, ako sa mate a co mate nove 🙂
@veronika1417 ja pouzivam iba presil, alebo ariel gel 😉
@slimme tiez sa mi velmi tazko dycha a to hlavne vecer...a to nehovorim ked idem po schodoch funim ako lokomotiva, ledva lapam po dychu

denis006
9. aug 2011

@harper Niečo takéto? tu asi moc nie je vystužená vanička...

http://www.e-baby.sk/product/kombinovany-kocik-...

harper
9. aug 2011

@denis006 no ved to, ze nie je iba taka co sa da neskor prepnut ako fusak pre vacsie deticky. na tom co si poslala ma zase odradzaju tie predne male kolieska. no nic uz som sa sama v sebe rozhodla ze asi zostaneme ak nenajdem nic ine pri tom camareli

denis006
9. aug 2011

@harper tiež hľadám kočík, ktorý má veľké a nafukovacie kolieska, trojkombináciu, všetky časti použiť aj v smere/proti smere jazdy, certifikovaný a samozrejme za rozumnú cenu 😀

janulkan
9. aug 2011

@harper ten kocik aspon co uvadzaju na nete je 6+ a uvadzaju ho ako sporotvy - Zopa Fusion 🙂 inak je velmi pekny, ale na prveho polroka by som tam drobca nedala, aj keby bol v zavinovacke so spevnenym chrbatikom

lenka1108
9. aug 2011

@zuzka051 som z povazskej.zatial som rozhodnuta ist do tn.ale este si zistujem par veci... potrebujem vediet ci tam maju vip izbu

janulkan
9. aug 2011

@denis006 ak taky najdes, poprosim napis 😀 uspokojim sa aj ked sa bude len sportova cast dat v oboch smeroch upevnit, vajicko a vanicka nemusia 😅

harper
9. aug 2011

@janulkan
@denis006 ved to a ta pani bola straaasne ukecana a tak ma prehovarala ze keby som mala ist zajtra rodit tak asi ho kupim. ale nastastie mam este cas tak som jej povedala ze to nemozem sama rozhodnut, zobrala letak a isla.
http://www.svetkocikov.sk/kociky-camarello/593-... tu som nasla aj pekne video s celkovym popisom

lianka7
9. aug 2011

Ahojte babulky,tak ja dnes padam na nos...mala som od nedele svokra,od vcera poobedia 10-rocnu sesternicu-teraz odisla...ale normalne nevladzem...pol dna stat v kuchyni a vyvarat dobroty,venovať sa jej,hrať sa,ist do mesta na zmrzku...akosi som sa precenila 😖 A ani neviem ako zbehol deň....

harper
9. aug 2011

@denis006 a co znamena pri kocikoch certifikovany, resp. ako zistim ze je certifikovany?

denis006
9. aug 2011

@harper že spĺňa normy EN...uvádzajú to predajcovia alebo priamo výrobcovia a niekedy aj certifikát pripájajú...V IP máš linky, myslím, že tam je niekde aj ten certifikát zverejnený,...ale oba splňajú normy a sú to novinky

harper
9. aug 2011

@denis006 hej uz som to videla, vdaka. 🙂

dominika_sk
9. aug 2011

čaute, zase ste toho popisali, budem mať večer čo čitať 😎 ja si dneska naobed len tak "šprtam v nose" a rozmyšlam čo robiť, tak som zdvihla telefon, zavolala kamoške čo robi a šup ho do polska, do toho noveho targu 😎 sadu do postielky, čo by ma tu vyšla 90 eur, som tam kupila za 45 😉 už len kozmetiku, veci pre mńa a hotovo 🙂 postielku odfotim neskor.

veronika1417
9. aug 2011

@dena Persil a Ariel gel ale nie je detsky vsak? Ja som alergicka a pouzivam len Ariel ten mi nerobi ziadne tazkosti, myslis ze by som v nom mohla prat aj malej vecicky?

veronika1417
9. aug 2011

@slimme ja tiez avivaz nepouzivam, prasok Ariel krasne vonia aj bez toho len neviem ci mozem dat prat aj malej veci v tomto ,,dospelackom" prasku. Inak dakujem za rady baby ste skvele 🙂

veronika1417
9. aug 2011

@trinka jaaaj viem ktoru avivaz myslis, uz som ju pozerala a ten sensitive je origos pre deticky?

denis006
9. aug 2011

@dominika_sk apozerala si aj iný tovar...že čo s tam tak oplatí...a mali už aj zimný tovar - oblečko pre mimi?

harper
9. aug 2011

@veronika1417 to ti teraz nikto nepovie. to zistis az ked v tom operies a babatko sa vyhadze. Ja som teda prala v tom batole, potom som presla na perwoll, ktory pouzivam doteraz, aaale musela som sa vratit este na cas k batole, pretoze to bolo zhruba v roku malej a vyhadzala sa mi, tak vsetko nazad do pracky, teda aspon to co prislo do styku priamo s pokozkou a vyprat znovu 🙂

veronika1417
9. aug 2011

@harper no je mi jasne, ze to nebude len tak ☹ som bola prekvapena ak by sa naozaj dalo prat v beznom prasku aj detske vecicky tak by som asi neriskovala a oprala aj malej veci v Ariely a bude pokoj. Dakujem za rady 🙂 je super ked ma kto poradit.

harper
9. aug 2011

@veronika1417 musis vyskusat, ja som potom vsetkym trom prala v batole 😀

lolllka
9. aug 2011

@lenka1108 preco zvazuje TN?...nemas lepsie ZA?..tam su VIP izby za 30e a 7Oe... 😉

lolllka
9. aug 2011

...mne poradili prat v tekutom prasku Lovela balsam biele vecicky a Lovela colour na farebne, citala som aj vela referencii, ze deticky boli bez alergii, ci rozneho vyhadzania sa....tak skusim a uvidime.. 🙂

veronika1417
9. aug 2011

@lolllka uz si znacim 🙂 vsetky som si popisala co baby napisali. Dakujem

lenica81
9. aug 2011

@veronika1417 @lolllka ja som zacinala s lovelou, presla na persil sensitive a v tom periem uz aj nase... persil mam pocit lepsie perie ako lovela... a co sa tyka avivaze, na zaciatok urcite nepouzivat, a z tej silan sensitive som sa vyhadzala ja... 😖 no ale brutalne, som sa skrabala vsade, takze este stastie, ze som v tom neprala maleho veci... 😉

inak riesite tu take pekne veci a ja som dnes smutna... zomrela mi babka... 😢 ani na pohreb to nestihnem... 😔

lenica81
9. aug 2011

@dominika_sk tak to si si sikovne zariadila... my sme tak boli pri malom v sonci, ci ako sa to, ale kociar vysiel drahsie ako tu, myslim x-lander, mali vtedy vo viacerych eshopoch na nho akciu a tam nic...

inak niekto tu riesil ci TAKO znacku kupit, je tazky... 😉 ale uz neviem kto, lebo som tieto dni len citavala, som tu mala svokrovcov a vcera konecne klud... 😅

veronika1417
9. aug 2011

@lenica81 velmi pekne Ti dakujem za radu a aj tu, ze avivaz je lepsie nepouzivat. Je mi luto, ze si smutna smrt vzdy zarmuti cloveka nech sa jedna o kohokolvek. Zelam Ti aby Ta smutok, co najskor opustil a ostal uz len pocit, ze clovek ktoreho si mala rada je teraz na lepsom a krajsom mieste ako je to nase aj ked je to teraz pre Teba velmi tazke. Vela sil!!!

lenica81
9. aug 2011

@veronika1417 dakujem... 😔

zvedava17p
9. aug 2011

@micicka
@veronika1417
dakujem, uz som pre istotu zavolala dr. na vymennom listku a nemusim sa objednat...