Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
baby, mne vcera dosiel overalik, kupila som najmensi, neodolala som, ale ked som si porovnala, tak zase od 62 nie je o moc mensi. Je krasny 🙂 ked narychlo pojdeme autom k nasim alebo svokre tie prve tyzdne, tak mu dam len ten do autosedacky 🙂
ahojte, tak mam po gluko teste a vsetko ok.....aj ked mi dalo sil, vsetko nevyvratit...ale podarilo sa 😀 a ako bonus, dr. mi vytkla, ze som prisla az teraz, ze ked ma otec cukrovku, mala som naklusat hned na zaciatku tehu
@karap jaaj tak to ti nezávidím, ale človek sa musím nad takéto veci povzniesť a hlaven tešiť sa na toho malého človiečika, inak v dnešjnej dobe si asi málokto môže vyskakovať, my sme tiež ako na hodačke raz je lepšie ( myslím finančne) a raz horšie, ale vždy si povieme,že ešte nebolo tak zle aby nemohlo byť aj horšie 😉 , hlavne nech sme všetci zdraví, že?
ja mám hrubý overal tiež v 56, ešte po synovi, mal ho oblečený len raz ked sme išli z pňrodnice, potom už bolo teplo ( je narodený v polovici marca) a on bol taký chrúsť mal 2700g ale zase bol dosť dlhý 53cm, no aj tak mu bol väčší, a dr. mi povedal že bambuľka bude pravdepodobne drobnejšia, tak nestresujem, ked tak mám ešte jeden väčší, len je trochu tenší....aj tak ju potom ešte zabilím do zavinovacej deky a na vajíčku mám aj nánožník, takže je určite nebude zima 😉
@henrieta44 ja si tiez myslim, ze kedze budeme mat novembrovcatka, ze aj ten 56 vynosia, aspon par krat 😀 ale iste mu kupim aj vacsi, ale naozaj som jedoducho neodolala... 😉
@mysti aj ja som kupila take malicke 🙂 si nadherne mam take dva a aj ked su to rovnake cisla tak ked ich porovnam jeden je vacsi ako druhy 😉
@veronika1417 ja take foto nemam, drobec zase az take pozy nehadze, ale mozno zacne 😀 ale je to krasne 😵
Ahojte, aj ja som dnes kupila overalik 56, je malinky bezovy a ma aj ovinanie na rucicky, nozicky. Potom ked bude vacsi som si objednala taku zavinovaciu deku s kapucnou do ktorej bude moct rast. Este zohanam fusak...
ahojte babenky. vcera som videla naseho drobca. ma sa dobre. horsie je to s mamickou,ktora uz rata tyzdne a uz ma pocit ze ma pred porodom 😎 .
ledva chodim,vsetko ma boli, zda sa mi ze niekedy ze mi panva ide roztrhnut. nech je uz aspon oktober a som doma na materskej!!!!!!
segra mi podavala veci po jej malom,takze nemusim vobec nic kupovat. skoda. haha a ostatne veci mam zas ja po malej,takze tentokrat nas to dieta vyjde ovela lacnejsie. 😉 akurat som si kupila podprdku bez kostic a stala ma 54e 😠 .
@mysti ja niekedy normalne cumim, co mi tam nabehne 😀 pocitim ako sa natahuje, nadvihnem paplon a smejeme sa s drahym, ze coooo??? Neskutocne tvary brucha mi vie mala vytvarovat - samozrejme tie najlepsie nestiham nafotit 😖 tak ale hadam aspon na tychto je vidiet co dokaze 😀 nechapem ako tam tak mozu tie babatka behat ked si predstavim, ze su schovane v maternici, plavaju v plodovke ako dokazu takto putovat??? 😀 to mi asi nikto nevysvetli 😉
@veronika1417 no, je to sranda, nas maly drobec bude asi futbalista, lebo mi bruskom len tak sklbe...no ked sa prevracia, tak tiez kvalitne 😀
Uz sa tesim na 31.8., idem na o sono a dufam, ze nam naozaj potvrdia na 100% toho chlapa 😵
@mysti nooo my sme mali tusaka na chlapca a toto dokazuje nase dievcatko 😀 poriadne vyvadza ale tak dufala som, ze sa baby chytia a budu nejake srandovne fotky nech sa trochu zasmejeme 😉 ty si este aj o dva tyzdne dopredu takze Ty urcite citis malinkeho este viac ako ja tu moju krpanu 😉
@veronika1417 no, ja ho teda citim riadne a hlavne ked sa mu nieco nepaci, vtedy poriadne vystraja 😀 ale kym vystraja, tak je dobre, horsie by bolo keby nevystrajal, to by som mala asi strach... 😖
baby, čo su to tie prietoky? a čo to je že "idem na prietoky?"to sa ako vyšetruje, alebo čo? 😕 už som to počula, ale vôbec neviem čo to je? to je to iste ako pasy?
@veronika1417 nas hadze tiez pozy, ale zatial sa mi nepodarilo to odfotit, je nenormalne rychly, a doobedu je vlavo, okolo obeda som ho citila v pravo a teraz kope do zaludku, a ked som nahodou zohnuta, alebo lezim na lavej strane, tak sa vie hnevat, tak ma kope, ze musim zmenit polohu a potom je spokojny................. 😲 kurniksopa a co bude robit potom, ked bude na svete a bude mat tolko zivotneho priestoru, kolko chce, to sa teda za nim nabehame, ked bude taky pohyblivy........... 😀 😎
@gab ked je taky rychly tak maj vzdy tel po ruke a ryyychlo odfot nech zhodotime 😀 ja ked sa pohnem tiez uz ten zaber nie je ono ale je ju este celkom dobre vidiet 🙂
@mysti ja tiez malu veru dobre citim ked sa jej nieco nepaci 😉 ale ked sa mi takto vypuca tak ju mozem pohladkat a to je uzasneee 🙂 viem, ze sa dotykam vlastneho babatka a ze na mna reaguje a citi ma... je to nadherny pocit. Niekedy sa takto hrame aj niekolko minut, ja ju pohladkam ona sa strati a potom znova vypuci 😀
@lenkakrchova z predu vyzera ako vacsie brusko a z boku je mensie ale velmi peknucke mas 🙂
@veronika1417 no mne sa zda stale velke 🙂 ale mas pravdu z predu vyzera vacsie 🙂
@lenkakrchova no moja ved uz sme v 27tt 😉 sme uz macherky, tak aj brusko musi byt vacsie 😉 aj ked ja prezivam taky mensi sok vzdy ked sa vidim v zrkadle 😀
@veronika1417 no ved áno ... ale aj tak sa mi zda dost veľké, ešte mame pred sebou 12 - 14 týždňov 🙂
@dominika_sk Netuším..ale už som o tom počula..Zabudla som koľko ťa stála výbavička do postielky v Targu? A koľkodielna je? Kupovala si na trhu či v obchode?
@dominika_sk na prvej strane sú uvedené hodnoty
https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/ultrazvuk-prietokov-v-tehotenstve-co-to-je/
@lenkakrchova joooj ani nehovor 😒 a ked si predstavim, ze este bude rast a my priberat ☹ fuuuu to ude
ahojte, konecne som tu, dnes som zase spravila asi patnast litrov leca, uz by aj stacilo hadam. Inak preco nas stale niekto premenováva?
@veronika1417 no pekne kúsky ti drobátko stvára v brušku 😀 ja som si dnes ráno natočila krátke videjko ako sa prevaľuje, mm sa poobede rehotal. aj včera to robila a dnes znovu, asi sa z rána naťahuje 😉 ale tak sa mi brucho prelievalo, že až. som povedala, že tam asi breakdance predvádza 😉

@anicka87 ja som kupila zimnu zavinovacku...ale overal by som ako vacsina kupila aspon 62 🙂