icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

dena
19. aug 2011

@anicka87 ja som kupila zimnu zavinovacku...ale overal by som ako vacsina kupila aspon 62 🙂

mysti
19. aug 2011

baby, mne vcera dosiel overalik, kupila som najmensi, neodolala som, ale ked som si porovnala, tak zase od 62 nie je o moc mensi. Je krasny 🙂 ked narychlo pojdeme autom k nasim alebo svokre tie prve tyzdne, tak mu dam len ten do autosedacky 🙂

zvedava17p
19. aug 2011

ahojte, tak mam po gluko teste a vsetko ok.....aj ked mi dalo sil, vsetko nevyvratit...ale podarilo sa 😀 a ako bonus, dr. mi vytkla, ze som prisla az teraz, ze ked ma otec cukrovku, mala som naklusat hned na zaciatku tehu

henrieta44
19. aug 2011

@karap jaaj tak to ti nezávidím, ale človek sa musím nad takéto veci povzniesť a hlaven tešiť sa na toho malého človiečika, inak v dnešjnej dobe si asi málokto môže vyskakovať, my sme tiež ako na hodačke raz je lepšie ( myslím finančne) a raz horšie, ale vždy si povieme,že ešte nebolo tak zle aby nemohlo byť aj horšie 😉 , hlavne nech sme všetci zdraví, že?

henrieta44
19. aug 2011

ja mám hrubý overal tiež v 56, ešte po synovi, mal ho oblečený len raz ked sme išli z pňrodnice, potom už bolo teplo ( je narodený v polovici marca) a on bol taký chrúsť mal 2700g ale zase bol dosť dlhý 53cm, no aj tak mu bol väčší, a dr. mi povedal že bambuľka bude pravdepodobne drobnejšia, tak nestresujem, ked tak mám ešte jeden väčší, len je trochu tenší....aj tak ju potom ešte zabilím do zavinovacej deky a na vajíčku mám aj nánožník, takže je určite nebude zima 😉

mysti
19. aug 2011

@henrieta44 ja si tiez myslim, ze kedze budeme mat novembrovcatka, ze aj ten 56 vynosia, aspon par krat 😀 ale iste mu kupim aj vacsi, ale naozaj som jedoducho neodolala... 😉

veronika1417
19. aug 2011

@mysti aj ja som kupila take malicke 🙂 si nadherne mam take dva a aj ked su to rovnake cisla tak ked ich porovnam jeden je vacsi ako druhy 😉

veronika1417
19. aug 2011

Baby mrknite na toto 🙂 aj vy mate nafotene nieco podone??? Vyhlasujem sutaz o malickeho votrelca! 😀 😀 😀 dajte nejake tie fotky nech viem, ze je to normalne 😉 😀

mysti
19. aug 2011

@veronika1417 ja take foto nemam, drobec zase az take pozy nehadze, ale mozno zacne 😀 ale je to krasne 😵

fanny3
19. aug 2011

Ahojte, aj ja som dnes kupila overalik 56, je malinky bezovy a ma aj ovinanie na rucicky, nozicky. Potom ked bude vacsi som si objednala taku zavinovaciu deku s kapucnou do ktorej bude moct rast. Este zohanam fusak...

sonicka07
19. aug 2011

ahojte babenky. vcera som videla naseho drobca. ma sa dobre. horsie je to s mamickou,ktora uz rata tyzdne a uz ma pocit ze ma pred porodom 😎 .
ledva chodim,vsetko ma boli, zda sa mi ze niekedy ze mi panva ide roztrhnut. nech je uz aspon oktober a som doma na materskej!!!!!!
segra mi podavala veci po jej malom,takze nemusim vobec nic kupovat. skoda. haha a ostatne veci mam zas ja po malej,takze tentokrat nas to dieta vyjde ovela lacnejsie. 😉 akurat som si kupila podprdku bez kostic a stala ma 54e 😠 .

veronika1417
19. aug 2011

@mysti ja niekedy normalne cumim, co mi tam nabehne 😀 pocitim ako sa natahuje, nadvihnem paplon a smejeme sa s drahym, ze coooo??? Neskutocne tvary brucha mi vie mala vytvarovat - samozrejme tie najlepsie nestiham nafotit 😖 tak ale hadam aspon na tychto je vidiet co dokaze 😀 nechapem ako tam tak mozu tie babatka behat ked si predstavim, ze su schovane v maternici, plavaju v plodovke ako dokazu takto putovat??? 😀 to mi asi nikto nevysvetli 😉

mysti
19. aug 2011

@veronika1417 no, je to sranda, nas maly drobec bude asi futbalista, lebo mi bruskom len tak sklbe...no ked sa prevracia, tak tiez kvalitne 😀
Uz sa tesim na 31.8., idem na o sono a dufam, ze nam naozaj potvrdia na 100% toho chlapa 😵

veronika1417
19. aug 2011

@mysti nooo my sme mali tusaka na chlapca a toto dokazuje nase dievcatko 😀 poriadne vyvadza ale tak dufala som, ze sa baby chytia a budu nejake srandovne fotky nech sa trochu zasmejeme 😉 ty si este aj o dva tyzdne dopredu takze Ty urcite citis malinkeho este viac ako ja tu moju krpanu 😉

mysti
19. aug 2011

@veronika1417 no, ja ho teda citim riadne a hlavne ked sa mu nieco nepaci, vtedy poriadne vystraja 😀 ale kym vystraja, tak je dobre, horsie by bolo keby nevystrajal, to by som mala asi strach... 😖

dominika_sk
19. aug 2011

baby, čo su to tie prietoky? a čo to je že "idem na prietoky?"to sa ako vyšetruje, alebo čo? 😕 už som to počula, ale vôbec neviem čo to je? to je to iste ako pasy?

gab
19. aug 2011

@veronika1417 nas hadze tiez pozy, ale zatial sa mi nepodarilo to odfotit, je nenormalne rychly, a doobedu je vlavo, okolo obeda som ho citila v pravo a teraz kope do zaludku, a ked som nahodou zohnuta, alebo lezim na lavej strane, tak sa vie hnevat, tak ma kope, ze musim zmenit polohu a potom je spokojny................. 😲 kurniksopa a co bude robit potom, ked bude na svete a bude mat tolko zivotneho priestoru, kolko chce, to sa teda za nim nabehame, ked bude taky pohyblivy........... 😀 😎

lenkakrchova
19. aug 2011

ako rastieme: 27 tt + 9 kg

veronika1417
19. aug 2011

@gab ked je taky rychly tak maj vzdy tel po ruke a ryyychlo odfot nech zhodotime 😀 ja ked sa pohnem tiez uz ten zaber nie je ono ale je ju este celkom dobre vidiet 🙂
@mysti ja tiez malu veru dobre citim ked sa jej nieco nepaci 😉 ale ked sa mi takto vypuca tak ju mozem pohladkat a to je uzasneee 🙂 viem, ze sa dotykam vlastneho babatka a ze na mna reaguje a citi ma... je to nadherny pocit. Niekedy sa takto hrame aj niekolko minut, ja ju pohladkam ona sa strati a potom znova vypuci 😀

veronika1417
19. aug 2011

@lenkakrchova z predu vyzera ako vacsie brusko a z boku je mensie ale velmi peknucke mas 🙂

lenkakrchova
19. aug 2011

@veronika1417 no mne sa zda stale velke 🙂 ale mas pravdu z predu vyzera vacsie 🙂

veronika1417
19. aug 2011

@lenkakrchova no moja ved uz sme v 27tt 😉 sme uz macherky, tak aj brusko musi byt vacsie 😉 aj ked ja prezivam taky mensi sok vzdy ked sa vidim v zrkadle 😀

lenkakrchova
19. aug 2011

@veronika1417 no ved áno ... ale aj tak sa mi zda dost veľké, ešte mame pred sebou 12 - 14 týždňov 🙂

denis006
19. aug 2011

@dominika_sk Netuším..ale už som o tom počula..Zabudla som koľko ťa stála výbavička do postielky v Targu? A koľkodielna je? Kupovala si na trhu či v obchode?

veronika1417
19. aug 2011

@lenkakrchova joooj ani nehovor 😒 a ked si predstavim, ze este bude rast a my priberat ☹ fuuuu to ude

andrejkag
19. aug 2011

@denis006 ahoj ja som bola včera v targu na trhu
kúpila som si do postielky tu sadu za 29 eur, vankúš, paplónik, obliečky na to, hniezdo, baldachým
kočiar za 280 a fusak do neho presne v tých istých farbách 30eur
perinku vystúženu za 8eur

harper
19. aug 2011

ahojte, konecne som tu, dnes som zase spravila asi patnast litrov leca, uz by aj stacilo hadam. Inak preco nas stale niekto premenováva?

micicka
19. aug 2011

@veronika1417 no pekne kúsky ti drobátko stvára v brušku 😀 ja som si dnes ráno natočila krátke videjko ako sa prevaľuje, mm sa poobede rehotal. aj včera to robila a dnes znovu, asi sa z rána naťahuje 😉 ale tak sa mi brucho prelievalo, že až. som povedala, že tam asi breakdance predvádza 😉

micicka
19. aug 2011

@harper ja nechápem čo robia s tými názvami, veď názov sme si zvolili samé, poznáme tú tému pod ním, tak nechápem o čo im ide. asi nemajú čo robiť 😠