icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

harper
19. aug 2011

@micicka aj ja mam ten pocit, ved uz je to druha zmena.

kaia
19. aug 2011

@dominika_sk, prietoky znamenaju to, ako je babatko od Teba vyzivovane 😉. Meranie prietorkov sa robi niekedy v tretom trimestri (nepamatam si v ktorom tyzdni) a potom na konci tehu. Zistuje sa, ci dostava od Teba tolko, kolko ma 😎

stellamiapiccola
20. aug 2011

Dobré ránečko dievčatá 😉 🙂

harper
20. aug 2011

Dobre rano, dnes to u nas vyzera zase na pekny slnecny den, uz sa tesim ako zo mna potecie...

mackoxxx
20. aug 2011

Dobré ráno babenky. No u nás už teraz 20 stupňov, to zas bude deň. 😝

lianka7
20. aug 2011

Ahojte kočky, odsávačku mliečka som kúpila aj ja-Avent v Poľsku tiež za pár eur,tiež si myslím,že sa zíde a keď nie,predám 🙂 My máme za sebou super dník-boli sme si vyzdvihnúť naše autíčko-prvé,tak sa strááášne vytešujeme...okrem toho sme zobrali na prázdniny manželovho brata-má 15 rokov,tak do utorka robím "chúvu" 😀 Ináč,malý ako sa zosunul dole,má tak kľudnejšie dni,oveľa menej kopká,neviem čím to je,ale dúfam,že je všetko ok 😕

kaia
20. aug 2011

Caute, ale super, ze bude pekne, tie monzuny uz boli otravne 😝. Tak vam zelam pekny slnecny den 😎

dominika_sk
20. aug 2011

@denis006 tu sadu do postielky som kupovala v tom babyboo.v tej sade je plachta,vankuš+obliečka, paplon+obliečka, mantinel a baldachyn. stalo to 45eur, u nas som take sady videla okolo 70eur 😖

denis006
20. aug 2011

@dominika_sk to je fakt skvelá cena a nevieš či tam majú aj hniezda okolo celej postielky? Najlepšie jednofarebné, lebo obličky a paploník s vankúšikom mám.

denis006
20. aug 2011

@andrejkag a mali aj čisto len hniezda? lebo prinku aj s obliečkami mám...ak máš foto, daj sem fotky, nech sa inšpirujem...a kočík, aká značka to je?

denis006
20. aug 2011

Neviete niekto ako sú sviatky v Poľsku...Plánujeme ´ísť do Targu 15. septemra, u nás je voľno, tak manžel ušetrí dovolenku....len neviem či aj tam nie je sviatok...Apropo...tie čo ste boli aj na trhu...sú trhy každý deň...?

mackoxxx
20. aug 2011

@denis006 Trhy sú len vo štvrtok a sobotu. Aspoň tak vždy bolo.

dadka_11
20. aug 2011

@denis006 aj ja by som chcela ist do Targu, takze ak zistis ci cez ten sviatok oni nemaju volno,daj vediet.. ideme aj my 🙂

dadka_11
20. aug 2011

@dominika_sk prietoky sa robia v 36tt.. a znamena to, ze ako sa dietatko vyzivuje uz na konci tehu..

trinka
20. aug 2011

ahojte guličky 😀 😀 😀
opäť dobieham, lebo som tu dlhšie nebola a ani nedobehnem a nedočítam všetko čo ste napísali. Len hlásim, že náš kocur tulák sa vratil... u nas sa teraz stavia predsien- ako to manžel nazval tak kočikáreň a sušiareň 😀 😀 😀 😀 trochu nam to uľahčí skladovanie. Len ja som už tretí den na nohach... poviem vám už mám toho dosť teda... 😠 najradšej by som si zbalila veci do kufríka a na dva dni vypadla....

karap
20. aug 2011

ahojte 🙂 Kazdu chvilu cakame navstevu[budeme na zahrade grilovat]tak sa uz ,,tesim,, na tu kopu ludi a kriku 😠
Pred chvilkou som pomahala muzovy preniest do zahrady gauc[museli sme ho davat von cez okno]a tusim som to prehnala,lebo teraz mam brucho ako kamen....Asi sa to Simuske nem pacilo 😖
Inak od rana chodim len v plavkach[dvojitych]a ked sa vidim v odraze v okne 😲 Boze som sirsia jak dlhsia[a to mam 178cm 😀 ]
Tak bezim,tusim su uz tu 😉

denis006
20. aug 2011

@trinka nezávidím,...nás niečo podobné čaká od pondelka...Už od včera nemám mužíčka doma a vráti sa až v nedeľu...majú motorkársky zraz, takže gulášovka, preteky, chlastík..snáď príde domov OK a plný síl....Od pondelka chceme ešte vymaľovať kuchyňu a chodbu..no najskôr musíme vyspraviť stierky do roviny,...a zajtra začínam demontovať čo sa dá a lepiť čo pôjde. 😝

lolinkamaminka
20. aug 2011

Ahoj kocky, potrebujem radu 😒 to klasicke kopkanie uz pozname vsetky, ja na mojom brusku uz pozorujem ako mala vystrkuje nozicky a rucicky, dokonca takedy kopne tak ze so mnou mykne, ale co ma trapi je, ze z casu na cas, ked lezim v klude citim v brusku take ako keby trhanie, mykanie v pravidelnych intervaloch, tak cca kazde dve sekundy, je to dost neprijemne, zazivate to niektora? by ma zaujimalo co to je, neviem to tak dobre popisat, ale proste citim ze to nie je to klasicke kopanie... 😖

denis006
20. aug 2011

@dadka_11 sa tam možno stretneme....plánujem kuknúť trh /presondujem čo a za čo majú/, potom kuknem babyboom a uvidím čo kde kúpim....
Čo sa tam chystáš nakupovať? Nám ešte chýba matrac do postielky a chcem s kokosom, overal na zimu, fusak 3 v 1, elek. pestúnku, hniezdo okolo postielky, prebaľovaciu podložku a tiež, že sa tam oplatia plienky, tak do zásoby pár kusov..

http://www.sviatky.emka.sk/polsko.html

denis006
20. aug 2011

@lolinkamaminka to poznám....to sa len miminku čká! 🙂

lolinkamaminka
20. aug 2011

@denis006 dakujem 🙂 aj som si myslela, uz som o tom niekde citala, len je to take cudne, az neprijemne dakedy...

veronika1417
20. aug 2011

@micicka srdco ved odfot ked bude tak dobre vypucena 😀 Ty si taka chuducka, ze na Tebe to bude super vidiet 😉 a aspon sa vsetky potesime 😀 ja ked vidim tie bruska alebo nejaku peknu foto hned mam dobru naladu 😀 sa tesim na malinkuuuu!

veronika1417
20. aug 2011

@lianka7 mne mala este sem tam vybehuje hore ale vacsinou je dole podla mna je to oki, nemusis sa znepokojovat 😉 oni kopkaju aj tam dole len tam to az tak necitime podla mna. V nasom tyzdni je to normalne, ze sa presunu nizsie a malo by sa ulavit co sa tyka dychania a aj zaludok by na tom mal byt lepsie 🙂

lianka7
20. aug 2011

@veronika1417 No mne to velmi pomohlo kvoli zahe,ze sa drobec presunul dole,odvtedy ma vobec nepali 😉 Len ma to akosi viac taha k zemi 😨

kaia
20. aug 2011

@lolinkamaminka, babatkam v brusku sa velmi casto stikuta, ale netrva to obycajne dlho (aspon u mna nie) 😎

trinka
20. aug 2011

@denis006 taktiež nezávidím... dnes len čo som si sadla (konečne), tak sa na dverách podochýlil záves a ten náš čurko vstal 😀 😀 😀 😀
@lianka7 palievala ťa záha? mna pri prvom tehu strasne a teraz detto... ☹

andrejkag
20. aug 2011

@denis006 neviem či majú zvlášť len hniezdo, asi nie ja som kupovala hniezdo a obliečky v jednom balíku a v druhom bol paplónik a vankúš,spolu to stálo 29eur, mali už aj oblečené v jednom balíku ale nie tu farbu čo som chcela
kočiar je polský tak že žiadna značka ale mne sa páčil a to bolo hlavné, a to ľahké ovládanie 😉

denis006
20. aug 2011

@andrejkag a vanička má aký rozmer, je dosť veľká? Ja už mám rezervovaný kočík, len dúfam, že bude v dobrom stave a že nám ho nechá...nerada by som sopadla ako niektoré tehulky, čo im kočíky predali. )Ink pekné neutrálne farby sii volila

denis006
20. aug 2011

@andrejkag Nevieš či už mali zimný tovar...overaly a tak?

andrejkag
20. aug 2011

@denis006 neviem rozmer vaničky a ani ti ho nepremeriam lebo kočiar sme odložili u svokry, doma to nemám kde skladovať zatial 😉 ale mne sa zdá dosť veľká aj fusak som tam hned skúšala a v pohode
zimné veci ešte nemali možno v tých detských stánkoch nájdeš nejake overaly ale ja som si to nevšímala kedže sme niečo podedili 🙂