Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@veronika1417 už dlho nemala extra pózu, čo by bola taká zaujímavá. keď bude, určite prihodím 😉 toto má rána také prevaľovanie, voláme to okruh okolo pupku, lebo fakt ako keby si dávala kolečká 😉
@micicka jeeej to je zlate pomenovanie 😀 a vazne spravi obeh okolo pupka aj nad pupkom??? 😕 moja sa stale pohybuje iba pod pupkom z lava do prava alebo do sikma dole ale vyssie ako po pupok nejde len sem tam citim ze ma kopne trosicku nad urovnou pupku ale to je max.
@trinka Ano palieva ma,ale teraz ako je male zosunute dole,tak mam oddych 🙂
@veronika1417 Ja sa dnes tiez citim akasi vycerpana,no mm mi hovori,ze niet sa co cudovat,lebo som pol dna pobehovala v kuchyni a kuchtila tym mojim chlapom 😉 teraz uz vykladam nohy 😝
@lianka7 ja som tiez trosku pobehovala ale nie viac ako obvykle tak neviem co ma tak zmaha 😒 uz som si aj cafficko dala 😉 no nezabralo. Magnezko som si radsej nedala lebo to by som uz cisto ledva prezivala s tym mojim tlakom a to chceme ist v noci este do Tesca kupit tie plienky a tak vlastne ani neviem ci je este ta akcia 😕 nevies, ci este je??? nech tam netrepem Jurajka nadarmo 😅
@veronika1417 My sme boli v Tescu dnes a stale je akcia,takze kludne chodte 😉 Ja tiez uvazujem co si dam,aby som sa nejako zmohla...ale kavu uz asi nie 🤐
@lianka7 si uz mala? alebo nechces kvoli kyseline blaznit zaludok? juuuj teraz pozeram, ze uz je aj dost hodin 😨 no neviem, ci dnes zvladnem Tesco 😕 asi si radsej pojdem skor lahnut a bude 😀
@veronika1417 Ráno som mala kávičku a zvyknem piť len jednu počas tehu a už teraz na večer nechcem,ale pravda je,že som zrelá na posteľ a ty sa tam radšej tiež zval 😉
@lianka7 nooo asi ten dnesok tak aj dopadne, poriadna sprcha a haaajde spat 😀 ja tiez pijem len jednu taku slabsiu a aj to s mliekom, nech nemame tych nasich oblubenych zavislakov 😉
@veronika1417 No presne aj ja tak s kávičkou...a keď si robím ja,tak si doprajem o pol lyžičky kávy viac ako keď robí manžel-ten mi zase viac dopraje mliečka 😀
@lianka7 este, zeho mas 😉 chce pre Teba len dobre 🙂 len potom nam asi tie kavy nezaberaju 😀 mlieko zneutralizuje a my by sme len spali 😀
@veronika1417 No veď to,ja to pijem,aby mi to dvihlo tlak,ale s takým kakavkom mi to veru tlak nedvíhne...ale vždy ho zato pochválim,akú skvelú kávičku mi uvaril 😀 Môj drobček je dnes nejaký kľudný,asi aj on má útlm 🙄
@adikad No sleduj si to cca 2 tyzdne,lebo ja som tam tiez hned nic nemala a po 4 dnoch sa mi to zapalilo a trosku zacalo pobolievat,tak som isla za svojou obvodnou lekarkou,lebo moj gyndos ma dovolenku,ta mi predpisala penicilin a zabral.Uz je to ok!Len si to sleduj kazdy den po dobu dvoch tyzdnov a ked budes badat zmenu,chod k dr.
@lianka7 treba ich chvalit, su radi ak mozu pre nas nieco urobit 🙂 ten moj dnes vyupratoval nas domcek a umyl chladnicku s mraznickou cim mi velmi pomohol lebo ja som sa nevedela odhodlat. Kompenzuje si to ale tym, ze sa hra na PC a nie aby somnou vylehoval 🙄 s tym mi trosku ide na nervy tak ale musim aj ja nieco urobit na oplatku pre neho a nechat ho chlapca aby sa trosku pohral 😉
@adikad poriadne si to vydenzifikuj! Vraj to je uplne to najdolezitejsie! Drzim palceky nech je to oki.
@veronika1417 hej, hej, naša sa už dostala aj nad pupok 😀 asi to bude dlhonohá modelka 😀 😀 - len aby to nakoniec nebol nejaký basketbalista 😉
@denis006 no veru aj ja by som rada isla cosi pozriet.. mne tiez chyba hniezdo, kocar, vanicka a urcite aj kozmetika, a nova vybavicka oblecenia do nemocnice.. este mam toho dost,co kupovat a tam to asi vsetko jednym razom kupim 🙂) urcite je to tam lacnejsie ako tu u nas...tak sa to oplati..
a dakujem za link, vidim,ze sviatky mat tak skoro nebudu 🙂
krásne dobré ránko želám 🙂 😀
Ahojte kočky, ako sa dnes mate? 🙂
@veronika1417 no tak to mas super,ze sa manzel o Teba tak stara.To moj 😖 Absolutny nezaujem,ze som tehotna.Sak co,to nieje choroba,nie? 😒
Vcerajsia grilovacka dopadla dobre,posedkali sme,popapkali....Len uz podvecer som sa citila nahovno,lebo predsa;od rana na nohach,furt odbiehat dnu pre to-pre ono...Do toho kazdu chvilu syn nieco vyparatil a ja som musela ,,upratovat,, po nom...Brucho ma tlacilo,Simuska sa nejak zle ulozila a tvrdlo mi....Padla som do postele ako zabita.A muz chcel este aj tutu-mutu 😠 Hned som ho zrusila,a samozrejme zase je zduty,ze s nim ani spat nechcem...
Ja neviem co to len ten moj je taky,no on absolutne nechape,ze som stale unavena a na sex nemam vobec chut ani silu.....
baby, pocujte, kupovali ste uz drobcom "postolky" na riadne plienky na balenie na siroko?
u nas bude dnes svieckova s domacou knedlou a poobede sa mozno pojde do zoo.
@dena
@denis006 jedna kamoska mi pisala, ze boli s malym na kontrolu, ma 6 tyzdnov na klbiky a ze im ortoped povedal, ze uz maleho nemusia balit nasiroko...kolko myslite, ze tych postoliek budem potrebovat? ja som myslela, ze stacia jedny...
@harper mnam svieckova...my ideme dnes na obed k svokre, tak snad urobi nieco dobre 😀
@dena je naozaj krasne, len sa desim tych buducotyzdnovych 36 stupniv, jooooj 😒

@lianka7 tak ten pocit tahania dole mavam aj ja a brusko sa mi zda aj dost tazke 😒 a si predstav ked budu mat skoro 4kg ☹ dnes som taka rozlamana, ze asi prvykrat sa citim tehotensky unavena a to sa mi zda este skoro vzhladom na nas tyzden ☹ tak ale telo asi potrebuje trochu oddych