icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

veronika1417
20. aug 2011

@lianka7 tak ten pocit tahania dole mavam aj ja a brusko sa mi zda aj dost tazke 😒 a si predstav ked budu mat skoro 4kg ☹ dnes som taka rozlamana, ze asi prvykrat sa citim tehotensky unavena a to sa mi zda este skoro vzhladom na nas tyzden ☹ tak ale telo asi potrebuje trochu oddych

micicka
20. aug 2011

@veronika1417 už dlho nemala extra pózu, čo by bola taká zaujímavá. keď bude, určite prihodím 😉 toto má rána také prevaľovanie, voláme to okruh okolo pupku, lebo fakt ako keby si dávala kolečká 😉

veronika1417
20. aug 2011

@micicka jeeej to je zlate pomenovanie 😀 a vazne spravi obeh okolo pupka aj nad pupkom??? 😕 moja sa stale pohybuje iba pod pupkom z lava do prava alebo do sikma dole ale vyssie ako po pupok nejde len sem tam citim ze ma kopne trosicku nad urovnou pupku ale to je max.

lianka7
20. aug 2011

@trinka Ano palieva ma,ale teraz ako je male zosunute dole,tak mam oddych 🙂
@veronika1417 Ja sa dnes tiez citim akasi vycerpana,no mm mi hovori,ze niet sa co cudovat,lebo som pol dna pobehovala v kuchyni a kuchtila tym mojim chlapom 😉 teraz uz vykladam nohy 😝

veronika1417
20. aug 2011

@lianka7 ja som tiez trosku pobehovala ale nie viac ako obvykle tak neviem co ma tak zmaha 😒 uz som si aj cafficko dala 😉 no nezabralo. Magnezko som si radsej nedala lebo to by som uz cisto ledva prezivala s tym mojim tlakom a to chceme ist v noci este do Tesca kupit tie plienky a tak vlastne ani neviem ci je este ta akcia 😕 nevies, ci este je??? nech tam netrepem Jurajka nadarmo 😅

lianka7
20. aug 2011

@veronika1417 My sme boli v Tescu dnes a stale je akcia,takze kludne chodte 😉 Ja tiez uvazujem co si dam,aby som sa nejako zmohla...ale kavu uz asi nie 🤐

veronika1417
20. aug 2011

@lianka7 si uz mala? alebo nechces kvoli kyseline blaznit zaludok? juuuj teraz pozeram, ze uz je aj dost hodin 😨 no neviem, ci dnes zvladnem Tesco 😕 asi si radsej pojdem skor lahnut a bude 😀

lianka7
20. aug 2011

@veronika1417 Ráno som mala kávičku a zvyknem piť len jednu počas tehu a už teraz na večer nechcem,ale pravda je,že som zrelá na posteľ a ty sa tam radšej tiež zval 😉

veronika1417
20. aug 2011

@lianka7 nooo asi ten dnesok tak aj dopadne, poriadna sprcha a haaajde spat 😀 ja tiez pijem len jednu taku slabsiu a aj to s mliekom, nech nemame tych nasich oblubenych zavislakov 😉

lianka7
20. aug 2011

@veronika1417 No presne aj ja tak s kávičkou...a keď si robím ja,tak si doprajem o pol lyžičky kávy viac ako keď robí manžel-ten mi zase viac dopraje mliečka 😀

veronika1417
20. aug 2011

@lianka7 este, zeho mas 😉 chce pre Teba len dobre 🙂 len potom nam asi tie kavy nezaberaju 😀 mlieko zneutralizuje a my by sme len spali 😀

lianka7
20. aug 2011

@veronika1417 No veď to,ja to pijem,aby mi to dvihlo tlak,ale s takým kakavkom mi to veru tlak nedvíhne...ale vždy ho zato pochválim,akú skvelú kávičku mi uvaril 😀 Môj drobček je dnes nejaký kľudný,asi aj on má útlm 🙄

adikad
20. aug 2011

@lianka7 ahoj, ty si mala kliesta, vsak? Ma ide porazit dnes som si vyberala tiez a to priamo z brucha ☹ . Volala som na gyn. pohotovost, takze pokial nemam miesto zapalene, tak je to v pohode, ale mam to povedat dr. v poradni.

lianka7
20. aug 2011

@adikad No sleduj si to cca 2 tyzdne,lebo ja som tam tiez hned nic nemala a po 4 dnoch sa mi to zapalilo a trosku zacalo pobolievat,tak som isla za svojou obvodnou lekarkou,lebo moj gyndos ma dovolenku,ta mi predpisala penicilin a zabral.Uz je to ok!Len si to sleduj kazdy den po dobu dvoch tyzdnov a ked budes badat zmenu,chod k dr.

trinka
20. aug 2011

@adikad joj, len nech sa nič nezapali- držím palčeky
@lianka7 tak to je fajn, že sa malý posunul- ta naša buchta sa rozvaľuje po celom bruchu... ☹

veronika1417
20. aug 2011

@lianka7 treba ich chvalit, su radi ak mozu pre nas nieco urobit 🙂 ten moj dnes vyupratoval nas domcek a umyl chladnicku s mraznickou cim mi velmi pomohol lebo ja som sa nevedela odhodlat. Kompenzuje si to ale tym, ze sa hra na PC a nie aby somnou vylehoval 🙄 s tym mi trosku ide na nervy tak ale musim aj ja nieco urobit na oplatku pre neho a nechat ho chlapca aby sa trosku pohral 😉

veronika1417
20. aug 2011

@adikad poriadne si to vydenzifikuj! Vraj to je uplne to najdolezitejsie! Drzim palceky nech je to oki.

micicka
20. aug 2011

@veronika1417 hej, hej, naša sa už dostala aj nad pupok 😀 asi to bude dlhonohá modelka 😀 😀 - len aby to nakoniec nebol nejaký basketbalista 😉

dadka_11
20. aug 2011

@denis006 no veru aj ja by som rada isla cosi pozriet.. mne tiez chyba hniezdo, kocar, vanicka a urcite aj kozmetika, a nova vybavicka oblecenia do nemocnice.. este mam toho dost,co kupovat a tam to asi vsetko jednym razom kupim 🙂) urcite je to tam lacnejsie ako tu u nas...tak sa to oplati..
a dakujem za link, vidim,ze sviatky mat tak skoro nebudu 🙂

palinkova87
21. aug 2011

krásne dobré ránko želám 🙂 😀

mysti
21. aug 2011

Ahojte kočky, ako sa dnes mate? 🙂

karap
21. aug 2011

@veronika1417 no tak to mas super,ze sa manzel o Teba tak stara.To moj 😖 Absolutny nezaujem,ze som tehotna.Sak co,to nieje choroba,nie? 😒
Vcerajsia grilovacka dopadla dobre,posedkali sme,popapkali....Len uz podvecer som sa citila nahovno,lebo predsa;od rana na nohach,furt odbiehat dnu pre to-pre ono...Do toho kazdu chvilu syn nieco vyparatil a ja som musela ,,upratovat,, po nom...Brucho ma tlacilo,Simuska sa nejak zle ulozila a tvrdlo mi....Padla som do postele ako zabita.A muz chcel este aj tutu-mutu 😠 Hned som ho zrusila,a samozrejme zase je zduty,ze s nim ani spat nechcem...
Ja neviem co to len ten moj je taky,no on absolutne nechape,ze som stale unavena a na sex nemam vobec chut ani silu.....

mysti
21. aug 2011

baby, pocujte, kupovali ste uz drobcom "postolky" na riadne plienky na balenie na siroko?

dena
21. aug 2011

prajem vsetkym pekny slnecny ale hlavne pohodovy dnik 🙂
@mysti u nas je celkova nedelna pohoda...varime, potom pride k nam svokor na obed a po obede sa pojdeme niekde potulat von ked je tak krasne 😉

harper
21. aug 2011

@mysti ja mam po prvej tak asi teraz kupovat nebudem nove ale pouzivat ich budem. je to oznacene cislami, tusim 1,2,3.

harper
21. aug 2011

u nas bude dnes svieckova s domacou knedlou a poobede sa mozno pojde do zoo.

denis006
21. aug 2011

@dadka_11 budem ťa tam vyzerať 😎

denis006
21. aug 2011

@harper tiež mám poštolky po malej, len čísla tam nie sú žiadné, tak sa musím orientovať len odhadom... 😝

harper
21. aug 2011

@denis006 ja som to teraz nejako nestudovala, len si pamatam ze ked sme ich isli kupovat tak sa ma pytala predavacka (tusim v drogerii) ze ake cislo chcem, tiez sme to kupovali podla toho ako vyzerali.

mysti
21. aug 2011

@dena
@denis006 jedna kamoska mi pisala, ze boli s malym na kontrolu, ma 6 tyzdnov na klbiky a ze im ortoped povedal, ze uz maleho nemusia balit nasiroko...kolko myslite, ze tych postoliek budem potrebovat? ja som myslela, ze stacia jedny...

@harper mnam svieckova...my ideme dnes na obed k svokre, tak snad urobi nieco dobre 😀
@dena je naozaj krasne, len sa desim tych buducotyzdnovych 36 stupniv, jooooj 😒