icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

harper
21. aug 2011

@mysti no male deticky maju niekedy tu schopnost "presrat sa durch" tak ja by som radsej kupila dvoje 😀 myslim ze to stalo vtedy par korun.
z tych buducotyzdnovych teplot sa uz teraz potim 😖

mysti
21. aug 2011

@harper 😀 tak to mas teda pravdu-radsej dvoje 😀

lenka1108
21. aug 2011

ahojte baby.zase som tu dlho nebola.stale sa snazim vymyslat malej program ale to horko ma raz zabije.neviem ako prezijem buduci tyzden.mm bude doma tak som si naplanovala pedikuru, nechtiky a skocim asi na masaz.chodim uz ako troska.maly mal jeden den utlm tak som sa aj bala ale vcera uz kopal riadne a aj dnes od rana.
baby ja uz sa neviem dockat novembra.uz nech je to tehotenstvo za mnou.zvladam to ovela horsie ako ked som bola tehotna s malou.teraz ratam kazdy den... mate aj vy take pocity? alebo mi uz uplne sibe. 😒

harper
21. aug 2011

@lenka1108 nesibe, tiez by som to mala uz najradsej za sebou

denis006
21. aug 2011

@mysti ja mám poštoliek asi šesť...asi po 2-3 z kiaždej veľkosti..(keďže neviem čo sú to za veľkosti) .lebo keď náhodou preciká potrebuješ ďalšie...

denis006
21. aug 2011

@lenka1108 tiež to tak cítim...pri malej bolo všetko OK a teraz, negat RH fakto /ten vraj pri prvom tehu nevadí/, skrátený krčok, zý krvný obraz a ešte aj tehu cukrovka...no nedporazilo by jedného 😠

kaia
21. aug 2011

@mysti, ja postolky davat nebudem. Pri malom to bolo povinne, teraz az po utz klbikov, ak by vysledky neboli dobre...

trinka
21. aug 2011

@mysti ano, naša malá mala nevyvinutý jeden klbik, takže sme do 4 tt balili naširoko a potom nosila do 5tich mesiacov abdukčnu perinku... 😒
Ja som si kupila 2ks a na tie štyri týždne stačili, vieš keď jedny prekaka...
U nás v porodnici sa napríklad nebalí naširoko, ale ja som ich mala v taške nachystane pre istotu aj s dvomi bavlnenými plienkami. Aj dobre, lebo na tretí den sme už museli baliť, tak som mala aspon svoje...

dena
21. aug 2011

@mysti ja mam dvoje a veru neviem ci ich budem davat...len ak bude treba 🙂

@lenka1108 veru nesibe ti...ja som uplne hotova a tiez ratam kazdy den, kedy to uz bude...toto tehotenstvo najhorsie zvladam. a to stale pripisujem svojmu veku...ale vydrzat musime 🙂

trinka
21. aug 2011

@lenka1108 netrap sa ja to poznam, tiež už fučím ako lokomotíva- kým sa postaram o domacnosť, o malu a samozrejme o mm, tak neviem ako sa volám... nohy som si neholila ani nepamatám... vyzeram ako tarantula... nemám niekedy ani cas na wecko nie to ešte sa o seba postarať ☹ ☹ ☹ prve tehu bolo take kludnejsie ... aj ked možno si to prikrášlujem- sama neviem- ale teraz som vyčerpana a bolia ma kríže, tvrdne mi brucho... niekedy mam toho plne trubky... 😖 posledne 4 dni som skákala okolo hrncov a domácnosti, lebo sa nám stavia predsieň a ešte som tu mala mm brata 9 ročného tri dni...
dnes mi ale pomohlo, že trochu manžel navaril a sme mali cas na seba aspon chvilku, tak sme rozoberali, kedy kočík kupime a aký a ako zariadime babam izbičku... tak som trochu prisla na ine myšlienky, uvidis, ked príde mm domov sa to zlepší, pookreješ 😉

kaia
21. aug 2011

Caute baby, trochu od veci otazka v tomto teple, ale prave uvazujem, ze o styri mesiace tu mame Vianoce 😉.
V novembri mame terminy a s novorodeniatkom behat po obchodoch asi nebude uplne najlepsie... 😝
Budete riesit darceky teraz na jesen alebo to nechate na svoje polovicky, pripadne internet alebo budete s babatkom labzovat po obchodoch?

perlaoceanu
21. aug 2011

ahojte. Ste tu niektora z okolia Žiliny? Kde sa boli kupovat kočík a detskú výbavičku?

lianka7
21. aug 2011

@kaia No presne to som vcera v posteli riesila s manzelikom 😀 😀 😀 Asi to budeme riesit tak,ze nieco kupime v oktobri a co nam ostane,resp.nestihneme,tak dokupime,kym bude drobcek spinkat a dame ho k mojim rodicom.Byvaju blizko nakupneho centra a centra mesta 😉

lianka7
21. aug 2011

@lenka1108 No urcite ti nesibe,lebo neviem ako by som ja zvladala dietatko a tehotenstvo naraz-preto obdivujem vsetky maminky s detickami!Ja sa naopak citim skvele,stale plna energie,neviem obsediet,stale v kuchyni nieco vymyslam,teraz ked je teplo,tak vyletiky.Aj dnes sme sa boli prejst na Hrebienku a vecer ideme opat na nejaku vychadzku...len si ten cas zadelujem a organizujem ako mi vyhovuje...len viem,ze keby som mala dietatko,ten cas by mi organizovalo ono,takze baby druho a viacrodicky-mate moj obdiv,znasate to skvele!!!!

dena
21. aug 2011

@kaia tak my uz neake darceky mame 😀 hlavne pre to nasho starsieho a nieco pre malu...a ked nieco vidim co by bolo vhodne, tak kupim...takze my sa uz pripavujeme pomalicky aj na vianoce 😀

karap
21. aug 2011

@mysti ja mam este po malom,2x jednotky,to mi myslim bude stacit.A latkoviek mam 15 ks a to je tiez dost.

karap
21. aug 2011

boze,tu sa uz spominaju vianoce 😲 ?No,ked tak rozmyslam,veru bolo by dobre mat vsetko nachystane popredu...Ved z malinkou nebudem moct chodit po meste[+2 deti,co s nimi?]Svagrina je tiez tehotna,takze by som bola rada,keby som uz aj pre nu mala nieco nachystane...Joj,len ked teraz sa blizi september a ten bude u nas zabijak 😖
Len skolka ma bude stat v septembri vise 70eur ☹ A peniazkov je taaaak malo...Ach ten zivot

stellamiapiccola
21. aug 2011

ahojteeeeeeee @kaia ja dam asi malinkatu mamine a pojdem po obchodoch , jedineak mi padne už teraz dačo do oka tak kúpim, ale ešte ani tušáka nemám čo to bude 🙂

akože toto teplo ma zničíííííí, fuj v byte mame 27.5C ufffff a čo ešte len dojde bauuuuuuuuuu
ráno som bola na cintoríne bratrančekovi trolino poupratovať hrobček , potom na kafíčku a teraz som doniesla postieľku teda môj mužík s pivky a umýva ju na balkóne kde je opreté slnko cca 45C 😀

karap
21. aug 2011

au-au-au 😢 baby co to?
Sex je u nas velmi zriedkavy[max. 1x tyzdenne aj menej]no a dnes je ten den 😉 ked sa ,,to,, konalo.Sex v pohode,ziaden drastak...no po cca hodine mi zacali bolestive krce v posve.Mam ju ako vo zveraku a trva to uz skoro 2 hodiny 😲 Preco?Zeby ejakulat vyvolaval tieto bolesti?
Viem,ze spermie mozu vyvolat porod,no az ked budem v termine.Teraz by nemal byt problem.Tak preco mam tie krce?

veronika1417
21. aug 2011

@karap ja som sa chcela opytat ci vobec niekto z nas este sexuje 😀 mne sa velmi nechce ale je pravda, ze mi chyba take to nevinne tulkanie ☹ radsej vsak neotravujem draheho lebo ten ma dost drzat sa ked jemu nic nebrani 😉 mne vsak strach dost brani a tak len velmi obcas ked ma ukeca 😉 tie bolesti su podla mna take krce ono sa to po sexe moze stat ale daj sa do kludu a uz sa tolko nenamahaj ved je uz neskutocne co vyvadzas!!! Makas ako robotnik, natahujes sa s tazkymi vecami, staras sa o deti, behas na bicykli, zavaras, chodis po vyletoch. grilovacky a este aj sexujes,... co si robot??? 😀 oddychuj prosim Ta lebo si zacnem mysliet, ze som v porovnani s Tebou uplna padavka 😉

karap
21. aug 2011

@veronika1417 😀 😀 skoro som sa ,,zadrhla,, kavou.....

veronika1417
21. aug 2011

@karap pockaaaj ale v dobrom nie???? 😀 😀 😀

zvedava17p
21. aug 2011

@karap ta obdivujem, mna boli brucho a krize, uz len ked vleciem nakup, tan gauc by som urcite nepomahala prenasat

veronika1417
21. aug 2011

@zvedava17p @karap vidis na ten gauc co si trepala oknom som zabudla 😀 😀 😀

lolllka
21. aug 2011

@perlaoceanu ahoj..ja som zo ZA... 😉

perlaoceanu
21. aug 2011

@lolllka a kde v ZA sa daju kupit kociky?

karap
21. aug 2011

@veronika1417
@zvedava17p reci mate ako koza bobkov,no ani jedna ste mi neodpovedali,ci teda mozem,ci nemozem sexovat 😀 Ja som povedala muzovy,ze je koniec.Najblizsie az na Silvestra[to uz budem snad po sestonedeli] 😀
No a teraz ,,hodim,, par cisel:vaha+5kg,obvod pasa cez pupok 109cm 😲 !!!Uz som ozaj ,,sirsa jak dlhsa 😝

zvedava17p
21. aug 2011

@karap nie som doktorka, tak ti neporadim, ale urcite by som sa riadila svojimi pocitmi

lenka1108
21. aug 2011

baby ja som fakt totalne vycerpana.mm mi nadava ze si este privolam porod tymi recami ze nech uz je vonku. ale ked ja som nervozna ako pes po vsetkych len stekam.maly ma tlaci raz hore raz dole a tieto horka no katastrofa.dnes sme sli na jarmok a chuda mala si nic neuzila bo ja som furt stonala ked na mna slnko palilo az sme sli domov. s mojim tatkom som sa dosekala bo mi vynadal ze len po nom vrcim a neviem sa normalne rozpravat. ach jaj neni mi dobre.... ☹ ☹ ☹
@karap o com hovoris???? co to je ze sex???? ak si dobre pametam tak naposledy som to slovo poznala asi pred 2 ci 3 mesiacmi. 😝 aj ked to mm navrhnem tak nechce.ze o malemu blizit nebude, nech tie 3 mesiace vydrzim.takze ti zavidim.... 😒

abutkova
21. aug 2011

@perlaoceanu ja som z BY,a bola som sa pozriet v ZA v predajni pre deti.sk,je to na Ul.Vysokoskolakov ,celkom slusny vyber