Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@mysti ja ju tiez milujem 😀 a tiez som donedavna nechapala ako niekto dokaze zjest celu ale podarolo sa a ani neviem ako 😀 rano som zacala no a na obed uz bola vo mne cela 😉 😀 ale som prsladenaaa teraz by som si dala nieco extra slane alebo kysele len aby som si zmenila tu chut ale som plna po krk 😒
Babyyyyyyyyy,ja mam glukozovy test na vybornu!!!!Dokonca som mala este PODhodnotu-teda malo cukru v tele!Mam jest v pravidelnych dvojhodinovych intervaloch...a ja ze preco mi tak chuti sladke...a to je pre nizku hladinu cukru v tele-sranda 😀 padol mi kamen zo srdca 😉
@lianka7 gratulujeeem sdiecko 🙂 tak sa tesim s Tebou len pekne dodrzuj pravidelne papkanie lebo ani nizky nie je bohvieco. Ked ostanes hladna a klesne Ti cukor, moze Ti ostat dost zle tak sa stravuj hlavne pravidelne.
@veronika1417 Dakujem srdiecko 😵 no a ja som si myslela,ze zle mi byva z nizkeho tlaku-a to je mozno jedno s druhym...vraj jest kazde dve hodky...boze ved bude zo mna hrošík 😀 Dnes mi brali este krv na krvny obraz a tak 😉 Dnes sme cestovali dve hodky a pol hodky ku svokrovcom a tak mi spuchli nohy ze az...a zajtra ideme do Blavy a spat tak som zvedava ako budem vyzerat zajtra-ako slon budem mat nozky ☹
@lianka7 to vazne?? ☹ daj si studenu sprchu na nozky uvidis tu ulavu a pomoze to na opuch a pekne si vyloz hore nozky a vzdy ked budes moct ich vykladaj 😖 v aute si posun sedacku dozadu a nozky sup na palubovku, ked sedis na stolicke vyloz nozky na druhu stolicku, proste stale co najvyssie. Pomoze Ti to aspon zmiernit. Ja to poznam ked Ti klesne cukor fuuu mne az mdlo ostavalo a normalne sa mi zahmlievalo pred ocami a niekedy mi ostavalo az tak, ze ma studeny a horuci pot zalieval 😖 takze vzdy maj nieco male pri sebe alebo glg coca coly tiez pomaha ale ta klasicka s cukrom 😉
ahojte kocky.ako ste dnes prezili tie horucavy? kokos ja som stastna ze som po ladovej sprche vyvalena na gauci a pijem ladovu colu.ja eviem ako to zvladnem tento tyzden.... zajtra mam poradnu tak som zvedava ci je maly ok.hadam mi ho aj pomera. baby uz v piatok to bude 30tt... nech to je uz za nami a chvalime sa tu posratymi plienkami 😀
Ahojte baby, tak aj ja sa zaraďujem medzi Vás Novembrovky, som v 29.tt a chcela by som sa spýtať aké cítite vy pohyby bábätka, doteraz to boli už aj riadne kopance, ale včera a dnes len také akoby naťahovanie v spodnej časti brucha...mám ešte 5-ročnú dcéru,ale už si nepamätám aké presne to bolo v tomto období pri nej...ďakujem
@veronika1417 ja uz som mala aj krem (asi 3x), teraz tiez take tabletky hnusne a aj tak mam stale pocit stipania a svrbenia 😖 ja intimky nenosim, len ak mam tie lieky. Ja neznasam akekolkvek vlozky... uz ma to nebavi. Ale tak dufam, ze to rychlo zase prejde.
@abutkova a ty si priamo z BY? Ku ktoremu gynekologovi chodis?
No ja mam za sebou neplanovanu navstevu zubara, mam zapalene dasno okolo zuba ktorý mám nachystaný na korunku a celá strana ma bolí, snažím sa vydržat ešte som si ani panadol nedala a to ma ešte zajtra čaká 10 hodinová cesta do Nemecka v tej horúčave asi zdochnem 😠
Ozaj kde Vás malý kopú lebo mna stále v dolnej časti brucha, okolo pupka strašne málo.
No ja už by som aj očakavala že sa da do tej spravnej polohy segrenke sa už malý od 30 týždna neotočil a robili jej cisarsky lebo malinký si tam sedkal. 🙂
@veronika1417 ja sa sprchujem po sexe vždy, bez ohladu na to ci som tehu alebo nie... (samozrejme su vynimky, ked odpadnem a zaspim, alebo ked nieto kde 😉 😉 , ale to už dáááávno take nebolo)
@blackrose ja som mala mykozy pri prvom tehu... takže to poznam nič príjemne... ale zvladnes...
@maca244
@milek
@harper ahojte, no ja som síce "októbrovka",ale pridám sa ku vám ak môžem... Mne sa malá otočila v 30-31tt dole hlavičkou tak som bola nesmierne šťastná, no ale malej sa to prevaľovanie-pretáčanie asi zapáčilo, tak minulý týždeň sa nám opäť otočila dole nožičkami... Takže cisár je na obzore....
@blackrose ale gyna nema krem je to taka zvlastna vodicka skus sa na nu opytat 😉 ja som to mala tiez odporucene a keby mi ju sama nedala tak si ju asi vypytam, vazne som hned mala pokoj a predtym??? kazde dva tri dni som mala pocit svrbenia potom chvilu pokoj a potom zas. Odvtedy mam pokoj klop klop 🙂
@harper mna tiez kope dole ale vidim, ze sa otaca lebo ked lezim tak ju vidim prakticky celu a vrti sa poriadne. Pri sone alebo vysetreniach je vacne ritkou dole ☹ tak ale uz mam pocit ze sa zvrtla do spravnej polohy leno uz citim take jemnejsie stuchance a myslim, ze to budu rucky uplne na spodku brucha ale na lavej strane dokonca az tak mi tam stura ze to chvilkami zaboli, musim sa az zvrtnut.
@tasiko pred par dnami si pisala tom pochybeni, ci chlapec, alebo dievca..mne tiez to iste rbi moje okolie...tiez kazdy tvrdi, ze bude chlapec, aj kvoli brusku, aj kvoli celkovemu priebehu tehu / jedno dievcatko uz mam-a naozaj tehu bolo aaaaaabsolutne ine ako teraz/..takze nic si z toho nerob..teda ja si nerobim.. 😉 sak hlavne ze bude babulko zdrave...sice sme si uz zvykli, ze brusko volame anicka, ale ked bude henko, nic sa nedeje, podla mna 😎 @karap mojo,myslim ze tvoja svokra je s prepacenim "truba" sak utz je super vec, podla toho, cmo doki hovoril, aj som citala o tom, neskodi to babu...a mat fotky, sak to jee radost..ja som pri bianke mala viacero fotiek, teraz sa nam nedari nejako pekne odfotit babulu, uvidime vo stvrtok..a ze mimozemstan? videla sa? 😀 😀 😀 ale ospravedlnujem sa za svoje slova, nechcem urazit ani teba ani ju.. moja mama kolkokrat sme spolu tolkokrat obzera bambulkine az 3 fotky a biankine sme muslei vsetky prefocovat aby mala pamiatku aj ona 😀
@lenka1108 ja som na tom podobne lenik..tiez som to nejako lepsie zvladala pri prvom...a vymyslat malej program furt, uz mi to ide krkom..a polovicka stale v robote, no hruza 😒
@karap tie krce mavam tiez, potom si dam aj pokoj so sexom... ale rozhdne, ked sa necitis dobre, nerob "to".. nestoji to za to..a drahy nech sa skludni...vy ste dve 😉 srte v prevahe nad nim...
ale by ste baby neverili, aku ja mam stale "chut" 😀 😀 ale aj strach takze to tiez praktikujeme len sem tam, niekedy raz, niekedy dvakrat do tyzdna...
@veronika1417 juuuuj presne takto prezivam aj ja noci, az na to, ze nevstavam cikat, ale proste sa zobudim a nic...ticho, tma a ja spat neviem...potom sedim v kuchyni jak trubka a cumim do noci 😀 a to tiez nepracujem, len mala a bezny chod domacnosti..okrem chem. cistenia domacnosti,to mi drahy nedovoli, ze v tehu sa take nesmie a vysavania...to nevladzem...a byvam vecer ko. 😖
pfu a to priberania...to ma byt len 0,5kila na tyzden??? mne sa dari aj na den..som zvedava co bude v poradni 😀 😀
@sumattra jeeeeejo kraaasny datum...to by bolo nahodou super keby sa narodilo drobatko takto..ze 11.11.11 same jednicky... 😎
a ked tu riesite tie kila.. baby, kazda mame iny typ postavy, iny metabolzmus, preto kazda inak priberie... 😉 ja som pri bianke pred tehu mala 46kg, dva dni pred porodom 64, cize +18 kg.. ked som sla z porodnice mala som 54 a po sestonedeli som bola naspat 46... u mna bol vzdy problem pribrat, s kazdym kilom smerom hore sa trapim aj mesiac a som sc hopna na dva tyzdne zhodit 12kg, mam to odskusane..mimo tehu...samoska, nie naschval, ja sa tesim kazdemu kilu ktore priberiem mimo tehu,, teraz som zatial pribrala 11kg, mozno viac, od stvrtku som sa nevazila a nejako sa nebojim...proste telo naberie tolko, kolko potrebuje..niekto viac niekto menej.. ja som vzdy zavidela babam, ktore sa stazovali, ze maju kilo navyse.. proste mam tak rychly metabolizmus /pred rokmi mi to skusali v nemocnici/, ze nieco zjem a este v ten den to ide von...telo si neudrzi nic... ☹ a tiez to teda nie je bohvieco, verte mi... 😖
@stefie a ja by som to chcela zažť, ja som sa zase vždy pasovala s opačným problémom, musím si dáva bohovsky pozor na to čo zjem a o koľkej, aj ked teraz priznám sa , že mám aj malé prehrešky a sem tam si niečo zobnem aj po 20 hod. ja si musím strážiť pravidelný príjem potravy v malých dávkach akonáhle to poruším hne ide ručička váhy smerom hore ☹ , čo už, mám pomalý metabolizmus, no aj napriek tomu so doteraz pribrala 5 kg, ale sledujem jedálniček, tak asi aj preto
Ahojte baby, tak ja dnes krkam hore odkedy manzel odisiel do prace, t.j. od pol siestej....nevedela som uz potom zaspat, tak som to radsej v posteli vzdala, lebo som sa uz len prevracala... 😠 a to som zase vnoci poriadne nespala, lebo bolo neskutocne horuuuuuuco... 😖 tak dnes asi odpadnem skoro 😕
Ale o pol deviatej idem k nasim na bus (byvaju od nas 5 km), celkom sa tesim 😀
Dnes mame s manzelom vyrocie - ale chodenia, dnes je to uz 12 rokov co sme zacali spolu chodit...pani, to je uz doba 😨 ale nemenila by som 😀
Kazdy den ma inak trapi upchaty nos...moja alergia sa prejavuje naplno - stale smrkam, ide ma porazit 🙄
@trinka peknučkéééé brušinko 🙂
Ahojte babulky, tak ja mam za sebou 3D utz. Bolo to super az na to,ze Nelinka s nami hrala schovku, stale nam davala rucicky pred tvar alebo nam ukazovala chrbat. Tak som sa musela stale pretacat a aj sa postavit kym to vzdala a ukazala sa nam. mame celkom fajne videjko a aj dost foto. Posielam foto. Slecinka si nozickou skrabka po hlave 🙂.
Bré ránko tehulky , už nech je po tomto tt, lebo umrem toto teplo ma zničí, tak to dáko prežime 😉
@trinka pekné bruško a si štíhlunká , já mám ruky jak vspierač, keď priberiem tak všade 😉
idem dať spršu a trolino von lebo neskôr sa roztopím 😀

@veronika1417 zboznujem jahodovo-jogurtovu Milku, mnam, pre nu by som aj vrazdila... 😀 ja ju ale nedokazem zjest celu, ja som vzdy jedla cokoladu aj na trikrat, to moja mamka sa stale divila, ze ako to tak mozem...
Baby, inak ja co milujem je Tofife, s tym sa nedelim, to priam zboznujem, mnaaaam...
dnes je vonku strasne na umretie, boooze a cely tyzden hlasia take horucavy, ved sa scvokneme... 😖