icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

majoslava
25. aug 2011

Ahojte 🙂 dnes som bola v poradni.... maličký je v poriadku ale ja mám zlé výsledky krvi... dokimu sa to nepozdáva a nechce nič zanedbať tak o dva týždne mi zoberú znova krv a dá mi spraviť kompletné vyšetrenia... som rada že ma "neodfajčil" ako na internom... "vydržte už tie dva mesiace!"

na materskú idem 20.9. 😀

dnes som si dokúpila už všetko čo budem potrebovať do nem. pre seba aj pre malého tak už si chcem zbaliť tašku 😀

@micicka ja voskové prúžky používam aj teraz.... čítala som na lístku že sú vhodné aj pre tehotné... žiletkou by som sa musela holiť často... a to nevládzem 😀

trinka
25. aug 2011

ahojte guličky,
tak predsa len ma ten glukozovy test neminul... 😠 😠 😠 dnes som ho absolvovala... pfuj... ale prežila som. Dnes bol taký deň blbec... normalne mam depku... 😖

lianka7
25. aug 2011

@trinka A kde si bola na glukoze?Preco ta depka 😒 ?

kaia
25. aug 2011

Ja som si myslela, ze som ten glukozovy test absolvovala vcera ako posledna z nas vsetkych 😒. Nastastie aj krvny obraz mam fajn a medzi cukrovkarov sa tiez nezaradim 🙂.
Este keby sa trochu ochladilo, tak to by som uz bola uplne spokojna 😎

stellamiapiccola
25. aug 2011

@kaia skveléé teším sa s tebou, že je ok 🙂 🙂 🙂

woman04
25. aug 2011

..pekný večer prajem..ja idem na glukózu ráno..tak sa teším 🙂 a medzi čakaním mi tam dali 3D UTZ 🙂))

stefie
26. aug 2011

caute baby, tak nespavost ma dostihla 😖 teda ta ranna... uz treti den som o siedmej hore,jooooj 😠 no neviem neviem, co idem robit...take ticho doma, len mala ssa pekne hrajka...
@trinka aj ja som mala vcera den blbec...teda popoludnie a vecer.. zase na nas dolahla, ako tazko na tom financne sme.. ☹ ☹ 😢 😢

harper
26. aug 2011

Dobre ranko, tak ja som sa po dlhej dobe dobre vyspala, i ked ma to vyjde asi trochu viac - nechala som na noc zapnutu klimu aby mi pekne potichucku dochladzovala spalnu. Konecne piatok, este dnes to musim vydrzat a potom budem az do dalsieho piatku doma.

lucia2312
26. aug 2011

ahojte maminky no dnes zasa strasny horuci den....ktora z vas ma termin az koncom novembra?my mame 23 Aa 28

veronika1417
26. aug 2011

@lucia2312 Ahojky ja mam az 20.11.2011 tak ale normalny termin odkedy sa mimi moze narodit mi vypisuje tehu kalkulacka uz od 4.11 tak tajne dufam, ze to bude skor 😉 aj ked ciselka v datume by mala mala celkom pekne 🙂

dena
26. aug 2011

prajem pekny aj ked horuci den...
@harper po dlhej dobe aj ja som sa celkom dobre vyspala, spala som celu noc, len dvakrat som sa zobudila 🙂
@stefie tak si k malej lahni a aspon trochu si polenosis 😉

harper
26. aug 2011

@lucia2312 pozri do tabulky🙂

lianka7
26. aug 2011

@lucia2312 Ja mam termin 27.11. 🙂

lucia2312
26. aug 2011

@harper a kde najdem tabulku?rada by som tam kukla

lucia2312
26. aug 2011

@lianka7 uz som sa bala ze len ja mam az tak koncom

lianka7
26. aug 2011

@lucia2312 Neboj,aj ja som taká neskorá,ale aj tak si myslím,že tieto termíny sú len také orientačné,lebo môže sa stať,že budeme rodiť skôr alebo prenášať a nebudeme rodiť presne podľa termínov 😉

lianka7
26. aug 2011

Babulky,vy uz mate vybrateho pediatra?Kedy si ho mam zajednat?

kaia
26. aug 2011

@lianka7, ja som si vybrala pediatra pri prvom este pred narodenim, zavolala som tam, ci maju este miesto pre dalsieho klienta a povedali mi, ze staci prist, ked sa narodi 😉.
Niektori pediatri chodia na prvu navstevu domov, ale my sme boli u nich tyzden po rarodeni. Pokyny o tom, kedy k nemu ist alebo si ho zavolat Ti daju v porodnici 😉

adikad
26. aug 2011

@lianka7 Ahoj, no ja uz mam, kedze mam starsieho syna, tak som nemala o com premyslat.

lianka7
26. aug 2011

@kaia aha, no ja už viem ku ktorej pediatričke pôjdem,ale moja obvodná mi povedala,že sa tam mám ísť nahlásiť ešte pred pôrodom,lebo táto pediatrička chodí na prvú návštevu domov...len neviem,kedy je už vhodný čas sa ísť zahlásiť...v októbri?
@adikad a kedy si sa bola s prvým nahlásiť,pamätáš si?

harper
26. aug 2011

@lucia2312 v mojom fotoblogu.
@lianka7 my ked sme boli v piatich rokoch na preventivke a ockovani, som sa pediatricky pytala ci nas pride v novembri domov navstivit. a aj napriek tomu ze este nebolo skoro nic vidiet to pochopila 😉

kaia
26. aug 2011

Cez vikend je (predajna) vystava "detsky svet" v Trencine, chystate sa tam alebo boli ste tam uz po minule roky?
Zvazujeme, ze by sme isli, len neviem, ci to stoji zato 😒

atima
26. aug 2011

@harper ja v tej tabulke nie som :(((

adikad
26. aug 2011

@lianka7 juj tak to si uz nepamätam presne. Ja si myslim, ze uplne staci, ked pojdes v oktobri.
Koho si si vybrala?

mysti
26. aug 2011

Ahojte baby, tak ja som sa po dlhej dobe dnes lepsie vyspala, asi bolo vnoci chladnejsie, alebo co...ale nic nevladzem...az to takto pojde dalje, tak ma sibne (ze nebudem nic vladat)
Vcera som mala kus "vymenu nazorov" s mojim manzelikom...nejako to na mna dolahlo, tak som mu vykricala, ze sa o mne vobec nezaujima, ze ho nezaujimam ja ani dieta, proste hroza...svokor doniesol na zimu drevo a chodi ho kazdy den kalat. Pride z roboty, naje sa a ide a pride vecer o osmej-pol deviatej. Takze spolu vobec nie sme. A ked aj sme, tak je to take, on sa ma boji poriadne dotknut, aby mi neublizil, aby mi netlacil na drobca...viem, ze sa na neho velmi tesi, len on to tak nevie dat najavo a niekedy ma to trapi ☹ jaj boze, nech su uz Vianoce, na tie sa strasne tesim....

harper
26. aug 2011

@atima hm, a citala si aj pod tabulkou? ja som tam zapisovala len tie co sa ozvali. tak posli vsetky potrebne udaje, mozes aj ip a poobede doplnim.

kaia
26. aug 2011

@mysti, este necele styri mesiace a su tu 😉

atima
26. aug 2011

@harper takže vek 31 čakame dievčatko meno Sarah terminy mam dva prvy 9.11 a druhý 21.11 bydlisko Veľke Kapušany dakujem

stellamiapiccola
26. aug 2011

ahojte dievčatá 😉 @lianka7 ja mám už dohodnutú pediatričku, muž ku nej donesie správu z nemocnice po narodení a dojde ku mne domov 🙂
@stefie no ja som sa nevyspala ani trolino dáko mi to nejde a stále chodím na záchod v noci 😉 tak snáď za také 3 roky sa už trošku vyspím 😀 😀 😀 😀

veronika1417
26. aug 2011

@mysti jaaaj moje to sem tam chyti aj mna ☹ poznam tieto pocity 😒 manzel tiez chodi do prace od pondelka do piatku a este aj kazdu druhu sobotu a casto byva v praci az do 19.30 z coho ma poraza ☹ cely den ledva cakam kedy pride a on je tak unaveny, ze hodi sprchu, nieco zje a uz aj spi a co mam z neho? Tak nevladze, ze sa nestiha opytat ani ako sa mam alebo ako mala, ked cez den spolu telefonujeme tak sa samozrejme opyta ale to je ine ako osobne. Navyse vecer ked uz cakam, ze nas aspon pohladka a potuli je tak vycerpany, unaveny ze nevladze a tiez mam potom pocit, ze sa z malej malo tesi. Byvam z toho smutna ale ked chvilku pockam a opusti ma depka zamyslim sa a pochopim ho. Cely den sa nahana na tom teple, drie ako kon za male prachy a pride domov kde musi pocuvat mna 😒 vtedy len pockam kym ma lespiu chvilku a tu rychlo vyuzijeme aby sme si to vynahradili. Tesime sa na jeho dovolenku, ktoru mu tento rok uz dvakrat zrusili 😠 a planujeme si ako sa budeme venovat jeden durhemu a kam vsade vyrazime 🙂 co vsetko popripravujeme pre malinku a hned viem, ze mu na nas zalezi 🙂