Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@palinkova87 mne sa vcera vecer mala tak prevalovala, alebo co robila, ze mi od bolesti az slzy vyhrkli.... 😝 mm na mna kukal, ze co ty reves, ved kukas kriminalku, nie niaky romantiky grc 😀 potom si dal ruku a s otvorenou pusou kukal a citil to rososo. 🙂
@mysti ja som tiež dnes prala 😀 susedina dcéra mi poslala kopu vecičiek aj hračiek.... ani som všeko nebrala zavinovačky, perinky, zimné overaly, deky,... to už mám kúpené... tak som jej toho veľa aj vrátila 😀 ešte dobre že som toho veľa nekupovala..... malý by to ani nevynosil 🙂
ešte tie umelé hračky musím vyvariť... ale neviem čo s takými hracími či sa to nepokazí ked to dám do vody 😒 lebo to by bola škoda....
@dena ja podobne... malý sa krútil a ked si konečne našiel polohu tak mi bolo treba isť cikať...potom som bola hladná... a začala ma páliť záha... nad ránom ked som konečne zaspala mi začal zvoniť budík... mala som isť k dokimu...tak som ho len vypla a spala dalej... kým ma kolega o 8:00 nezobudil... že ako sa mám 😠
@kiribaby si pokladik 🙂 dakujem, uplne presne moj pripad tak hadam to bude oki
@mackoxxx dikes 😉 ja som si skratky nasla len mne to doktor nepise tie rozmery do tehu knizky ale na taky zvlast papier co mi k tomu pristikli a tam su ine skratky ako mate Vy alebo ake su v knizke tk z to som si nebola ista ci sa jedn o danu mieru.
@zlamal.i som citala ze hmotnost v mojom tyzdni sa moze pohybovat od cca 900gr do cca 2200 tak som sa trosku ukludnila 😀 ja bezne spavam na chrbte ☹ snazim sa vydrzat na lavom boku ale niekedy sa jednoducho neda a zaspat uz vobec nie ☹ mala kope ako diva a ked skusam ako skusam niekedy jej je na chrbte najlepsie. Ja si nikdy vecer neviem najst polohu ked si nieco strcim pod brusko - ked som na boku zacne ma to tlacit alebo mala kopat som z toho ridne na nervy lebo ja som typ co sa jednoducho musi vyspat inak som neznesitelna ☹ 😠
@palinkova87 mna to ani nie ze boli ale je to trosicku neprijemne ked sa krpata vypuca tak mi napne kozu na bruchu az mam pocit akokeby mi trplo brucho z toho a mala isla vyskocit 😀 najhorsie je ked sa vypuca uplne cela a mam strede brucha jeden velky hrb 😀 😀 😀 a niekedy mi asi rucickami stura na lavom dolnom mieste ako je vajecnik a tam to sem tam aj zaboli
@kiribaby no neviem či ti to niekto naplanuje ja som mala pri prvom termín 20januára a narodil sa 2 januára úplne nečakane mi odtiekla voda v noci. tak neviem ...
Tak babulky, dnesna poradna dopadla super, už nas caka len jedna posledna.....Mxim je otočený dole hlavičkou, ma už 2 kg, a je všetko v poriadku 🙂 tak sa velmi tešíme a nevieme sa ho už dočkať 🙂
kočky, ktore este nemate kocik tu som nieco nasla ...http://shop.babetkovo.sk/index.php/kombinovany-...
Ahojte dievčatá,prišla som k vám len na skok,aj to so smutnou správou.Včera mi zobral dedko,dnes sme vybavovali pohreb a všetko potrebné.Odišiel náhle,nikto sme to nečakali,o to väčší šok.Nemám ani sil myslieť teraz na dieťatko a v piatok ma čaká najhorší deň-pochovať si milovaného dedka. Bola som aj v poradni,vyrevaná,vyšťavená-vyskočil mi tlak a dr.mi potvrdil,že bábetko je mierami niečo nad priemer,takže sa narodí väčší...majte sa pekne,noste len samé dobré správy a prosím myslíte na mňa v piatok,aby sme to s Paťkom ustáli... 😢 😢 😢
baby uz nech konecne porodim, teda nie ze by som chcela skor ako mam termin, len tie hormony ma raz zabiju, dnes som pocula v radiu o tom pade lietadla a uz som revala a teraz mam zase na male☹
@lianka7 uprimnu sustrast ☹ ... nieco podobne som si prezila mesiac dozadu, nahle mi zomrel svokor a tiez to nikto necakal...a policajti volali mne
@lianka7 uprimnu sustrast ☹ Nieco podobne som zazila uz 2x. Tyzden pred narodenim dcerky mi umrel dedko[ani na pohrebe som nebola,lebo som sa uz zle citila a musela by som cestovat 40km]a 2 mesiace pred narodenim syna mi umrela zase babka.Hovori sa,ze ked sa ma narodit dietatko,niekto iny mu ,,uvolni miesto na zemi,,U mna to ,,funguje,, ☹ Dufam,ze nikto z rodiny necakane ,,neuvolni miesto,,pre Simonku.
baby,ja uz nevladzem.Kristinka sa tesila do skolky a aj je tam rada,no skolka je od nas 2km a absolvovat 2x denne 4km[do a zo skolky]je uz nad moje sily.Nevladzem....A to este musim ,,tlacit,, pred sebou aj golfky so synom.Fandila som si,ze budem zvladat skolku az do porodu,no neviem-neviem....
baby, tak aj ja mam za sebou velky utz. maly ma 1514g plus minus 200g, je o tyždeň menši, ale ževraj tyždeň nič neznamena, teraz som v 31tt+2 a podla utz 30tt+2... udaje mam BPD: 78,AC: 258 a FL: 56...neviete kde to najdem, nejaky priemer, alebo tabulku ,ake maju byť hodnoty pre moj tyždeň? diky
@lianka7 to ma mrzí hlavne sa nestresuj, aj mne zomrel deduško keď som bola v druhom mesiaci ešte som mu stihla povedať že čakáme druhé bábo ☹
@dena bože tak toto asi ja neprežijem, to ma moc mrzí ☹

@kiribaby mna veru na vyvolavacky nik nedostane, ani za ten svet nebudem sama na cakacke v tych bolestiach (kedze u nas v nemocnicniach tam oteckov nepustaju, az na salu), jedna znama takto trpela cez 12hod, lebo tie vyvolavacky nezaberali....
ja som syna prenasala 3dni, dr mi povedal, ze ak sa do 2dni nic nestane ideme na vyvolavacky..... skusila som domacke recepty na vyvolanie porodu, doma som si sprchovala brusko horucou vodou, sexovali sme asi 5x za den, behala po schodoch, skakala na fitlopte.... vsetko len aby bolo babatku nepohodlne a chcelo ist von a veru neviem presne co,ale nieco z toho zabralo. jeden den sme mali maraton, sexualne sprchovy a na druhy den sme este doobeda stihli 2x sex a uz to islo 🙂 kontrakcie som si pekne odbila doma pred TV a ked uz boli kazdych 10 min sme isli, rovno na salu a o 5hod bol maly vonku. Dufam, ze mi to takto podobne pojde aj teraz 🙂