icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

dianka3
19. sep 2011

@kaia ano ja si tiez myslim, ved ci uz som cakala chalanov abo teraz babu je podla mna stale rovnake a tie reci ze ked cakas chlapca musis mat mega brucho a pri bae nie az tak to vsetko su len kraviny. Presne ani ja uz od strednej nepriberam skor niekedy aj troska schudnem ale vaha sa mi uz pekne dlho drzi na rovnakej rucicke, no normalne vazim od 57 do 59kil a teraz ked som uz v 32 tt som dokopy pribrala len 3,5 kila a moj dr ma zdrbal ze dieta nedostava vyzivu a bla bla, no a ked ma poslal na sono bol prekvapeny ze dieta je take ako ma byt na ten tyzden,cize ja som nepribrala nic iba babetko a seko kolo neho si myslim. No ale to je tiez individualne pri prvom chlapcovi som pribrala 15 kil, pri druhom 6 a pri tejto len zatial tolko 😅 a ozaj pri druhom som schudla aj to co mi ostalo po prvom cize som sa vratila spet na moju povodnu vahu a som bola spokojna 🙂

drobcek801
20. sep 2011

@broskilinka asi to bude musiet predca len pockat do zajtra,lebo mamka mi ma prist k malej,ale nevie,kedy sa ona vybavu u lekara,ako to tu u nas v bj poznam,tak az poobedea to uz ja nestihnem 😒
uvidime,mala mala byt s mamkou az zajtra,tak uz som nechcela,aby zase mamka rusila lekara,snad to stihnem ak nie,tak zajtra urcite 😉
ja mam stavy,ze chodit a stat mi nerobi dobre,pre tie tlaky a ked si lahnem alebo sadnem,tak mam zase,pre tie moje platnicky problem to rozchodit ☹
ani tak,ani tak 😒
ale snad to uz dobojujeme a hlavne nech sme potom obaja zdravi 😉
a som zvedava,co to vlastne je,tak sa tu urcite ozvem 😉
drzim prsty,aj tebe,aby 😉 bolo vsetko ok,lebo do porodu este mame cas

lenka1108
20. sep 2011

baby uz som od 5 hore.a to som sla spat o pol noci.uz som stihla upratat, malu zaviest do skolky a idem uvarit sosovicovu polievku.na gyndu idem az o pol 12 tak mam more casu.ak dnes nezaspim po stojacky tak bude dobre. 😒

lianka7
20. sep 2011

@lenka1108 Napodobne...ja som tiez veeelmi skoro vstala,uz mam vyprate dve pracky a pozehlene 🙂 Dnes ma caka vysoko prijemny den-posledny 4D ultrazvuk a poobede ideme ku znamym pre postielku a "par drobnosti" ku znamym 😵 😵 😵

ronie111
20. sep 2011

Ahojte, baby čo všetko balíte pre mimčá do porodnice? Volíte si varianty ak by bolo teplejšie a ak by bolo chladnejšie? Inak všetkým peknučký deň... 😎

atima
20. sep 2011

@ronie111 v novembri asi teplo veľmi nebude ja zabalim košielku dupačky svetrik do perinky deky a fusaku 😉

ronie111
20. sep 2011

@atima ja mám už prichystané čiapočky, kosielky, dupky, ponoztičky, rukavicky, svetrik, fleecové overaliky a také deky- fusaky do autosedačiek - len tie autosedačky este chybajú 😝
dúfam, že to bude stačiť 😀
áno a ešte nesmiem zabudnúť na plienočky...

veronika1417
20. sep 2011

Ahojky 🙂 toto je ake skarede rano ☹ u nas je uplne hnusne pod mrakom, taka divna tma ci teda svetlo, poprcha - mrholi 😝

veronika1417
20. sep 2011

@lianka7 jeeej Ty uvidis chrustika 🙂 sa mas ja malu uvidim az v 36tt aj to neviem ci urcite ma da na sono ☹ a aj to obycajne

lianka7
20. sep 2011

@veronika1417 No veru uvidim,len dr.ma upozornil,ze je to uz vysoky tyzden a nemusi ho byt uz dobre vidiet,lebo bude mat tvaricku nacapenu na placentu...ale aspon budem mat dobry pocit,ze je vsetko ako ma byt 🙂

stellamiapiccola
20. sep 2011

Dobré ránko, no moja noc nič moc hajala som na chrbte a keď som sa chcela otočiť na bok tak to nešlo mala som neskutočné bolesti v oblasti vaječníka až ma to posadilo! Pri tomto tehotenstve som zistila, že svalstvo na bruchu je moc moc dôležité a stále sa napína .
Leo je chorý tak som nadšená denne 100% odsávať soplík, no ale radšej chorí teraz ako , keď sa to narodí 🙂
@lenka1108 si nezmar ja by som odpadla o 12.00

veronika1417
20. sep 2011

@lianka7 veruuu ten pocit je naj 😉 a nepozna Paťka ten sa ukaze len preto aby urobil maminku a tatinka stastnych 🙂

lucka33
20. sep 2011

Ahojte,
@kaia aj moje dve známe mali dosť problémy po pôrode so šitím, tá jedna dokonca si chce druhý pôrod zaplatiť ako cisársky. Lebo má zlé skúsenosti. Lenže podľa mňa urobí horšie, lebo áno pôrod je bezbolestný, ale tie bolesti potom... Ale nedá si to vyhovoriť, stále si myslí, že ju to bude menej boliesť ako to šitie 😝
@veronika1417 no veru je tu otras počasie, ani 13stupňov nie je 🙄
Ale ja mám dnes poradňu, tak uvidím aj ja dnes nášho krásavca, som zvedavá, aký je veľký 😵 A dúfam, že sa zas nezabudnem povypytovať doktora na všetko, čo mám v hlave, lebo ja polovicu vždy zabudnem a napadne ma to až doma 😝 😀

lianka7
20. sep 2011

@veronika1417 😀 😀 😀 uvidime...len dnes idem sama bez mm,nemoze sa uvolnit v praci...skoda!

veronika1417
20. sep 2011

@lucka33 ja som taka ista 😀 a manzel sa mi smeje ze kazdemu radim pisat si a ja nie som schopna opytat sa na par veci u gyny 😀 😀 😀 juuuj baby zavidim vam, ze uvidite svoje pokladiky 🙂

majoslava
20. sep 2011

@stellamiapiccola robím to tak... jeden dva dni mám pokoj a potom znova vyjde von...

majoslava
20. sep 2011

@harper mne ked krváca tak si dávam čípok a ten zaberie hned 🙂

veronika1417
20. sep 2011

@lianka7 to je skoda ☹ tak ho potom uvidi v 36 alebo az ked bude medzi nami 🙂

majoslava
20. sep 2011

Dobré ránko... aj vášmu drobcovi sa štikútka??? môjmu stále aj 3-4 krát denne... chúďa malé až mi je ho ľúto ☹

dadka_11
20. sep 2011

ahojte, uz sem vôbec nechodim,co nemam cas 😒
ale chcela by som sa vas opytat, ci nemate skusenosti s kocarom bud cam cortina alebo casuaplay S4. obe trojkolky.. ja stale sa nemôzem rozhodnut a tie fora tu o tych kocikoch su uz stare z dvoch rokov dozadu..
prosim o radu, dakujem

veronika1417
20. sep 2011

@majoslava moja mala stikuta vzdy vecer ale je to take jemnucke, ze mozno stikuta aj cez den len to necitim ked beham hore dole 🙂 je to slabucke a trva to len chvilku ale sesternicin maly stikutal v brusku stale a teraz je uz na svete a stikuta tiez casto 🙂

marvis
20. sep 2011

@majoslava Ahoj.Aj nasej sa stale stikuta,niekedy aj 2krat za den 🙂 Asi sa napije viac plodovej vody 😉 Vcera po jablku sa jej zacalo stikutat,vtedy ani sediet moc nemozem 🙂

lianka7
20. sep 2011

@veronika1417
@majoslava Ja tiez citim stikutkanie,ale tak mozno 2-3 krat do tyzdna a tiez viac menej vecer 🙂

veronika1417
20. sep 2011

@lianka7 @majoslava ja to tiez nemavam kazdy den ale ta sesternica ked bola tehu tak sme si pisavali na FB a niekolkokrat za den mi napisala, ze stikuta 🙂 ked uz bola vo vyssom tyzdni aj jej to vadilo vraj ju to znervoznovalo a co potom toho maleho 😉

majoslava
20. sep 2011

@veronika1417
@lianka7
@marvis malému sa štikútka často cez den aj v noci :( a potom silno kope.... mne je ho strašne ľúto lebo mu neviem pomôcť ☹

blackrose
20. sep 2011

ahojte 🙂
cele tehu sa tesim, ze ked uz budem doma, tak si budem prat, zehlit a chystat izbicku a vcera na kontrole dr. zaznamenal slabsiu kontrakciu, tak mi prikazal kludovy rezim ☹ vcera som mala v priebehu 5 hodin 10x tvrdnutie bruska! 😒 ale krcok na stastie drzi
@majoslava vraj to stikutanie babatku vobec nevadi tak ako dospelemu, neboj sa 😉 to ma z toho prehltania vody a cvicenia dychania 🙂

veronika1417
20. sep 2011

@blackrose a tu kontrakciu si ako citila? Ci len pristroj ju zaznamenal? Mne vcera tiez tvrlo brucho a na vecer bolo aj tazke, v sprche som nemohla vydrzat kedy su uz konecne lahnem do postele, dala som magnezko a lezala. Dnes je povolnejsie a necitim tvrdnutie

kaciatko81
20. sep 2011

ahojte
@dadka_11 my sme pozerali oba a k tomu este peg perego gt3, cortina je trosku tvrdsia, ale inak vyzera byt ok, casualplay mi radila kamoska, ale ma velmi malu vanicku. my nakoniec berieme gt3

kiribaby
20. sep 2011

@veronika1417 sranda, co vsetko dokaze ludi znervoznovat 😀 moja sesternica odstavila maleho od kojenia necely mesiac po narodeni - lebo ju to znervoznovalo...pritom mala mliecka dost..radsej presla na UM 😝
@majoslava my tiez stikutame dost casto, hlavne v noci alebo nadranom, nerob si s tym starosti, je to prirodzene a babatku to nesposobuje ziadne problemy 😉

veronika1417
20. sep 2011

@kiribaby cooo? to sa nevedela prekonat? Ja si to neviem ani predstavit keby mala popraskane bradavky alebo nejake problemy tak to pochopim inak je to skoda ved predsa mimi to najviac potrebuje a po mesiaci? aspon 6 mesiacov mohla vydrzat. Kolko mamiciek robia aj nemozne len aby mliecko mali ☹