Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@zvedava17p vazne to mam tusim este blizsie, mrkla som to 32km teda 30min cesty do NR mam 20-25min
@zvedava17p ty si u toho Kozára, že? ale aj na neho som počula aj dosť dobrého aj nejaké negatívne ohlasy. ale keď si jeho pacientka a dohodneš sa s ním, tak by to bolo asi lepšie, keby ťa on rodil. predsa len ťa pozná a prešiel celé tehu od začiatku s tebou.
@veronika1417 @zvedava17p no a tie pôrodnice, všade sú aj spokojné aj nespokojné mamičky. nikde nie sú všetci doktori na jednotku, ale keby sme vedeli na ktorého natrafíme my....
@veronika1417 prepačte, že vám skačem do debaty. ja som z okolia TO, chodím na sono do nemocnice do TO, ale ja som sa rozhodla rodiť v Partizánskom. S nemocnicou a lekármi v TO vôbec nie som spokojná. Veľa žien čo som sa stretla neboli spokojné s pôrodnicou ani s lekármi.
hlavne som nebola spokojná s primárom TO pôrodnice, je to veľmi náladový človek a keď sa ho spýtate na nejakú radu alebo jendoduchú otázku zazrie na vás ako keby ste nemali právo sa spýtať. Každý hovorí na neho, že je len na peniaze i keď môže byť odborník (to mu neberiem, že má dlhoročnú prax). Ako už ste písali niektoré, tak ja keby som jeho dostala k pôrodu, tak určite z pôrodnej sály odídem, nech by som mala akékoľvek bolesti, nepotrebujem aby nejaký zakompexovaný doktor na mňa hučal. Aj o personále - sestričkách hovoria že sú veľmi nepríjemné.
@jaruska7 vazne? no vidis kazdy ma dobre aj zle skusenosti ☹ to je to co som pisala predtym, my sa trepeme rodit tam a oni sem vsetky mamicky sme z toho uplne mimo ☹ dakujem za nazor
ja keď som bola na poslednom ultrazvuku teraz v 30 t tak som bola vo vnútri 3 minuti, ani mi nepovedal koľko maličke váži, meria, ako je otočené, proste keby som sama nezahliadla na minutku ako sa maličké hýbe,tak ozaj neviem načo som tam išla. Moje otázky na maličké proste ignoroval, preto doteraz neviem čo čakáme. Takže budeme mať prekvapenie.
@jaruska7 ahoj mas absolutnu pravdu o porodnici v TO ja som z topolcian a budem rodit v topolcanoch len preto ze momentalne je to jedina moznost.ale topolcianky chodia rodit do partizanskeho koli lekarom a ochotnym sestrickam.vsetky moje zname co rodili v TO boli zhrozene personalom.zaujimave ze mamicky ktore su napr.z nitri si topolcany chvalia a aj na konikovi co je diskusia o To nemocnici tiez si chvalia.no ja som este nic dobre na topolcany nepocula.
Ahojte novebrovky =) tak my s maličkou to už máme za sebou =) Naštastie je všetko v úplnom poriadku...=) Strašne ma mrzí že sme akosi nevydržali do novembra, ale tak hlavne že je všetko dobré =) Držím ostatným palce...
@slimme ja tam chodim vyzvedat a veru chvalia TO ale budem verit Tebe ved Ty si nasa 🙂
@veronika1417 ono podla mna zalezi na koho tam natrafis, ale na sestricky som dobreho slova este nepocula, porodnica je vraj pekna, nova, len to nieje vsetko...vacsinou kazda mamicka chce ist tam kde nebyva, lebo si mysli ze inde je to lepsie. Ja budem v TO pretoze tu mam rodinu a budu moct kazdy den za mnou chodit a mame to aj blizko. Pridam potom vlastnu skusenost, pretoze kazda mamicka ma iny pohlad na vec...
@veronika1417
@jaruska7
@slimme Samozrejme,že všade je niečo a každý má inú skúsenosť.Nakoľko som rodila v TO,ja za seba hovorím nikdy viac a to som sa tam trepala asi 65km ☹
ahojte dievcata, ked si pozriem v ktorom tyzdni som, ani neverim, ze to uz pomaly ubehlo a bllizi sa moje tehotenstvo ku koncu...dufam, ze rychlemu... 😀 . na buduci tyzden uz idem na poradnu do porodnice a mam z toho tak trocha nervicky. ta cakacia doba clovek neviem co a ako... 😒 ale uz mi konecne dnes dosla postielka s matracom 🙂 len kocar by nam uz mohol dojst....ja by som uz aj zajtra isla rodit, ale este nemozem....musim vecicky pre maleho poprat a pozehlit, este par veci od kamosiek vyzdvihnut, tasku do porodnice zabalit a aj veci este dokupit...sakris nechce sa mi extra kvoli nemocnici kupovat zupan 😠 (ja doma nenosim), este jednu nocnu koselu.
Baby predstavte si tie miery ze 41cm a 1750 gramov 🙂 ved ona ma kraaasnu babiku 🙂 a my mame take v bruskach 😉
@zewa11 fuuu tak to bola asi naozaj zla skusenost ☹ no zrejme s babami riskneme tu nasu NR 😀 ved keby nas aj na izbu spolu dali my by sme kaslali na personal a sprijemnili si to sami 😀 @micicka @zvedava17p
Ahojte ..vie niektorá čo znamená skratka IPP?...dned mi doki napísal, že o 2 týždne kontrola, Sono biometria (viem o čo ide) + IPP,
A vraj ak sa mi zopakuje stav z minulej nedele mám okamžite prísť na príjem...inak všetko oki až na to, že dnes ma neskutočne bolia kríže.
Idem ešte počítať čo ste všetko dnes zažili 😉
@veronika1417 to by bolo aké supeeeeer, keby sa tam stretneme, ale to by si sa musela poponáhľať, lebo ja najneskôr 8.11. a ak by bola sekcia tak ešte o týždeň skôr 😀
Baby akurat kukam Modre z neba, je tam tak neskutocne rozkosne dievcatko, nemozem z nej 🙂

@veronika1417 porozmyslam, vraj aj NZ su dobre