icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

dianka3
22. sep 2011

@denis006 no u nas v martine to tak nefunguje.pokial tam uz raz prides tak uz domov neodides, tam to neni hotel ze prides na 3 dni dotecu infuzky a ides domov.Nic take ked tam uz prides tak si ta nechaju az do porodu.
No a aj mne dr povedal ze do 34tt sa vyvijaju plucka, a potom dieta uz len pribera na vahe,ale ked mne sa narodili drobci obaja v 36tt boli v inkubatore preto lebo si nevedeli udrzat telesnu teplotu,cize aj ten 34tt neni bohvieco 😖

jaruska7
22. sep 2011

@zlamal.i , u mňa je to podobne, len ja pracujem ešte a keď prídem domov tak manžel letí robiť na domček a ja sama. len s tym rozdielom, že nemôžem si dovoliť zatvoriť dvere na izbe, lebo by som bola u svokry urazená, náladová a za všetky nepravosti na svete by som mohla ja. moja svokra by sa stále len rozprávala.

kiribaby
22. sep 2011

@denis006 Ake cislo overalu si kupila? Ja mam 56, som zvedava, ako dlho nam vydrzi. Inak uz mam v obchode vyhliadnuty dalsi, krasny kremovy hunaty 😵 ten by som rada kupila, ked vyrastieme z toho prveho, len dufam, ze ho v zime este stale budu mat, mm ma stale nahovara, nech ho idem kupit, aj jemu sa paci, ale naco kupovat vopred, ked netusim, aku velkost budeme nakoniec potrebovat 😝

anicka87
22. sep 2011

@dianka3 este nie som rozhodnuta ci ZA alebo CA, uvidime. Ano maly uz je 🙂

drobcek801
22. sep 2011

@broskilinka ahoj
no tak to je mi velmi luto,ale hlavne,nech sa da vsetko do poriadku,ked to musi byt,tak musi,ved uz nam vela casu nezostava 😉
ja som dopadla tak,ze ma dr.ani nevysetril,len na ozvach zaznamenal kontrakciu,tak ze je to skoro,ze este aspon 3 tyzdne neporodit
vysetri ma az o 2 tyzdne,kedy mi bude brat vyter a ze tak sa uvidi,co dalej
zatial lezat s nohami hore,nerobit,nenosit tazke,brat megnesii lactici,len to sa pri mojich detoch neda 😉
ale nechapem skade nabraz ,ze je to na porod,ked ma nevysetril, z toho zaznamu?
@veronika1417 tak takto som dopadla
esti mi povedal,ze ak nepolavim,tak na prd su mi tie lieky,tak ani neviem ci ich brat 😒

denis006
22. sep 2011

@dianka3 overalik odfotím, keď príde mm z práce aj s foťákom...
inak kpúpila som si overal zimný vnútri huňatý s nožičkami v celku + rukavičky bna pripnutie veľ. 68 a ešte mám objednaný trošku tenší ale huňaťý/ kožušinkový/ veľ 56 ale po premeraní skôr zodpovedá 62...a ešte máme fusak 3 V 1tak to musíb stačiť...overaliky siom nekupovala nové..ale všetko od jednej mamičky a veľmi zachovalé..príde mi to ako by ich nik nenosil..mám od nej aj capačky puma...myslím, že od nej ešte veľa pokúpim..

S mimi pôjdeme z nemocnice v tom tenšom + zavinovacia deka do vajíčka a mimčo preveziemde vo vajku...pôjdeme autom

veronika1417
22. sep 2011

@dianka3 coze??? co to??? musite s babule drzat aspon nech je to po 36tt to uz budu miminka uplne za vodou ☹ a ako sa citis mas aj nejake problemy teraz?

veronika1417
22. sep 2011

@luci66 Lucka ja tiez idem az 5.10 a tlaky toez citim ale nie je to uz take ako to bolo tie dni dni. Naozaj si poctivo odlez par dni, dopuj sa magnezkom a uvidis ako to pomoze potom budes moct viacej behat aspon mne to pomohlo tak, ze lezat uz nemusim len sa tak smatlem po dome a pred domom 😉

veronika1417
22. sep 2011

@kiribaby ked je vacsi ako ta 56 kludne kup 😉 do konca zimy urcite znosite 😉 a hlavne ked je taky pekny. Ja som blazniva na tieto overaliky a ked maju uska a su take teplucke, makkucke jaaaaj 😀

dadik118
22. sep 2011

Ahojte mamicky, chcem sa spytat co vsetko kupujete okrem izbycky, kociku, kupania, oblecenia, plienok.....hmmm.....a flasiek na pitie a papanie (v pripade nekojenia).
Vobec neviem, co este potrebujem :/ nehovorim, ze to vsetko mam pokupene....ale musim si urobit zoznam co mam a co este potrebujem a hlavne sa pustit do ukoncovania vybavicky 🙂))

kedy mate naplanovany posledny velky ultrazvuk??? ten co je 30.-34tt, ja by som sla hned teraz ale neviem ci nie je lepsie ak tam clovek ide az tak na koniec terminu, neviem co sa na nom presne sleduje.

denis006
22. sep 2011

@dianka3 boli maličký v 36 tt? koľko merali a vážili? Mne prvá prišla na svet v 38 tt a mala 51 cm a 3600 g.

luci66
22. sep 2011

@veronika1417 Mas pravdu Veronika, snazim sa lezat, len tie nohy hore mi robia problemy 🙂

veronika1417
22. sep 2011

@luci66 to mi tiez robi velky problem ☹ nemavam ich hore lebo mam pocit, ze sa mi vsetko hrnie hore a nemozem z toho dychat, je mi az zle ale ked to chvilku vydrzis tak sa to po case zlepsi. Navyse nemaju sa dvihat len nohy ale aj cela panva - neznasam to!!!! To je asi najhorsie 😠

denis006
22. sep 2011

@dianka3 teraz ma napadlo, že aj švagrová rodila v MT aj tam mala zazmluvneného dokiho a platila si nadštandard...inak fakt super izba aj s manželom v noci tam mohla byť a keď som mala pred dvoma t. problémy, tak som s ňoub hodila reč a povedala mi, že tam bola dva krát pre kontrakcie, ktoré jej začali od 7 mes. a po týždni ju pustili domov...asi to záleží aj od závažnosti stavu

denis006
22. sep 2011

@kiribaby odpovedala s om omylom dianke3...skús pozrieť 😉

monculik5
22. sep 2011

ahojte 🙂 tak konečne mame kočik nie je podla mojich predstav ale na naše cesty iny nemožem mat ale aj tento sa mi pači 😀 dufam že sa naše babatenko bude mat v nom dobre 🙂

veronika1417
22. sep 2011

@monculik5 aaale ved je aky milucky, peknucky 🙂

drobcek801
22. sep 2011

ahojte,ako to tu citam,tak mam pocit,ze kazda ma nejaky problem,mam pocit,ako by sa tie novebrovcata chceli narodit uz v oktobri 🙂
aj ja mam taky pocit,ze uz sa maly tlaci von a nakoniec,budem rodit po termine vyvolavackou :-n
no to uz je vsetko jedno len nech sme tu zdravi a v poriadku,mimca si aj tak same vyberu svoj datum 😉

trinka
22. sep 2011

@luci66 Mam nachystane: body s dlhým rukavom, teple dupačky, overalik, ciapočku hrubšiu, rukavičky. A my pojdeme vo vajičku domov. Premýšľam ci dame do vajička fusak, alebo len deku - uvidime podla počasia pod Tatrami. Inak pokiaľ nieje vanička na to prisposobená, babatko by malo cestovať vo vajičku, je to bezpečnejšie.... 😉

drobcek801
22. sep 2011

@monculik5 ved je pekny a aj v mojej najoblubenejsej farbe 😉
urcete sa v nom bude mimku pacit 😉

veronika1417
22. sep 2011

@trinka davas pod tu hrubsiu ciapocku aj tensiu? Ponozticky nie?

monculik5
22. sep 2011

@veronika1417 dakujem 🙂

monculik5
22. sep 2011

@drobcek801 ja by som brala možno aj inu farbu ale ked nevieme čo budeme mat tak zelena je taka neutral 🙂 a už sa aj mne pači 😀

drobcek801
22. sep 2011

@monculik5 no zelena je taky neutral,mas pravdu
nas prvy kocik bol zeleno modry,aj ked sme nevedeli co to bude,proste sme vyberali,podla toho co sa nam pacilo a vykocikovalo sa v nom aj nase dievcatko 😉
a naozaj je pekny a hlavne, aby bol dobry aj pre mimco aj pre maminku 🙂

monculik5
22. sep 2011

baby pozeram že preberate zymne overali a fusaky no ja už mam kupene tak dufam že bude ok 🙂

trinka
22. sep 2011

@veronika1417 jasne, že ponoštičky 🙂 a ano, aj tenku a aj hrubu ciapočku. Mam aj take "topanočky" tak uvidim či dam aj tie.

jaruska7
22. sep 2011

@monculik5 mne sa veľmi páči, aj moja predstava kočíka zodpovedá. určite babätku bude v ňom perfektne. 🙂

veronika1417
22. sep 2011

@trinka jeeej ja mam podobnu pripravenuuu 😉 a aku velkost si dala??? 😲

denis006
22. sep 2011

@monculik5 overal aj fusak si kupovala v tom targu? lebo presne tento zelený tam bol a aj mne sa páčil, len vaničku máme na očíku modrú a šporťák bordová, tak som zvolila černy vršok...a aj ten overalík som pozerala, tuším jeden za neho chcel 17 a ten fusak 28...vám sa aká cena naskytla?

jaruska7
22. sep 2011

aj ja vyberám zelenej farby kočík, keďže tiež nevieme čo sa nám narodí.