Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@trinka Ja som rozmyslala,ze dam body s dlhym rukavom, ponozticky, na to teplejsie dupacky, teplejsiu ciapocku a babo do zavinovacky alebo fusaku a domov v autosedacke. Len teraz nechapem naco 2 capicky naraz a naco ponozticky ked bude mat teple dupacky..Myslite,ze to treba? A davate babeno aj do zavinovacky a fusaku alebo len 1 z toho?
kocky ja mam 56 iba jedny dupacky, kamosky mi radili nekupovat skoro nic v tejto velkosti...vraj to je za dva tyzdne male.
@leslyelee jejda,a ja som si az teraz vsimla,ze uz mame prve novebrove babo na svete,tak blahozelam a prajem vela,vela zdravicka a sil,nech sa mala drzi,pribera a nech ste coskoro doma a mamicke skore zotavenie 😉 CMUCEK
Ahojte baby, dnes nam prisiel matrac do postielky, tesiiiim sa a kupila som farbu do detskej na steny - buduci tyzden budeme malovaaaat 😀 ako sa mate? ja sa uz gulam, ked dlhsie stojim, boli ma podbrusko....
😖
@mysti ahoj,tak len to s tym malovanim neprehanaj 😉
pozeram,ze mame rovnaky termin,ale podla dokiho,mi uz hrozi porod,tak si davj pozor na seba a setri sa 😉
ja sa tak este necitim,ale tak asi ho posluchnem a budem brat poctivo lieky a dodrziavat kludovy rezim,nerada by som nastupila do nemocky a odpredal dokimu deti 😀
tak sa opatruj 🙂
@lianka7 lianka, my sme kupovali 3 vrstvovy kokos-molitan-kokos, 13cm, nasla som na neho velmi dobre referencie, ja aj tvrdsi, aj ked bude maly vacsi nebudu sa mu zabarat do neho nozicky ako do molitanoveho...a vysiel nas na 32€ aj s postovnym...ze ked uz tak riadny 😉
@drobcek801 malovat bude manzel, ci chce ci nie, ja som povedala, ze kupim farbu a ze on namaluje a poriadit mi pride pomoct mamka...chcem uz dat dokopy izbicku, zlozime potom postielku, vyumyvam pultik aj vanicku, nech je vsetko pripravene 🙂 ani ja sa uz nechcem namahat, len tak pomalicky, pokuse...aj zehli uz tri dni, lebo ked dlhsie stojim, nie je mi uz dobre ☹
@lianka7 http://www.babyhracky.sk/internetovy-obchod/mat... - tento a je aj dobra cena na neho 🙂 objednavala som ho v pondelok vecer a prisiel mi dnes, takze super 😀
@veronika1417 veľkosť je 0-0 mesiacov teda 56, Lili bola drobna a podla ultrazvukov Izzie bude detto...
my mame tiez taku hrubku madracu 13cm, myslite ze bude moct byt pod nim podlozka (monitor dychu) Nanny? alebo ju asi radsej dam pod plachtu., nech zbytocne neplasi..
ozaj neviem ci to tu uz niekto pisal, nestihla som vsetko pozriet dozadu, no prave su kupony na plienky pampers, staci vytlacit, plati to do konca septembra http://www.pampers.cz/cz_CZ/ecoupon_sk/?src=3&l...
http://video.markiza.sk/archiv-tv-markiza/refle... kukali ste baby? od 8 min a asi 30 sek. je to o pristrojoch na dychanie.
@zvedava17p Lili sa narodila s prvým snehom, domov sme ju brali vo vaničke a fusaku, overalik sme kupili až potom, ale Izzie, pojde v autosedačke- takže overalik bude mať určite.
@luci66 no čiapočky som som dala dve, babo je ešte moc malinkate a netreba riskovať, že povrtí ušká von a niečo chytí... a ponožky, som davala aj malej na dupačky- stale mala nožky ako lad...
@balumi Ja mam dosť zo všetkého, ako som písala Lili bola drobec a k tomu kakala po každom kojeni, stalo sa nám a nie raz, že sme sa 7x do dna prezliekali.... tak musis mať zásoby... 😉
Baby, uz treti den mi trpnu nohy, resp.vzdy iba jedna, nemam krce, iba trpnutie. Moze to mat nejake odovodnenie v suvislosti s tehotenstvom, alebo si to proste nemam vsimat? 😕
@veronika1417 Aj ten moj je krasny teplucky hunaty s uskami na kapucke a zajacim chvostikom, keby nestal vyse 30E uz davno by som ho kupila 😅 Ale v tomto pripade nebudem kupovat zbytocne, pockam si aspon do porodu, to uz budem mat aku taku predstavu o buducom tempe rastu nasej bambulky 😉
@kiribaby aj mne trpnu a v kazdom tehotenstve mi trpli,ten posledny trimester,ale iba vecar,uz ked si lahnem,tak sa aj 3 hodiny prevalujem kym kvoli tomu zaspim,ale mam aj krce,ale skor to trpnutie 😖
mne to doki odovodnil,ze to moze byt tym,ze mi niekde babo tlaci na nejaky nerv,ze to je z chrbtice,tak som to uz nikde neriesila,ale tak skus sa poradit...ja mam trosku problemy s chrbticom,tak u mna to mozno aj moze byt tym

@trinka jeeee, tento overal mam do porodky vybraty aj ja,je krasny, kupila som ho na MK za super cenu, len ma zneistila kamoska, ze naco, ze ona brala domov babo v zavinovacke a v deke a ze overal nebolo treba, tak nevim 😒